reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

ja też coraz lepiej rozumiem Robercika, potrafię rozpoznać rodzaj płaczu kiedy jest głodny, gdy go coś boli, gdy chcę na ręce albo po prostu marudzi...w sumie to nie takie trudne strasznie, tylko czasu na to potrzeba było :-)

reklama
A czy Wasze dzieci wyłysiały? Bo mój Felek przez ostatnie 2, 3 tygodnie zgubił wszystkie czarne włoski. Nie wiem, ale zdaje mi się że zabiegi leczenia chorej skórki troche mu w tym pomogły.
Na grzywce juz my małe włoski odrastają, tym razem jasne :)

A czy Wasze dzieci wyłysiały? Bo mój Felek przez ostatnie 2, 3 tygodnie zgubił wszystkie czarne włoski. Nie wiem, ale zdaje mi się że zabiegi leczenia chorej skórki troche mu w tym pomogły.
Na grzywce juz my małe włoski odrastają, tym razem jasne :)

Nam Leoś wyłysiał ok 3 tygodnia, gdy zaczęła mu się robic ciemieniuszka. Stracił włoski poprzez wyczesywanie, długo wyglądał jak mnich:p Teraz już ma drugą "turę" ciemnych włosków na całej główce:)

Witam z rana:))

Martuszka u nas Nati lysa tam gdzie glowa polozona:(( a tak ma swoje wloski i juz widac ze dluzsze jej rosna:))

Mamusie jak u Was z zebani? Pisalyscie, ze u niektorych sa juz biale kreseczki i jak cos wiecej jest??

Witam:) U nas piękna noc była:tak: Leoś zasnął o 21, obudził się o 3 na 15 min i spał niemal do 7:tak: Teraz dalej drzemie.

Bella, u nas jest 1 ząbkowy ślad i dziąsełko nabrzmiałe. Leoś non stop gryzie rączki;-)Póki co tyle:)

My dziś znów sami do 20:-(bez wychodzenia z domu bo pogoda jesienna.

Szymek ma wytarte włoski z tyłu głowy, reszta póki co na miejscu.

Dzisiaj spał od 20 do 4!!! A później od 4.20 do 7.30 i teraz leży w łóżeczku.

Zębów u nas brak, głowy nie lubi podnosić, nie przekręca się. Ale jest słodziakiem i czekamy dalej na jakieś nowości :tak:

Dzisiaj dzień pakowania, jutro skoro świt wyruszamy do mojej sis nad morze. 6h drogi, próbuję się nie bać :)

witam :-) u nas zaczęły nowe włoski rosnąć, zrobiły się bardzo gęste i widać różnicę pomiędzy tymi starymi a nowymi no i kolor się zmienia, dużo zjaśniały...a wytarte ma trochę z tyłu głowy ale już pojawiają się tam nowe... co do ząbków to u nas na razie nic nie wskazuje na to żeby miały się pojawić...

Nie zauważyłam, żeby Madzi włoski się wytarły. Jestem bardzo ciekawa jaki będzie miała kolor włosków (na razie jaśniutki) bo mąż blondyn a ja ruda :-)

Co do ząbków to też nie zauważyła, żeby coś się działo w tej kwestii.

Moi teście dzisiaj otwierają sezon grilowy więc zaraz jedziemy na wyżerkę :tak: Super ciepło nie jest, ale słoneczko nieśmiało się przedziera z za chmurek :-)

Kurde a przez tą pogodę to już sama nie wiem jak małą ubierać :-( ni to ciepło ni to zimno.

reklama
Witam

Ja nie zauważyłam, żeby Malwinie się włoski z tyłu wytarły, a ma ich dosyć sporo. Jak się urodziła były koloru czarnego, teraz dużo zjaśniały.
Ząbków i białych kresek jak na razie brak i w sumie niech się nie spieszą:)

Wczoraj byłyśmy po raz drugi u lekarza. Tym razem lekarz stwierdził, że ma zmiany na oskrzelach i wypisał antybiotyk... Kazał chodzić na spacery jeśli nie będzie gorączki.

Smoniczka też czasami mam dylemat jak ubrać moje dziecko na dwór. Ni to zimno ni ciepło... Za grubo ją ubiorę to źle, za cienko też nie dobrze.

Do góry