reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2013

Dobranoc:-) ja też zmykam...Jasiek tak się wypina że mnie skóra boli z tego naciągania:szok:

kaja dużo sił na jutrzejszy dzień tzn . już dzisiejszy!

reklama
Kaja- mam nadzieję, że znajdziesz pomoc do córeczki, by odpocząć!! A te skurcze, niech czekają jeszzce z 2 tygodnie!!!

Mnie jakiś niepokój głupi ogarnął, spać przez to nie mogę:confused: Boję się tego, co mnie czeka..Czy dam radę:confused:

martunia kciukaski trzymam mocno&&&&&&&&&&&
Już po sesji nawet jakoś to wyszło ale troszke fotoshopa trzeba leciutko użyć dla lepszego efektu. Pochwale się jak tylko będa gotowe:-):sorry:
Trzymajcie się bezskurczowo!!!!!
u nas znowu wieje córa pewnie bédzie lazić w nocy:dry:

poli teraz już nie ma wyjścia - musimy dać radę :/
annaroksana u nas też to wietrzysko :/ przecież dawno nie wiało :-D:-D po prostu Irlandia
idę do małego bo się właśnie przebudził i ryczy i ryczy (mąż z nim jest...) nie wiem co mu jest, może zęby idą :/

Ostatnia edycja:
No i pobudka od piàtej:-) duża córka usnęła po godzinie, mała fika, tata czyta ksiàżkę, mama wypuściła pieska, zjadła banana i popiła mleczkiem i piesek teraz chce się bawić:-D dugi ostatni dzień roku się zapowiada;-)

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    13 KB · Wyświetleń: 13
Witam Dziewczynki:))

Nadrobie Was potem, bo czasu malo:)

Kaja Ty tam uwazaj ma siebie!!

Czy Wy tez jak wstajecie swedza Was rece i stopy? Juz nie wiem czy to ta cholestaza rosnie czy co inmego, bo jak stane w pionie i pochodze to wszystko mija!!

Ja nie spalam dobrze bo...pelnia jest lub bedzie lada dzien;/ wiec obijam sie dzis jak cma, a Iza poszla spac po 20 a wstala o 7 !!!!!!!
Skurcze w nocy tez sie jakies pojawily ale juz bylam tak zmeczona ze nawet nie wiem czy bolesne, czeste i czy brzuch byl twardy:/

dzisiaj Julka będzie biła rekordy ogladania już próbowała wskakiwać na mnie i tarmosić sie w łóżku wiec siedzi i ogląda bajki;-)
a co do kolejek i terminów na liscie lutówek jestem błędnie wpisana :tak: zapomniałam napisać termin mam 11 luty według jednych lekarzy zaczęłam wcoraj 35 tydz a innych jutro zaczynam eh z tym liczeniem w sumie jestem w 35
;-)

Witam w ostatni dzień roku:) Aleee miałam rzeczywisty sen porodowy:szok:aż niewiarygodne!! Wszystko działo sie dziś, zaczęłam rodzić na mieście!! Płakałam całą drogę do szpitala, że urodziłam tak szybko:baffled: Hehe aż jestem w szoku teraz;-);-)
Kaja- jakim cudem dziś zaczynasz 35 tydzień a masz termin 3 dni przede mną:szok:? W sumie ja wg gina, który robił mi usg 3d termin mam na 10 lutego, nie na 14;)

A wiecie, lekarz mi powiedział, że jakbym miała wskazanie na cesarkę, to bedzie ona 2 tyg przed terminem, bo nie ma sensu czekac tyle:szok:

reklama
to ja już gubie sie w liczeniu ;-) w piątek lekarka w karte wpisała 34 tydz a w szpitalu jak leżałam mówili że w niedziele zaczynam nowy tydz
zresztą każdy lekarz liczył inaczej:szok:

Do góry