reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

Poli i Marta! Nie ograniczajcie słodkiego :tak: teraz wszystkie będziemy się turlać, a po porodzie będzie wspólna mobilizacja do zrzucania zbędnych kg :-) Podobno w kupie raźniej! No chyba, że macie niecne plany nas wszystkie przyćmić swoimi nienagannymi sylwetkami, jędrnymi biustami, zgrabnymi doopami i płaskimi brzuchami tuż po porodzie? :cool2: przyznawać się i to już! :-p

Ja muszę ograniczać słodkie ze względu na brzydką krzywą cukrową a nie dbanie o linię- chociaż nie powiem, że nie będzie mnie cieszyć jeśli uda się szybko wrócić do formy (tzn nabyć ją bo już dawno w niej nie jestem :-D)

No i musimy jutro jechać do rodziców :-( teściowa przed chwilą dzwoniła, z dziadkiem jest bardzo źle. Mam nadzieję, że zdążymy:-:)-:)-(

reklama
:-( byłam dzisiaj u dermatologa na 90% mam rumień wędrujacy i bolerioze chce mi się płakać bo jak czytam historie które przeszły tę chorobę w ciąży lekarze unikają leczenia w ciąży a potem sa powikłania boje się jutro mam konsultacje w szpitalu zakaźnym:-(
o kurde ! :szok:
nie czytaj w necie, poczekaj do jutra moze oni maja jakies lepsze doswiadczenia w leczeniu, wiesz jak to ludzie czasmi w necie pieprzyku dodaja, przytulam i trzymam kciuki jutro kochana !

boję się powikłan dobrze że babcia meża ma daleką krewną która jest lekarzem w zakaźnym i dzięki temu mam jutro wizytę nawet na naszym forum znalazłąm przypadki dziewczyn z boleriozą

Ale mnie meczy zgaga aaaaaaaaaaaaaa :szok::baffled::confused: ile tego Rennie mozna zjesc na dzien ? od Mikolaja zarzycze sobie kontener Rennie ! paliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :blink:

reklama
Witajcie

Kaja - obyś miała lepsze wieści dla nas po wizycie u lekarza.Trzymam kciuki.

Cortina - oj urodzisz dziecko z bujną grzywa i włosami do pasa :-D

Moje będzie łyse, bo jeszcze nie wiem co to zgaga

Anioleczek - a jak u ciebie dziś?

Zamiast na wypadzik się szykować to klikam do was, mąz musi mnie na odwyk wysłać bo jestem uzależniona od BB :eek:

Spokojnego i miłego weekendu dla każdej z was.

Do góry