reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2013

reklama
Sajgon w domu totalny... to pewnie jak wszędzie przed świętami... Po mojej czwartkowej wizycie wszystko dobrze, ale nie miałam czasu napisać. Zaraz po wizycie pojechaliśmy na zakupy do tesco a w piątek rano resztę zakupów robiliśmy no i generalne sprzątanie i bigos. dzis upiekłam makowce sernik i jabłecznik- wuyszły jak zawsze wspaniałe i już się nimi zajadają:) Poza tym zrobiłyśmy z mamą 3 sałatki- jarzynową z makaronu ryżowego i z czerwonej fasoli i upiekłyśmy rolady z serem i z pieczarkami... Nie mogło też zabraknąć galarety Jutro zostaje do przygotowania wigilia, ale to zejdzie i tak cały dzień na to... koszmar. tyle szykowania, żeby w 2 dni to zjesć

Wszystkim koleżankom forumowym Zyczę zdrowych spokojnych świat, spełnienia wszystkich marzeń i wszystkiego co każda dobie tylko życzy. Moc świątecznych buziaków dla wszystkich i każdej z osobna.

Do zobaczenia po świetach....

helooo ! :-)

ale mam powera, juz wszystko skonczone jutro tylko karpia na patelnie wrzucic i drozdzowe upiec bo chce takie swieze i cieple :-)
mama mnie z kuchni juz wywala a mi dobrze jak sie krece i cos robie, jak siadam czy sie klade dziecko mi wnetrznosci przestawia ;-)

zjadlam pol farszu do ryby po grecku :zawstydzona/y: wiec mam rybe z minimalna iloscia farszu ;-) jeszcze bym wciagnela cos slodkiego ale juz 21 wiec nie ma co szalec ide na marchewke ;-)

U mnie nieprzespana noc, Iga rzygała kilka razy, pół nocy prania, sprzątania i usypiania. Padam na pysk, ale boję się iść spać, bo jak się obudzę w środku nocy to będzie panika :( W sumie nie wiem od czego było jej tak źle, najgorsze to, że po wszystkim bolą ją uszy... Cały dzień przeleżała, nic nie jadła, na szczęście piła.

Życzę wszystkim samych pozytywnych emocji w te święta, o skurczach i zgagach już ktoś pisał- ma ich nie być. Niech te święta naładują Was energią i siłą , która sprawi że końcówkę ciąży przefruniecie jak na skrzydłach. Trzymajcie się cieplutko!!!

Drogie lutówki!
Niech te święta będą dla Was bezgraniczną radością i relaksem, a także okazją do spotkań w gronie najbliższych.
Trzymajcie się dzielnie w dwupakach i oby teraz jak i w nowym roku omijały was wszelkie dolegliwości :)
A przede wszystkim: dużo zdrowia dla was i dla waszych rodzin i dzieci!
Buziaki
_Zuza_

reklama
Do góry