reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lux Med Warszawa Czy tam jest choc jeden ginekolog wart polecenia?

Dodam jeszcze, ze wczesniej chodzilam do Instytutu Matki i Dziecka, i mimo, ze tam mieli o wiele wiecej pacjentek, dostawalam zawsze mase skierowan na badania, zawsze mnie ogladali, badali cisnienie, wage, tetno plodu, wszystko tlumaczyli - tak wg mnie powinno to wlasnie wygladac. niestety z powodu ciec kosztow pozamykali wiekszosc gabinetow w przychodni w IMiD, wiec zmuszona bylam zrezygnowac z opieki tam :(

reklama
Priscilla w takim razie serdecznie polecam ci pania doktor szulińska, warto się wybrać na chmielną nie jest to aż tak daleko z jelonek, tam chyba dochodzi jakiś tramwaj (bo to jest ten odcinek chmielnej przy dworcu ochota- gdybyś nie wiedziała), ja tam chodzę do pana doktora piotra sołowieja też jest super lekarzem, młody, cierpliwy i dociekliwy, odpowiada na wszystkie pytania i niczego nie bagatelizuje, oprócz luxmedu przyjmuje w klinice na wrocławskiej (wizyta 60 złotych), poza tym robi świetnie usg, jak będziesz chciała to podam ci namiar

uważam że nie jesteś przewrażliwiona, ja z takich powodów o jakich piszesz długo szukałam prowadzącego gin i w końcu z polecenia kilku znajomych trafiłam do dr sołowieja

dworzec ochota to dworzec glowny (ten przy placu zawiszy) czy az tam przy moscie poniatowskiego?? :D mieszkam w wawie od urodzenia i nie mam pojecia gdzie sa takie podstawowe miejsca :D
co do dojazdu, to nie ma problemu, bo tez jezdze autkiem (jeszcze sie mieszcze ;) ) tlyko centrum staram sie omijac z daleka, bo mam wielki samochod i nigdy nie mam gdzie tam zaparkowac hihi ;)))

od placu zawiszy tam gdzie dworzec główny, ale skręcasz sobie narondzie przy jupiter center w lewo i w pierwszą w prawo, potem koło domu słowa polskiego czyli miedzianą jedziesz cały czas prosto i dojedziesz do parkingu gdzie pan otwrzy ci bramę jak powiesz że do luxmedu i parkujesz pod samą kliniką, samochodem to jest jakieś 10 min w godzinach szczytu

jak chcesz jakiś dokładniejszy opis to się postaram

nie, no troszke mniejszy mam samochodzik od autobusu :)
aaa, to nie tak tragicznie, myslalam, ze to ten dalszy odcinek chmielnej :)
czy to jest moze w takim wysokim biurowcu, ktory bede miala po lewej stronie? czy znow cos pokrecilam?

tak to jest w takim ciemnym wysokim biurowcu, ja opisałam ci taki dojazd żebyś nie miała problemów z zaparkowaniem

Priscilla pisze:
kurcze - sama nie wiem... moze po prostu jestem przewrazliwiona...
moj lekarz niby jest ok, ale nie podoba mi sie jego takie troche olewcze podejscie. nawet morfologii nie robi mi co miesiac, nie mowiac juz o spojrzeniu na szyjke czy wszystko jest ok. jak sie o cos pytam, to za kazdym razem slysze, ze nie ma sie czym martwic, ze to normalne. nie wiem czy to normalne aby miec II grupe cytologii, bo z tego co czytalam, to moze grozic zakazeniem plodu i powinien chociaz zbadac co to za bakterie - ale wg niego wszystko jest prawidlowo...ja rozumiem, ze on moze byc znudzony tysiacem przewrazliwionych panienek i tymi samymi pytaniami przy kazdej wizycie, ale to moja pierwsza ciaza i wolalabym byc pewna, ze wszystko zostalo sprawdzone i rzeczywiscie jest w normie a nie slyszec zapewnienia o tym nie oparte na zadnych badaniach :(

Hej Priscilla, piszesz o Dr. Pałaszewskim? Pytam się, bo o Nim kiedyś sobie pisałyśmy...

A Ty chyba jeszcze od siebie w miarę blisko będziesz miała na Goleszowską, do budynku BH. Ale nie wiem niestety, czy poza Dr. Pałaszewskim przyjmuje tam jakis inny gin.

Do wskazówek fionki dodam jeszcze, że jest to w budynku WARTY. Chodziłam tam m.in. na USG ciąży do dobrego lekarza Dr. M. Wielgosia.

pozdrawiam serdecznie

reklama
Nie chcialam wymianiac nazwiska :) Nio - bliziutko to mam, bo pracuje sobie tutaj :) Naprawde jest bardzo sympatyczny, i gdyby nie to o czym pisalam ponizej, nie mialabym zadnych zastrzezen... A Ty Tiger, nie mialas podobnego wrazenia? Pewnie i tak zostane u niego z wygody, braku czasu i faktu, ze pracuje w szpitalu, i bede liczyla na to, ze rzeczywiscie wszystko zakonczy sie szczesliwie i dzidziusiowi nic nie bedzie. Zobaczymy jak bedzie dalej :)

Do góry