reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lux Med Warszawa Czy tam jest choc jeden ginekolog wart polecenia?

Ten doktor to i na BB sie reklamuje,zreszta na kazdym forum z tematyka rodzinna....nie wiem zobacze.Pojade tam wejde i zobacze czy trafie na jakas ciezarna u niego

reklama
Magdalenka odebralam wyniki badan i widnieje nazwisko lekarza kierujacego na te badania Siwik Eugeniusz wiec to nie ten:) hmmmmm

I cale szczescie :) Ale tez uwazaj na niego, jesli od poczatku Cie nie przekonywal. Ja tam bylam u jeszcze jednego - mlody, mial na imie Bartosz, ale nie pamietam nazwiska. Bardzo sympatyczny i delikatny, ale nie wiem, jak sie sprawdza przy prowadzeniu ciazy, bo bylam w zupelnie innej sprawie..

Witajcie Iwonko i MArgitko!
Jak tam z lekarzami? JUz macie wybranych? Jak sie czujecie?
Ja wlaśnie odbyłam pierwszą wizytę na Karowej i jestem szczęśliwa. Trafiła mi sie młoda pani dr - byłam zapisana do mężczyzny ale okazało sie, że nie prowadzi ciężarnych (na moje sczęście:laugh2:) . MOja pani dr myśli na zapas np. skierowanie na USG na 32 tydzien9to dopiero połowa stycznia:shocked2:) dała mi już teraz, żebym nie musiała robić prywatnie, bo potem nie będzie miejsca. Wszystko wyjaśniła dokładnie i nie wytykała, że to moja trzecia ciążą więc powinnam wiedziec.
Pozdrawiam

Magdalenka

Magdalenka a ty poszlas do przychodni przyszpitalnej ???????? Na karowej chcesz rodzic? Ja jeszcze nie wiem gdzie.....no ale mam jeszcze kilka miesiecy na myslenie:)Ja chodze prywatnie do lekarza ktoryu sam prowadzi ten interes i jestem zadowolona jak na razie ,Ma na miejscu nowa aparature do USG.

Pozdrawiam:)

Hej! Ja w koncu trafilam do dr Radiukiewicza i jeste zadowolona. Co prawda to dopiero pierwsza wizyta, ale przynajmniej inaczej podchodzi do pacjentki niz dr Slodki. Powiedzial mi, ze mam anemie i to dlatego mi ciagle slabo w drodze do pracy i poprzednie wyniki tez uznal za slabe - a dr Slodki uznal je za normalne i tlumaczyl mi, ze to normalne, ze w ciazy jest mi slabo. Moze i normalne, ale czy nie mozna nic z tym zrobic, zeby pomoc?? Dr Radiukiewicz kazal mi brac duzo zelaza i czuje sie naprawde lepiej. Nie jestem juz taka kredowo biala o poranku :) :) Natomiast ciagle mam problem z tym, gdzie rodzic. Zapytam go, moze mi cos podpowie, albo zdradzi, w ktorym szpitalu pracuje. Przekonal mnie do siebie.
Pozdrawiam Was wszystkie!

To dobrze, że juz macie "prowadzenie", bo tezuważam, że nie łatwo siezdecydować, szczególnie jak siena początek trafi na gamonia:cool:
Iwonko tak, bo ja jestem zdecydowana na 100%, żeby rodzić na Karowej. NIe mam już abonamentu w Luxmedzie, więc trochę szkoda mi tych pieniędzy:baffled::sorry2:, a obsługa na Karowej jest OK. A do tego jak jestem pod ich opieką to mam 99% szans na dostanie sie na porodówkę nawet w szczycie;-)A dlaczego chce na Karowej? Bo jest tam psycholog na etacie - dzięki temu lekarze i położne mają tez szkolenia z nimi jak postępować z rodząca i rodziną jak coś nie tak, psycholog nalezy mi sie jak mam dołek po porodzie albo zwyczajnie chcę sie wygadać przed specjalistą (a dziewczyny sa super!), jest bardzo dobra poradnia laktacyjna, pod której opieka jest sie do konca połogu, są panie rehabilitantki pomagające dojść jak najszybciej do formy po porodzie. Trafiła mi sie super p.doktor. Pierwsze dziecko rodziłam na Bródnie i do dzisiaj jest to dla mnie traumatyczne wspomnienie!!!
Wiem, że na KArowej jest bardzo duża rotacja - mi to jednak nie przeszkadzało, bo czułam sie odpowiednio zaopiekowana, a badań dziecka pilnowałam sama (na Bródnie byłam po znajomości i przegapili mi tak wiele rzeczy że szok!!!!).
A w Luxmedie korzystam z endokrynologa, do którego przenoszę sie zaraz do NFZ.
Tak to wygląda z mojej strony!
Trzymajcie sie cieplutko:-)

witam was wszytskie, jestem po badaniu beta HCG które wykazało 4-5 tyg, mam abonament w Lux Medzie i chciałabym znaleźć tu jakiegoś lekarza, mieszkam niedaleko tego na Racławickiej i najlepiej byłoby właśnie w tej lokalizacji, może któraś z Was mogłaby mi kogoś polecić, chce sie zapisac na wizytę w przyszłym tyg a nie chce tracić czasu na wizyty u róznych i wybieraniu własciwego, mysle ze najlepszą wskazówką jest doświadczenie zdobyte przez inne osoby w takiej sytuacji.
Musze sie przyznac ze trochę sie boje ;/, chociaż to dla nas ogromna radość.
Wiem ze moze juz gdzieś ktoś pisał o tym w tym watku, bede go czyatac ale narazie musze sie zapisać do kogoś.
Z góry dziekuje Wam za pomoc.

dziewczyny a ja mam pytanie, kilka lat temu chodziłam do Luxmedu do ginekologów i niestety nie trafiłam na takiego super,

mam nadzieję, że coś się zmieniło w tej kwestii, bo będę miała znowu kartę i chciałabym sobie porobić badania - nie jestem w ciąży

może polecicie mi kogoś kompetentnego i ludzkiego zarazem?
Kto da skierowania ale i za razem dobrze zinterpretuje wyniki.

muszę cytologię zrobić, ale po za tym chciałabym badania na hormony, USG.

reklama
ja ostatnio bylam w poradni na chmielnej. trafilam do dr foLtyn lub jakos podobnie. Zjupelnie przypadkiem, bo tak chodze do Kasinskiego na Raclawickiej.
Musze powiedziec, ze zrobila na mnie swieyne wrazenie. Ale nie wiem jak jest przy dluzszym leczeniu

Do góry