reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

reklama
Paula21 ma racje. Lepiej jedz i sprawdz bo jezeli to beda wody to i tak bedziesz musiała pojechac do szpitala wiec co ci szkodzi. Przynajmniej bedziesz wiedziała co sie dzieje.

anetka ja tez bym wolala to sprawdzic u lekarza ...bo moga ci sie saczyc wody a moze to faktycznie tylko upławy , jedz i bedziesz spokojniejsza :tak:

Witam dziewczyny:tak:
Co do spania w nocy to dla mnie koszmar:baffled:Ciagle sie budze ale nie na sisiu:baffled: Musze zmienic bok bo mnie boli:eek:Dzis musialam nogi wyzej ulozyc bo mnie bolaly:baffled:Rano nie moge za dlugo spac bo zle sie czuje wtedy:szok: 7-8 to juz koniec spania:tak:Po za ciaza to jestem strasznym spiochem:tak:
Wczoraj bylismy na przeswietleniu z Misia,poszla spokojnie z G,caly czas gadala:-D Jeszcze przed swietami czekaja nas badania krwi i moczu malej:tak:G zaczal ja przygotowywac na pobieranie krwi:tak:Na razie mowi ze pojdzie:tak:
Wczoraj jeszcze G kuzyna zona pracuje w Carrefour dala nam cynka za jest posciel dla dzieci do lozeczka przeceniony z 60zl na 10zl:tak:
My dzis znowu w domu bedziemy siedziec:baffled:
Trzymam kciuki za wizytujace sie:tak:
Milego dnia Majoweczki:tak:

Witajcie, od rana mam problemy z netem, nie wiem co się dzieje :angry:. Jakimś cudem mnie teraz połączyło, ale póki co nie dam rady Was podczytać. Mam nadzieje, że to tylko chwilowe.

Kciukasy za wszystkie potrzebujące i wizytujące.
Miłego dnia.

gia, ja tez mam problem z internetem dzisiaj. u mnie to przez silny wiatr za oknem. przy takiej pogodzie moj mobilny internet nie daje rady :/ ciagle sie rozlacza wiec pewnie dzisiaj nie popisze za duzo, mam nadzieje, ze chociaz poczytac mi sie uda

tylko ze teraz nic mi nie leci wiec nie wiem :(

Ja miałam w połowie ciąży głupie uczucie wiecznie mokrej bielizny, bałam się że to wody ale pojechałam do mojego gina do szpitala, zrobił usg wszystko sprawdził i się okazało że to jakiś stan zapalny.:tak: po kuracji globulkami przeszło :tak:
Po prostu zadzwoń go gina i powiedz o obawach. :tak:

Hejka kciukasy dla dziewczyn w potrzebie.I niestety teraz to już chyba tylko narzekamy na niewygody ciążowe ,a już niedługo będziemy biadoliły o nieprzespanych nocach ,kupkach ,katarkach ale i pogadamy o pierwszym uśmiechu ,pierwszym ząbku i wielu pierwszych sprawach naszych maluszków.Nie załamujmy się mi jest ciężko i źle ale najgorszy jest wlokący się czas.Jak to było ,że on tak szybko mijał.teraz z dnia na dzień to jakby spowalniał:szok:

reklama
Do góry