reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

reklama
dziewczyny aż mi wstyd, ale nie mogę się ogarnąć po tych naszych wakacjach, żeby was nadrobić :zawstydzona/y: chyba mnie nie zlinczujecie co nie? :-D
jeszcze prania nie skończyłam (choć codziennie jakaś pralka chodzi) bo bym nie miała gdzie suszyć, a suszarki nie używam bo nie znoszę tego sprzętu.... musiałam poprać Mikołajowi większe ciuchy po dzieciakach z rodzinki, Julkowi wszystko co miałam w rozm 68 bo z 62 wyrósł, do tego standardowe pranie itd.

wczoraj byliśmy na szczepieniu. Julek dzielny chłopak - pisknął tylko przy wkłuciu i dalej był spokój :) lekarka aż się dziwiła :-D tylko, że zapadł mi po tym szczepieniu wieczorem w sen zimowy! mam nadzieję, że to normalne bo śpi nadal.... z dwoma przerwami na karmienie póki co - już rano i przed chwilą :baffled:

co do noszenia dzieci... ja jestem za tym, żeby nosić. dziecko wcale się za mocno nie przyzwyczaja, a tego potrzebuje. musi czuć bliskość. dziecko wytulone, wynoszone itp nie będzie się później tego domagało bo mu tego nie brakuje, a takie pozostawione samo sobie w końcu da o sobie znać i zacznie się tego dopominać prędzej czy później

hej hej kochane

dawno mnie tu nie bylo, ale jak tlyko uslyszalam w radio to musialam sie z Wami podzielic radoscia ze sie udalo z tym urlopem :)

jestesmy obie z Toska mega szczesliwe :)

pozdrawiamy lutoweczki

:-)

u nas kłucie było w poniedziałek i w końcu zaszczepiliśmy bezpłatnymi bo ceny u nas w przychodni mnie przybiły 195zł za 5w1 chyba wy pisałyście że mniej kosztują u was, nie obyło się bez odczynu ale po 4 godz przeszło:) tylko za 6 tyg powtórka z rozrywki:no:

Ja za 5 in 1 plus rota zapłaciłam 470 zł normalnie masakra ZDZIERCY:wściekła/y:
Podaje delicol i odpukać dziś jest spokój byliśmy na 2,5 godz spacerze- Młody spał i teraz dosypia jeszcze w wózku:-) Ja też musze być cały czas przy Kubie ze względu na ulewanie a nie mam serca go odłożyć jak cały czas płacze bo go brzuszek boli:zawstydzona/y: Smoniczka u mnie też trzyma cały czas główkę skierowaną w prawą strone i niestety pediatra zauważyła, że mu się przez to już główka troszke spłaszcza :/ musze teraz pilnować i kłaść na lewym boczku.
No i matka nie wróci do pracy we wrześniu a już dziś opiekunke załatwiłam;-)

Dziewczynki gratulacje! Mnie to co prawda nie dotyczy, ale ciesze sie ze ciotki lutowki beda mogly zostac z dzieciaczkami dluzej w domku!!!:-):-):-)

reklama
Ja też gratuluje :tak: chociaż mnie póki co nie dotyczy ;-)
Młodemu kupy dziś się wyregulowały... :blink: Zobaczymy....myslę, że te kupska były z powodu mleka...ale nie wiem:dry: A czy Wasze marudy też nie chcą spać na podwórku? :sorry2::dry: Bo mój 15 minut to jest sukces:angry: Później już mu się nie podoba i jest wielkie larmo....:dry:

Do góry