reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2013

Spać nie mogę:no:
wczoraj zrobiłam bigosik i farsz z kapustā i grzybami, zakupy i strasznie mnie pięty bolały. Robiliśmy też ciasta i jedno poszło do śmieci bo z nowego przepisu dla cukrzyków bleeee. A na dziś jeszcze tyle robot, że hohoho:szok:
Leże u córci w łóżku bo przyszła w nocy do nas bo tak wiało że myślałam że to koniec świata idzie:szok:. Nadal wieje ale już lżej. Co tu robić o 5.33:confused:
O zaczynamy 34 tydzień jeszcze tylko 6 tyg zostało:sorry2:

Ostatnia edycja:
reklama
Czołem!

Annaroksana. Gosia. Nie zazdroszczę tego wiatru. Jak wieje to odczuwam straszny niepokój - nie cierpię tego...

Annaroksana. Poproszę o bigos!!!!!!!!!!!!!! Tylko tego jednego mi brakuje do pełni szczęścia kulinarnego!!!!! O matko to mi teraz przypomniałyście o bigosie....

Poli. Też nieśledziowa jestem ;) Lubię jedynie te smażone w occie - najlepiej to te mojej mamy ;))

Cortina. Prrrr szalona!

Wczorajsze krówki toffi już prawie zniknęły... Nie wiem czy robić drugą porcję, czy spotka ją to samo co poprzednią :)

Dobrze, że już jutro ta Wigilia, a potem jeszcze dwa dni uuu. Trudno tak leżeć, kiedy tyle do zrobienia, a jak trochę poczłapię to nie daję rady chodzić wyprostowana z powodu brzuchola. Wczoraj siedziałam przy kuchence na taborecie i mieszałam w garze, ale siedzieć też długo nie mogę. W piątek nadprogramowa wizyta, ciekawe co lekarz powie ;/

Aaa i dowiedziałam się, że mój siostrzeniec będzie miał synka - w końcu jakiś chłopczyk pojawi się w rodzinie! ;)

Ostatnia edycja:
Witam witam:)
śledzików po prostu nie lubię;) A sałatka to wymoczone dobrze śledzie, jabłko, por, ogórki konserwowe oraz śmietana i majonez pół na pół:)

Aleeee jestem spuchnięta- dłonie i stopy..buuuu.. Zbieramy się niedługo do rodziców pomagać troszku:)

Jakbym już nie wpadła na forum to Spokojnych, radosnych Świąt ode mnie i mężusia:-) No i widzimy się wszystkie z brzuszkami po świętach:)

Annaroksana, Gosia - widzę, że tej nocy to chyba cała Irlandię chciało wywiać :p jeszcze na Teneryfe, to bym zrozumiała, ale to chyba szło na Syberię, bo mi wypiździało pięknie :p

Dziewczyny, życzę wam zdrowych, pogodnych, bezskurczowych i bezprzedwczesnoporodowych świąt, żebyśmy tak wytrzymały przynajmniej do tego stycznia 2013. Żeby dla każdej z was był to czas wyjątkowy, obfity w niespodzianki i cudowny czas z rodziną. Aby bóle pleców, obrzęki nóg, zgagi, bóle zębów, nieoczekiwane plamienia zniknęły, a sen przychodził z ukojeniem i trwał minimum 8 godzin dziennie, bez pobudek. Happy Christmas everyone :)

Ostatnia edycja:
Helo :-)
Wy się obudziłyście po 5 a ja chyba o tej dopiero zasnęłam :-\
Zaraz lecimy do teścia na obiad. Później mam zamiar zacząć gotować barszcz i upiec sennik ;-)
Która chciała bigosu? Mogę poczęstować bo mam cały gar :-D robiłam pierwszy raz i wyszedł rewelacyjnie :-)

Witam zapracowane lutówki:-D
moje mieszkanie wygląda jak po wojnie:wściekła/y:a tu jeszcze tyle do zrobienia:szok:dzisiaj serniczek, rybki do octu i kurczak w galarecie, no i mam zamiar pomyć podłogi i zetrzeć kurze..zobaczymy czy podołam, sama w domu zostałam bo mąż w interesach wyjechał..jeszcze tylko pieska mama zabierze do siebie i zabieram się do roboty:tak:
Wszystkim życzymy WESOŁYCH ŚWIĄT
ZYCZ.jpg

reklama
Do góry