reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

reklama
Hello:-)

kasiadz my też mamy ten smoczek,ale Szymonowi wszystkie rodzaje smoka pasują, więc cysia sobie go, choć powiem szczerze, że ja go nie lubię chyba bardziej;-) bo wydaje mi się, że strasznie ten plastik wokół harata mu po nosie i w sumie Szymek rzadko ma w buzi ten smok:confused2:
U nas też dziś pochmurnie, deszczowo, brzyyydko:angry::baffled:
Nasz syneczek zasypia od dłuższego czasu około 20. O 19 je ostatni raz:tak: no i śpi do 1,2. Dziś dospał do 1 a póżniej obudził się o 6 i dospał do 8 :szok: Jest to szok prawdziwy, bo ten maruda, już po tym porannym karmieniu między 5-6 już nie chcę spać tylko chcę zwiedzać świat:tak:;-):baffled: Aaaa no i wczoraj SAM zasnął w łóżeczku po kąpieli :laugh2: Obyło się bez kołysania i przytulania:-) dziś mało je ( jak na niego :szok::eek:) ale śpi, że hejjj ;-)
ehhh ja chyba też pójdę się położyć...bo ta pogoda działa usypiająco na wszystkich ;-):crazy:

Kasiadz- my mamy te smoczki i Szymon bardzo je lubi, wczesniej mielismy TT i wypluwal.
Ja mam dzisiaj wolne, tata zajmuje sie Szymkiem. Wiec zrobilam rajd po sklepach bo musze cos kupic sobie na komunie siostrzenicy... ale chyba dzisiaj nie moj dzien:-(

kasiadz my mamy jeden smoczek MAM ale nie ten cienki, ale Madzia bardzo go lubi :) Butelkę też mamy i faktycznie jest inna niż wszystkie, fajnie skonstruowana. Ja widziałam produkty MAM w aptece Super Pharm.

reklama
Hello:)

My mamy smoka avent ale Nati lubi i canpol...:)

Od 3 dni Natka ma klopot z jedzeniem, jadla juz ladnie nawet 160 a teraz zje 110 potem pluje smoka, po pdbiciu daje jej butle i jest ryk przez kilka sekund a potem rzut na smok i konczy juz ladnie jesc, nie wiem co to moze byc, moze zeby? Slini sie sporo i wklada lapki do buzki.
Maz mi wyrzuca ze jak zaplacze to juz nie powinnam jej dawac...a ja tak nie mysle bo dopija ladnie tylko klopot ma ze zlapaniem. Widac ze jest glodna bo jak ja maz karmil i przestal na tym 110 to za 1,5-2h juz byla marudna:/

Do góry