reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2013

dziewczynki, mialam mocne skurcze:szok:Mega twardy bolący brzuch i promieniowanie na krzyż,pomogło chodzenie i oddychanie na szczęście, ale wizja szpitala już była. Nie byłam w stanie ani siedzieć ani leżeć..

gosia, moj synuś też tak robi, co bardzo boli, powoduje że robię się sina na twarzy i nie moge oddychać. Zazwyczaj wtedy kładzie sie cały na boczku

paol1nka, Twoja mama na pewno wyzdrowieje szybcirj, niż myslicie, będzie dobrze!

annaroksana, super, że sie zmobilizowałaś!

reklama
i ja witam nową lutówkę;-)
rano wstaję do laboratorium więc zmykam już spać ale melduję, że nadrobiłam waszą produkcję :tak:
miłych snów i przespanej nocki życzę Wam i samej sobie:happy:

patik mój lekarz właśnie przewrażliwiony jest na punkcie tego żelaza, ja się strasznie źle po nim czułam więc odstawiłam no ale chyba trzeba będzie wrócić do niego ponownie, jutro męża wyślę do apteki z receptą...Chociaż jak odstawiłam to dodatkowe żelazo to starałam się je zastąpić odpowiednią dietą, jeść więcej produktów w nie bogate, do tego dużo witaminy C bo ona podobno pozwala lepiej je przyswajać a i zażywam też ogólny zestaw witamin dla kobiet w ciąży, tam co prawda jest dawka 14 mg a w ciąży niby wzrasta do 22 (czy nawet 30 bo tak też czytałam)
Ogólnie już dość dużo tych leków w ciąży biorę i przeraża mnie fakt, że mój lekarz jeszcze jakieś mi dorzuca :( wiem ,że pewnie facet wie co robi no ale przedawkowanie żelaza też jest groźne i sama nie wiem co o tym myśleć wszystkim...

kwasia zaufaj ginkowi, może poproś o zmianę żelaza, na jedne preparaty będziesz gorzej reagować na inne lepiej, trzeba też koniecznie przeczytać w ulotce kiedy przyjmować, żeby się lepiej wchłaniało.
Poli i Ciebie zaczyna straszyć skurczami:sorry: teraz to już chyba taki czas że co chwile któraś będzie meldować o takich bólach...

Dziewczyny zacznijcie liczyć barany hihi ja w końcu w łóżku, mam nadzieje ze szybko zasne i obudze sie dopiero rano...dobranoc!

ja też w łóżku, ale co z tego - oka zmrużyć nie mogę, a do tego me dziecię zaraz wstanie na 2h zabawy w nocy jak to ostatnio czyni :szok: próbuję go przyzwyczaić do nowego łóżeczka i pół nocy on przychodzi do mnie a ja go odkładam, ale już nie mam siły dźwigać tego 14 kg klocka :-(

a buuuuu:wściekła/y: idę po Rennie i liczyć barany

reklama
Do góry