reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lux Med Warszawa Czy tam jest choc jeden ginekolog wart polecenia?

Reniula cieszy mnie ze wspomnialas o dr Krolinskim bo na razie w Lux Medzie chodze do 2 lekarzy dopoki komus w 100% nie zaufam (a po doswiadczeniach z nimi jest mi raczej trudno). Jedna to Pani dr Radosiewicz a drugi to dr krolinski. oboje na mnie wywarli dobre wrazenie i wkrotce pewnie z jednego z nich zrezygnuje bo kogos jednego musz ewybrac. nie chce do konca biegac podwojnie do lekarzy. Na razie przewage w mojej ocenie ma dr Krolinski.

pozdrawiam

reklama
Paulinko! Cieszę się że kropeczka O.K. Widzę, że radzisz sobie doskonale ze służbą zdrowia ;). Pamiętaj koniecznie o tym endokrynologu!!!!! Właśnie niedawno bylam u p. Sanockiej ze sobą. Nic sie nie zmieniła! A te mdłości... no cóż... ja znalazłam dwie rady na przetrzymanie - pocieszałam się, że im silniejsze tym dzidzia mocniej się"trzyma"(dowiedziono to naukowo, bo hormon odpowiedzialny za podtrzymywanie ciąży... odpowiada też za te mdłości  ;D), a po drugie mijają. A pomagała mi też skutecznie herbata posłodzona z cytryną. Podobno skuteczy też jest imbir, ale nie zdążyłam wypróbować. POzdrawiam i wytrwałości w tej odmienności :)

Czesc Magdalenka, pewnie ze sobie radze ze sluzba zdrowia! W koncu duza juz jestem ;).

Bylam dzisiaj znowu u dr Radosiewicz i chyba na niej poprzestane bo jest strasznie "fajowa". Taka zyciowa, normalna a przy tym widze ze solidnie bada, zbiera wywiad, informuje. nawet niepytana. dr. Krolinski niby tez ok, ale np ani razu mnie ginekologicznie nie zbadal, a do karty ciazy wpisal wyniki takiego badania. mocno mi tym podpadl. Nie zebym za wszelka cene chciala sie na tym fotelu tortur za kazdym razem klasc ale mysle ze chyba na 3 wizyty do tej pory chociaz jedno takie badanie byloby wskazane....
Tak wiec na razie chyba pani dr Radosiewicz, a rodzic chce albo na Zelaznej (mieszkam obok+fantastyczne opinie a i naocznie tez sprawdzilam na razie izbe przyjec i dyzurujacego tam dr) albo w Damianie - podobno jest tam dobrze a dodatkowo pracuje tam moja tesciowa. Wprawdzie jest dermatologiem ale jednak zawsze to swoj czlowiek. No i mam dylemat. Czekam az tesciowa wroci z urlopu i musze sie na cos zdecydowac bo pewnie warto by wtedy przeniesc sie do lekarza ze szpitala w ktorym bede rodzila.....Zobaczymy

pozdrawiam serdecznie!

A może tak podpytać dr Radosiewicz, gdzie pracuje i u niej? A nóż na Żelaznej? Oj to mi tez podpadł ten Króliński. Oj fe fe panie dr, tak się nie postępuje z ciężarówką. Ja też nie cierpię tego fotela, ale w końcu zasiadamy tam dla dobra dziecka, a nie wątpliwej przyjemności! Oj, to prawda duże dylematy przec Tobą i poważne decyzje. Ale patrząc jak sobie poradziolaś do tąd, to jestem spokojna, że teraz pójdzie Ci jeszcze lepiej!! Miłego dnia, a ja idę na zasłuzony odpoczynek :-*

To bardzo dobry szpital. Nie kojarzę tego nazwiska, a sama tam 15, roku temu rodziłam. Z Karową jest jeden kłopot - jak jes nawał rodzących i nie wstrzlisz się w przerwę, albo nie byłaś prowadzona przez lekarza w przychodni przyszpitalnej to tylko protekcja prof. Kliniki działa.Ale na Żelaznej jest podobnie! Nocóz dobre miejsca są oblegane, a złe nalezy omijać!

witam dziewczyny :) szukalam informacji na temat dr. gadomskiej i tu trafilam i cale szczescie! mam u niej wizyte w srode ale po tym co przeczytalam na pewno tam nie pojde! czy mozecie mi powiedziec w ktorym lux medzie dr. królinski przyjmuje bo wiele z Was go chwali. ja coprawda w ciazy nie jestem i jak narazie nie chce byc i wlasnie dlatego potrzebuje ginekologa dobrego. bardzo prosze o rade.
pozdrawiam
Kasia

też szukam dobrego lekarza w luxmedzie, który zrozumie moje obawy i ma fajne podejście do pacjentki...z tego co piszecie to na pierwsze miejsce wysuwa się pani dr Radosiewicz, czy może ktoś jeszcze?

Pani dr Radosiewicz - potwierdzam. Bardzo zyciowa i fajowa babeczka. Pan dr Krolinski - tez do niego na poczatku ciazy chodzilam rownolegle z Pania dr Radosiewicz. Ale pan dr Krolinski mi przez 3 pierwsze wizyty nawet badania ginekologicznego nie zrobil. Nic poza tym mu zarzucic nie moge raczej, choc kazda wizyta trwala 5 minut, ani mierzenia ani wazenia ani jak mowilam zadnego badania. Tylko rozmowa, wypisanie skierowania na usg i bad krwi i moczu i tyle. Chociaz tyle bo inni podobno i tego nie robia, ale dla mnei to zdecydowanie za malo.

W kazdym razie dla zainteresowanych dr krolinski przyjmuje w luxmedzie przy pulawskiej.

reklama
Do góry