reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MACIERZYńSTWO OD QCHNI, DIETY

A ja dzisiaj zrobiłam obiadek który za mną chodził szpinak z makaronem i mozarellą
a do tego surówka z sałaty lodowej, orzechów włoskich, granata i soji z sosikiem winegretem na słodko
mniam mniam !! zajadam sie własnie!

reklama
Oj Karola ale ilości któe zjadam nie są zdrowe hahaha ale to takie pyszne, no i niedługo idę na morfologię
wiec pewnie szpinak troche podniesie żelazo ;) ale i tak słodyczy nie moge sobie odmówić :(

a mnie dzisiaj napadła zachciewajka na parówki rodem z "Misia"... ponieważ jestem "parówkowym skrytożercą" od kilku dni to postanowiłam dzisiaj na obiad zaserwować podłe stołówkowe jedzenie w postaci ziemniaków puree i parówek w sosie pomidorowym :) ale pycha :D

A ja to odkąd przeczytałam o Karolli szpinaku i sałatce to nie mogę od siebie tej myśli odpędzić, muszę spróbować!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jak już będę miała składniki to się zgłoszę po dokładny przepis, bo inaczej to język połknę ;D ;D ;D

:laugh: :laugh: :laugh:

torcik.jpg

torcik2.jpg

Nie no Misia zaraz jezyk zgubię jak mogłaś nam to pokazać o 22.00 !!!!! Teraz już na bank musze coś słodkiego zjeśc!

Kachna służe przepisem jakby co prosty i szybki a do tego pyszny ;)

no ale ta misia mi smaka robi ja dzisiaj zjadlam reszte sernika z wczorajszych urodzin meza ale duzo to mi moi mezczyzni nie zostawili , ale to i dobrze , bo i tak na cukier musze uwazac

reklama
Nie no coś mam pecha do zdjątek Misi. Ale to może dobrze, bo ja chyba wiem co tam jest ;) Jakies Tiramisu?

Blond to widzę, że nie tylko ja swiętowałam urodziny męża :laugh:

Do góry