reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

reklama
Pada śnieg, suną sanki – jest renifer i bałwanki…
śnieżki z nieba spadają,
życzenia zdrowych świąt składają.
Niech te święta będą wyjątkowe
a prezenty odlotowe – życz Cortina& jej rodzina ;-) :biggrin2:
kwiatowy-drzewo-zawirowania-na-bo%C5%BCe-narodzenie-grafiki-wektorowej_53-8998.jpg

przepraszam, że się nie odzywałam przez kilka dni ale takie zamieszanie z tymi świętami. ciągle na nogach. ciągle coś do roboty. ledwo żyje. nadrobię Was po świętach.

a więc moje kochane życzę Wam i Waszym rodziną dużo zdrówka, szcześcia, zgody, miłości, zadowolenia z bliskich i z pracy, spełnienia wszystkich najskrytszych marzeń, lekkich i szybkich porodów oraz zdrowych maluszków:* Wesołych Swiąt:*:*:*

piszcie cos bo juz tu pusto sie robi..

Ja jem jem i mam kg wiecej od 19 grudnia ;) pozatym w wigilie zesłabłam w sklepie, to pewnie i po tych silnych lekach jak i po tym ze bylo plus 6 a ja sie ubrałam jak na -6 :( Pozatym kupiłam kocyk i smoka :D:D:D

czesc ! wracajcie juz Oreczki bo cicho tu sie zrobilo ;-)

najedzone ?
zmeczone ?

wczoraj zauwazylam rozstepy na bliznie po cc, wczoraj chyba wyszly byl jeden dzis juz mam 2 i to calkiem spore :szok: troche sie przerazilam, dobrze ze jutro mam wizyte u lekarza !
w necie nic nie znalazlam na ten temam ... moze to i lepiej ;-)

reklama
Witam i ja:-). Ja już w domu, wczoraj ledwo usiedziałam u rodziców- ból pleców okropny (no ale jak ma być, jak w Wigilię lepiłyśmy 200 pierogów + drugie tyle uszek oraz smażyłyśmy ryby i pieczarki) do tego megaaa opuchnięcie dłoni i stóp..Do tego ten harmider :eek:matkoo jedynaaa.Teraz odpoczywam w spokoju:tak:, mąż pojechał do swoich rodziców. Plus tych Świat był taki, że jadłam, co chciałam- kilka kg w tą czy w tamtą hehe żadna różnica, bo wyglądam jak wielka beczka:szok:

Do góry