reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Luty 2013

429.jpg

reklama
Nie mam zamiaru sie rozpakowywac co to to nie :D na ostatnim ktg wyszly tylko takie malutkie skurcze takze chyba sie wszystko normuje, czekamy jeszcze na jeden zastrzyk na plucka. Zebyscie widzialy ile dziewczyn na patologi zaciska dzis nogi i narazie im sie udaje- jeszcze 4 godziny:) Dla Was wszystkich udanego sylwestra i obysmy wszystkie wytrwaly do min. 37 tyg a Cortina do 17 marca :D

Nie mam zamiaru sie rozpakowywac co to to nie :D na ostatnim ktg wyszly tylko takie malutkie skurcze takze chyba sie wszystko normuje, czekamy jeszcze na jeden zastrzyk na plucka. Zebyscie widzialy ile dziewczyn na patologi zaciska dzis nogi i narazie im sie udaje- jeszcze 4 godziny:) Dla Was wszystkich udanego sylwestra i obysmy wszystkie wytrwaly do min. 37 tyg a Cortina do 17 marca :D

hahha pieknie dziekuje, sliczne zyczenia :rofl2:

15327783-funny-christmas-balloon-with-hat-happy-new-year-2013.jpg

Najlepszego dziewczynki
:-D

Hej!
Zdążyłam jeszcze w starym roku hehe cały dzień na nogach i do tego z bólem głowy:-(

Byłam dzisiaj w laboratorium na badaniach, wyniki moczu i tych nieszczęsnych prób wątrobowych będą w środę.
Bella pytałaś o te swędzenie, raz nie czuję w ogóle, a czasami drapię się co chwile, nie jest to bardzo uciążliwe, bo bardzo nie swędzi, ale jednak:baffled: lepiej zrobić i być pewnym że jest ok!

Siedzę sama przed TV, z pilotem:-p na stole pepsi i paszteciki z pieczarkami i serem:tak: jest sporo więc jak któraś chętna to zapraszam:-) Dziewczynki śpią, mam nadzieję, że prześpią nockę bez większych pobudek...

Dziękując za życzenia, Wam również życzę: Wszystkiego co najlepsze w Nowym Roku 2013:-):-):-) Przede wszystkim zdrówka dla Was i Waszych bliskich, szczęśliwych rozwiązań i realizacji pragnień, które kryjecie w sercach!

reklama
I ja się witam w Nowym Roku:-D
Cortina nikomu się chyba jeszcze nie spieszy;-) poczekajmy jeszcze 2 tygodnie:tak:

zmykam spać, bo nigdy nie wiadomo, czy moje Gwiazdy nie wstaną na imprezowanie w środku nocy:sorry2:

Do góry