reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

reklama
Carmella - i Ty też się spieszysz??? To niesprawiedliwe - Ty nawet nie zdążyłaś być w ciąży dobrze;) Zaklejaj ta pipe plastrem i ściskaj kolana.

Pieszczoszka i Fiore - no no - gratuluje, choć nie zazdraszczam - teraz jeszcze żadne z nas - ja, tatuś i młody - nie jesteśmy gotowi. Wyobrażam sobie szok u Pieszczoszki jak jej te wody odeszły - chyba bym oszalała teraz - pisała, że nawet łóżeczka nie ma gdzie wstawić, będzie się więc teraz jej Sebastian wykazywał na powitanie swoich kobiet:)

Dziewczyny - ja napisze raz - która już chce się rozpakować - to życzę by wszystko szybko i bezboleśnie się udało, jak któraś woli pociążyć jeszcze - życzę wytrwałości i zdrowia. Bo widzę, że jedne zazdroszczą już dziecka w ramionach a inne się martwią, że to się zaczyna. Więc każda niech sobie wybierze co chce i ja trzymam za to &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&.

Carmella kurde miałaś czekać na mnie :/ Kciukasy &&&&&&&&&&&&&&&&& specjalnie dla Cie :***

Ja własnie po spacerku... no i juz wiem że spacerować też nie mogę, każde podniesienie się i przejście powoduje u mnie dość silne i długotrwałe napięcie brzucha... na szczęście bez bólów żadnych.

Kciuki dla Leo &&&&& te parę dni szybko zleci :D

Dzień dziś faktycznie szalony:-) Carmella ty już sobie żartów nie rób tylko do szpitala pędź i czekaj tam na termin:-) Widzę że zaczyna się nam spieszyć:-) Ja nie zamierzam się jeszcze wypakowywać jeszcze co najmniej 4 tygodnie będę trzymać:-) Dopiero poprałam pierwszą partię ciuszków więc jeszcze mam sporo do zrobienia:-)
Za wszystkie potrzebujące mocne kciuki i za wszystkie sprawy zdrowotne, rodzinne i inne mocne&&&&&&&. Ciekawe czy to już koniec wieści na dzisiaj?
Miłego popołudnia:-):-):-):-)

Carmella teraz to już się nie masz z kim ścigać :p Pieszczosza i Fiore się rozpakowały a reszta czeka cierpliwie. Idź do tego szpitala i leż grzecznie jak ci każą. Kciuki żebyście z Pam jak najdłużej wytrzymały.

Ok ja już spakowana, za chwilę wyjeżdżam. dodam, że dzisiaj szyjka krótka na 1.5 i rozwarcie na 1cm. ginekolog dziwiła się, że nie dali mi żadnych leków:/ jak w spzitalu zrobią mi badania to napiszę, oczywiście biorę laptopa:D powiedziała, żebym chociaż 2 tyg wytrzymała... jak będzie to zobaczymy

dzięki wielkie za kciuki! jesteście kochane:*

reklama
Do góry