reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

429.jpg

reklama
Nie mam zamiaru sie rozpakowywac co to to nie :D na ostatnim ktg wyszly tylko takie malutkie skurcze takze chyba sie wszystko normuje, czekamy jeszcze na jeden zastrzyk na plucka. Zebyscie widzialy ile dziewczyn na patologi zaciska dzis nogi i narazie im sie udaje- jeszcze 4 godziny:) Dla Was wszystkich udanego sylwestra i obysmy wszystkie wytrwaly do min. 37 tyg a Cortina do 17 marca :D

Nie mam zamiaru sie rozpakowywac co to to nie :D na ostatnim ktg wyszly tylko takie malutkie skurcze takze chyba sie wszystko normuje, czekamy jeszcze na jeden zastrzyk na plucka. Zebyscie widzialy ile dziewczyn na patologi zaciska dzis nogi i narazie im sie udaje- jeszcze 4 godziny:) Dla Was wszystkich udanego sylwestra i obysmy wszystkie wytrwaly do min. 37 tyg a Cortina do 17 marca :D

hahha pieknie dziekuje, sliczne zyczenia :rofl2:

15327783-funny-christmas-balloon-with-hat-happy-new-year-2013.jpg

Najlepszego dziewczynki
:-D

Hej!
Zdążyłam jeszcze w starym roku hehe cały dzień na nogach i do tego z bólem głowy:-(

Byłam dzisiaj w laboratorium na badaniach, wyniki moczu i tych nieszczęsnych prób wątrobowych będą w środę.
Bella pytałaś o te swędzenie, raz nie czuję w ogóle, a czasami drapię się co chwile, nie jest to bardzo uciążliwe, bo bardzo nie swędzi, ale jednak:baffled: lepiej zrobić i być pewnym że jest ok!

Siedzę sama przed TV, z pilotem:-p na stole pepsi i paszteciki z pieczarkami i serem:tak: jest sporo więc jak któraś chętna to zapraszam:-) Dziewczynki śpią, mam nadzieję, że prześpią nockę bez większych pobudek...

Dziękując za życzenia, Wam również życzę: Wszystkiego co najlepsze w Nowym Roku 2013:-):-):-) Przede wszystkim zdrówka dla Was i Waszych bliskich, szczęśliwych rozwiązań i realizacji pragnień, które kryjecie w sercach!

reklama
I ja się witam w Nowym Roku:-D
Cortina nikomu się chyba jeszcze nie spieszy;-) poczekajmy jeszcze 2 tygodnie:tak:

zmykam spać, bo nigdy nie wiadomo, czy moje Gwiazdy nie wstaną na imprezowanie w środku nocy:sorry2:

Do góry