reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

reklama
Carmella &&&& u mnie rozwarcie podobnie, szyjka lepiej. Dostałam leki i leżę w domu, ale warunki jak w szpitalu, leżę i nie wypełzam z łóżka. Będzie dobrze, dotrzymamy te 2 tygodnie, żeby się maluchy dopasowały lepiej do zewnętrznego świata :-)

Carmella &&&&&&&&&&&&&&, oby jak najdłużej 2w1:)

Kurcze teraz to ja już się boję tej mojej dzisiejszej wizyty, mam nadzieję, że lekarz stwierdzi, że mamy jeszcze czas...

wow!
weszlam na forum a tu takie super wiesci!!
J
akos mnie stres zlapal, chyba zaczyna docierac do mnie ze juz niedlugo bedziemy mialy swoje skraby przy sobie.
Jeszcze raz wszystkiego najlepszego dla swiezo upieczonych mam i ich dzieciaczkow!!!
Carmella &&&&&
Oj musze sie zmobilizowac i wziasc sie za pakowanie torby szpitalnej ,dokupic potrzebujace rzeczy.

a bylam tylko na spacerze a tu kolejna z takimi wiesciami....Carmella to mocne &&&& zeby wszystko pozytywnie sie skonczyla i Pamelka została jak najdłuzrj w brzuszku :tak: jedz i siedz w tym szpitalu ! jak trzeba to trzeba :tak:

Fiore , Pieszczoszka oby dziedziaczki byly jak najszybciej z wami :***

Carmella ty się nie wygłupiaj my w tym samym tygodniu jesteśmy, a ja nawet torby spakowanej nie miałam. Z tego wszystkiego poprałam dzisiaj wszystko do końca, mąż kupuje ostatnie apteczne drobiazgi i pakuje torbe. Jak nie miałam stracha to zaczełam mieć, a mi do terminu jeszcze z 1,5 miesiąca zostało.
Camella trzymaj się w dwupaku jak najdłużej.

ale jaja....

pieszczoszko gratulacje,mala pokaznych rozmiarow jak na ten tydzien ciazy...no i wszedzie mowia ze 36tc to dziecko donoszone wiec nie wiem czemu Laura wczesniakiem zostala okrzyknieta..wspolczuje braku zzo,wiem jak sie nastawialas:(

fiore Tobie tez gratuluje!!
akcja sie rozwinela ze zrobili cc?

Carmella a dr nie pozwolila w domu lezec?wspolczuje i trzymaj sie!

reklama
No to nieźle nas Pieszczoszka zadziwiła:) Kciuki za nią, Laurunię, Fiore i Leo:) Dzisiaj może się majowe podium zapełnić:)

A ja muszę w końcu zacząć pakować tą torbę...
Oj tak, ja tez jeszcze nie mam ani torby, ani nic do torby. Najwyższy czas na zakupy, bo może być potem gorąco...

Z tym ryczeniem to mam podobnie...boje sie ze bede ryczec jak juz mala sie urodzi...Jak w sobote po falszywym alarmie poszlam do domu to tez mialam lzy w oczach ze to jeszcze nie teraz...ach te hormony!!!
Ja tez reaguję ostatnio płaczem na takie mocne wrażenia;-)I szybciutko się wzruszam. Jak się śmieje to też do rozpuku, także hormony wszystko pobudzają;-)

Wow, ale tu niesamowite wieści :) Ależ się cieszę :)
A mnie od czwartku coraz wyraźniej pobolewa brzuch - jak na okres, i jeszcze takie kłucia zaczęły się pojawiać, a dziś już mnie też w dole kręgosłupa pobolewać zaczyna..przyspieszyłam wizytę u lekarki z wtorku na jutro. To mogą być jakieś zwiastuny...
Ps - dziewczyny, może stworzymy taką listę, jak na kwietniówkach mają dziewczyny? - fajnie to wygląda:
https://www.babyboom.pl/forum/kwiecien-2012-f420/nasze-kwietniowe-maluszki-bez-komentarzy-56418/
Mnie tez bardzo sie podoba taka forma listy - tabelka. Czarnula pewnie tez zrobi śliczną:tak::tak:

agushka, mamy taka liste, czarnula zalozyla:
https://www.babyboom.pl/forum/maj-2...h-majowych-dzieciaczkow-bez-komentarzy-58050/
tylko musimy poczekac az nasze pierwsze mamusie dojda do siebie i przekaza wiecej danych :)
Pewnie, dajmy świeżo upieczonym mamusiom czas;-);-)

Byłam u ginekologa. Moja szyjka jest w takim stanie, że dostałam skierowanie do szpitala i mam tam zostać aż do porodu.
Carmella powodzenia, trzymam mocno kciuki zebys jeszcze chilę została w dwupacku

Do góry