reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

reklama
Ja uciekam na spacer z kolezanka wiec mi tu sie prosze nie rozpakowywac juz dzisiaj wiecej :-p ja cale szczescie bede kolo porodowki jakby sie cos zaczelo dziac :-p:-D:-D:-D Kurde za kazdym razem jak czytam ze u nas jakas urodzila to mi sie ryczec chce ze wzruszenia....ach te hormony ..... to ja po swoim porodzie chyba bede beczec a beczec ...:-p

buziaki kochane :***

Anik trzymaj się mocno.
Dido super że sn a nie cc gratuluję i zazdroszczę że już wiesz bo ja sie dowiem dopiero w maju czy będę mogła jednak sn (zależy to od wagi Hanulki a ona duża rośnie i jak 4 kg to tylko cc).

Ale super że już następne maluszki majowe na świecie.Zazdroszczę troszkę że dziewczyny już tulą swoje słoneczka.

Z tym ryczeniem to mam podobnie...boje sie ze bede ryczec jak juz mala sie urodzi...Jak w sobote po falszywym alarmie poszlam do domu to tez mialam lzy w oczach ze to jeszcze nie teraz...ach te hormony!!!

to podjum już pewno zajętę:-D:-D:-D
pieszczoszka mam nadzieję że już się nie męczysz i masz malutką przy sobie
fiore bądźcie zdrowi
no to się zaczynamy sypać ale majówki jeszcze trochę trzeba zostać w dwupaku!!!!
mysiochomis oby wszystko jakoś dobrze się ułożyło życzę siły waszej rodzinie
elvie nie spiesz się
miłego dnia idę upiec chlebek :-)

Super ze dziewczyny juz "po":tak:Mam nadzieje ze fiore lepiej sie czuje niz po cc z V:tak:Pisala ze Leo maly,a moj siostrzeniec donoszomy wazyl 2500g,to i tak niezle Leo wazy:tak:
Pieszczoszka moze teraz odpoczac:tak:
Ja teraz zabieram sie za zamawianie rzeczy do szpitala:tak:Pranie juz wisi i sie suszy,juz pachnie w calym mieszkaniu(na balkonie za mocno wieje i co chwile mi spadaly ciuszki),pewnie jutro bede prasowac:eek:och jak ja nie lubie prasowania:no:
Dobra obiad zrobiony, teraz zabieram sie za zakupy na allegro,potem moze wyskocze z corka na krodki spacer:tak:

reklama
oooo ja tez bede chyba ryczec jak bobr jak mi polaza malego na piersiach po porodzie.... jak ogladam jakies programy o porodach to wlasnie w takich momentach rycze :) a co to bedzie jak swojego wlasnego synka zobacze....
....a tak mi sie przypomnialo...dzis mi sie snilo ze rodzilam, mialam cesarke i czulam jak mi wyciagaja dziecko i widzialam jak wyglada....do tatusia podobny...jestem ciekawa czy bedzie tak wygladal jak we snie :-)

Do góry