reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2013

reklama
Pada śnieg, suną sanki – jest renifer i bałwanki…
śnieżki z nieba spadają,
życzenia zdrowych świąt składają.
Niech te święta będą wyjątkowe
a prezenty odlotowe – życz Cortina& jej rodzina ;-) :biggrin2:
kwiatowy-drzewo-zawirowania-na-bo%C5%BCe-narodzenie-grafiki-wektorowej_53-8998.jpg

przepraszam, że się nie odzywałam przez kilka dni ale takie zamieszanie z tymi świętami. ciągle na nogach. ciągle coś do roboty. ledwo żyje. nadrobię Was po świętach.

a więc moje kochane życzę Wam i Waszym rodziną dużo zdrówka, szcześcia, zgody, miłości, zadowolenia z bliskich i z pracy, spełnienia wszystkich najskrytszych marzeń, lekkich i szybkich porodów oraz zdrowych maluszków:* Wesołych Swiąt:*:*:*

piszcie cos bo juz tu pusto sie robi..

Ja jem jem i mam kg wiecej od 19 grudnia ;) pozatym w wigilie zesłabłam w sklepie, to pewnie i po tych silnych lekach jak i po tym ze bylo plus 6 a ja sie ubrałam jak na -6 :( Pozatym kupiłam kocyk i smoka :D:D:D

czesc ! wracajcie juz Oreczki bo cicho tu sie zrobilo ;-)

najedzone ?
zmeczone ?

wczoraj zauwazylam rozstepy na bliznie po cc, wczoraj chyba wyszly byl jeden dzis juz mam 2 i to calkiem spore :szok: troche sie przerazilam, dobrze ze jutro mam wizyte u lekarza !
w necie nic nie znalazlam na ten temam ... moze to i lepiej ;-)

reklama
Witam i ja:-). Ja już w domu, wczoraj ledwo usiedziałam u rodziców- ból pleców okropny (no ale jak ma być, jak w Wigilię lepiłyśmy 200 pierogów + drugie tyle uszek oraz smażyłyśmy ryby i pieczarki) do tego megaaa opuchnięcie dłoni i stóp..Do tego ten harmider :eek:matkoo jedynaaa.Teraz odpoczywam w spokoju:tak:, mąż pojechał do swoich rodziców. Plus tych Świat był taki, że jadłam, co chciałam- kilka kg w tą czy w tamtą hehe żadna różnica, bo wyglądam jak wielka beczka:szok:

Do góry