reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

Agagu 87 witaj....moja maluda bryka w ciagu dnia natomiast w nocy jakos nie czuje, moze robi to delikatnie i probuje dac mamie pospac:-D
Carmella nie mam pojecia ile mozna wytrzymac pewnie zalezy od organizmu, ja z centymetrowym rozwarciem i miekka szyjka macicy chodze juz jakies 4-5tyg ale oszczedzalam sie i duzo lezałam, ale teraz coraz bardziej czuje ze cos sie zaczyna dziac. Ostatnio odpusciłam sobie lezenie bo wiecznie cos jest na głowie i od razu cos nie tak. Carmella oszczedzaj sie i odpoczywaj jak najwiecej mozesz, mysle ze wtedy spokojnie wytrzymasz do terminu:-D
Tyle naskrobałyscie przez kilka godzin ze nadrobic nie moge i nie pamietam co mam komu odpisac :baffled::-p

reklama
Carmella nie zrozum mnie zle dziewczyno, robisz jak uwazasz - kazdy ma do tego prawo:tak:ja nie mialam zadnych boli, nawet najmniejszych, jedynie po kilka niebolesnych skurczy na dzien a lezalam plackiem tyle tygodni...tak mi kazali tak robilam, rodzicow mialam 300 km od siebie a tesciow 100 km wiec tez nie mialam pomocy na codzien. I pociesze cie ze ja nawet telewizii nie mialam ani dostepu do komputera i dalam rade a latwo nie bylo:no:maly wynajmowany pokoj a w sasiednich obcy ludzie:-(i dla mnie jest to w jakis sposob dowod dojrzalosci po tym co przeszlam wtedy:-D

a moja matka mi nie pomoże ponieważ jest chora psychicznie i jest z nią coraz gorzej. moja babcia mi nie pomoże bo również z nią coraz gorzej.(mieszkają razem) tesciowa mimo ze mieszka naprzeciwko ani razu nie spytala się jak się czuję i ani razu nie byla w naszym domu (chyba ze obiad synkowi przyniesc) mimo, ze nasz dom to przerobiona i remontowana stodoła naprzeciwko ich domu. tesc powiedzial ze nie bedzie prawidziwym dziadkiem dopoki nie bedzie mial wnuka chłopca. wiec jestem skazana na siebie a k robi od rana do nocy czasami bo ma warsztat i musi teraz wiecej zarabiac a zdarzaja sie klienci ktorzy nie placa. umowy podpisac nie moze bo jeszcze nie zalozyl firmy wiec robi " na czarno" ktos musi zajac sie domem, wiadomo, ze nie zapierdalam z odkurzaczem caly czas tylko robie podstawy. psy nasrac w domu mi nie moga wiec puscic je musze kilka razy dziennie.

Witam sie i jak pozna nocą hehehe
Jakos nie było jak pisac bo Pawel miał urlop i człowiek zajety jakos wtedy był :p
teraz sobie siedze i czytam jak przebiegały porody marcówek ehh tez juz sie boje tego porodu
jutro sie odezwe :)

reklama
Witam wieczorkiem wszystkie majoweczki.
Tyle naskrobałyscie ,ze nadrobic nie moge i nie pamietam co mam komu odpisac
baffled5wh.gif
p.gif

Ale za wszystkie potrzebujace trzymam kciuki.
Witam nowa majowke.
Carmella - oszczedzaj sie ile tylko mozesz :)

Czytajac Was dzisiaj uswiadomilam sobie ze do porodu juz zostalo bardzo malo czasu bo juz za 4,5tyg moge spokojnie rodzic.:szok:

Ostatnia edycja:
Do góry