reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

reklama
Ja mam termin z wyliczen na 28 lutego i chce :D (chciałabym) wytrzymac do 3 marca :D do moich urodzin :D:D By była druga Kinia córusia mamusi :D:D

Picolowego Sylwestra :D:D Ja dzis całą flaszke obale :D Jak nigdy :)

Ale jeszcze kilka dni i lekarz :D:D

Witam sie i ja...

Chciałam wyskoczyć na jakies zakupki do Lidla jeszcze, ale lenia mam dobrze,że do 18 maja otwarte może chęci nabiorę...

Ja tez zaopatrzona w Piccolo i likier do drinków bez % więc będzie czym wznieść toast :-D

Lezenie w szpitalu to masakra co 2 godz robia ktg albo sprawdzaja serduszko dobrze,ze jest opieka tylko snu nie ma:( skurcze sie troche uspokoily i dalej zostajemy w szpitalu bo dzis druga seria zastrzykow na wytworzenie pluc, na usg nie widac,zeby sie szyjka skracala a wiec pozytywna wiadomosc, Maly wazy 1900-myslalam,ze jest ciezszy ale czego sie spodziewac jak matka przytyla 4 kg. Wypijcie za nas szampana i trzymajcie sie WSZYSTKIE w dwupaku

Cortina jaka maszyna w szpitalu, chyba mnie z kimś pomyliłaś - my jesteśmy w domu i nie mamy żadnych oznak zbliżającego się porodu - to Martunia jest w szpitalu :-p

Kaja trzymaj się i dzwoń po prostu po teściową - zapytaj czy by nie mogła przyjechać i tyle, dobrze, że ja mam cudowną i wyrozumiałą teściową (może dlatego, że widzę ją raz na 3 miesiące ;-))

Kingajanik ja mam podobnie jak Ty, tylko termin na 28 lutego a moje urodziny 1 marca, więc tylko jeden dzień, ale marzy mi się urodzić ze 3 tyg wcześniej... to wyczekiwanie jest masakryczne

Martunia trzymaj się kochana, współczuję sylwestra w szpitalu, ale tak będzie lepiej dla Ciebie i maluszka !! dbajcie o siebie i bez rozpakowywania !!

Martunia, bidulko, 3 maj się tam dzielnie!!!! Dołujące się leżenie w szpitalu w taka noc, ale zrowie dzidziola i Twoje najważniejsze!!! Na pewno Cię wypuszczą po Nowym Roku!!

Ja już wykąpana, gyros sylwestrowy zrobiony, więc leżymy:) Po 17 zbieramy sie do moich rodziców:tak:

martunia trzymaj się tam dzielnie! ciesz się, że jesteś przynajmniej pod dobrą opieką. niech tam robią te badania nawet i co godzinę - ważne, że pilnują i dbają.

a u nas się uszykowała tak znienacka impreza dzisiaj u sąsiadów... już powiedzieli, że dla mnie miejsce leżące jest w razie czego hehehe szkoda mi tylko męża mojego bo nie poszaleje za bardzo bo musi dbać o żonę i dziecko i mimo wszystko być trochę w pogotowiu przez te moje skurcze :/ niby jest lepiej, ale cholera wie co to się może wydarzyć

dziewczyny życzę wam szczęśliwego nowego roku, dużo uśmiechu, samych przespanych nocek w tym 2013, pomyślnych rozwiązań, pociechy z maluszków (i tych na które czekamy i tych starszych), dużo kasiory, zero problemów!!

reklama
Hej Lutówki,
widzę że coraz więcej z nas zmaga się ze skurczami.
Ja już dzisiaj też byłam cała w strachu (nadal się boję) dostałam bardzo bolesnych skurczy. Pojawiły się 3 w odstępie ok 10min. Nagle zrobiło mi się gorąco przez to wszytsko. Ale narazie się uspokoiło, wzięłam pól relanium i leżę. mam nadzieję że będzie dobrze i mały jeszcze ze 2 tyg posiedzi w brzuszku.Wogóle mały jak się rusza to często czuję jakby był juz w kroku, czuje takie pulsowanie, kłucie w pochwie. 02 mam wiztę więc zobaczymy czy to czasem nie rozwarcie ;/

Kochane trzymajmy się jeszcze wszystkie w dwupaku!!! I żeby styczeń i luty przyniósł nam najszczęśliwsze chwile związane z przyjściem na świat zdrowych , ślicznych dzieciaczków!!!

Do góry