Chodzi mi o specjalistę jak najbardziej ale ktory nie robi problemu ze zwolnieniem lekarskim. Nie chcę ciułać co tydzień do pracy zwolnienia a też uciążliwe jest chodzenie do jednego lekarza po zwolnienie a do drugiego po poradę. Dzięki bardzo za odpowiedź.
reklama
Priscilla
Fan(ka)
Obawiam sie, ze na poczatku ciazy malo ktory lekarz wystawia zwolnienie bez jakichkolwiek do tego podstaw. Nudnosci ma prawie kazda z nas i jest to uwazane jako nieodlaczny element ciazy...
Trudno sie wiec dziwic, ze jak narzekasz na nnudnosci nikt nie proponuje Ci zwolnienia. Moze sprobuj powiedziec lekarzowi wprost, ze chcesz zwolnienie bo ciezko Ci pracowac w takim stanie.
Ja polecam dr. Palaszewskiego - nie robil u mnie problemow ze zwolnieniem - ale to bylo w 7. m-cu
Trudno sie wiec dziwic, ze jak narzekasz na nnudnosci nikt nie proponuje Ci zwolnienia. Moze sprobuj powiedziec lekarzowi wprost, ze chcesz zwolnienie bo ciezko Ci pracowac w takim stanie.
Ja polecam dr. Palaszewskiego - nie robil u mnie problemow ze zwolnieniem - ale to bylo w 7. m-cu
Priscilla
Fan(ka)
W koncu mam necik i jak widac juz jestem po Ufffff ))))
Mala urodzila sie tydzien po terminie, ale na szczescie cala i zdrowa
Ja powoli wracam do sil - chyba opuszcza mnie tez malutka depresja, ktorej sie nabawilam po porodzie.
Dzis juz znowu mam dobry humorek
Jeszcze tylko dokuczaja szwy, ale juz biegamy z mezem po sklepach (w poszukiwaniu wozka )) wiec nie jest najgorzej...
Pozdrawiam serdecznie!!
Mala urodzila sie tydzien po terminie, ale na szczescie cala i zdrowa
Ja powoli wracam do sil - chyba opuszcza mnie tez malutka depresja, ktorej sie nabawilam po porodzie.
Dzis juz znowu mam dobry humorek
Jeszcze tylko dokuczaja szwy, ale juz biegamy z mezem po sklepach (w poszukiwaniu wozka )) wiec nie jest najgorzej...
Pozdrawiam serdecznie!!
Priscilla pisze:Jeszcze tylko dokuczaja szwy, ale juz biegamy z mezem po sklepach (w poszukiwaniu wozka )) wiec nie jest najgorzej...
/quote]
Podam Ci nazwy dwóch hurtowni dziecięcych - wpisz je w wyszukiwarkę google, to znajdzie Ci ich stronki (ja już zapomnialam adresów). Pamiętam, ze bylay tam nawet fajne, niedrogie wózki robione na wzór tych "markowych"
A nazwy to:
"tutek" (sklep w Markach) oraz "tomi" (sklep na Zaciszu)
Pozdrawiam serdecznie
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Odswierzam watek,bo tez poszukuje gina w LUX Medzie ,dzis ide na pierwsza wizyte..........
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
NIe wiem mowila mi ale nie pamietam,zapisali mnie do pierwszego lepszego w terminie mi odpowiadajacym i ja ide na ul Szernera przy Jagiellonskiej. Tu nic nie bylo napisane w tym watku o tym akurat Lux Medzie.
reklama
Podziel się: