reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

Cześć Dziewczyny!

jestem mamą z marca 2012 i mam w super stanie śpiworko-kombinezon Reima dla dziewczynki, nam służył zaraz po urodzeniu, aż do 3m-ca, i jeszcze mam komplety super pajacyków z NEXTa, zainteresowane mamy proszę o kontakt, prześlę fotki,

Przepraszam, że tutaj Wam głowę zawracam,
I trzymam za Was kciuki mamy 'lutówki'

reklama
hello :)

wstalam, glod mnie obudzil :wściekła/y:

Ania haha bede warkocze plotla, smieszny przesad ze zgaga i rosnieciem wlosow ale przy corce tez mialam zgage i urodzila sie mega wlochata hahaha :-D w wieku 4 mies w kitkach chodzila :laugh2:

obiad na dzis mam, tylko posprzatam i uprasuje goreeeeeeeeeeeeeeeeeeeee prania dziecia mojego starszego :eek:

Dzień dobry laski :-D u mnie dzień nadal pod znakiem smarków z nosa, ale na zakupy musze iść, bo w lodówce jest tylko światło i buraki :szok:

Smoniczka - weszłam na Twojego bloga - jakie Ty cudne rzeczy robisz!! kiedyś jak miałam "naście" to robiłam szaliki i czapki jednym jedynym wzorem, jaki mnie mama nauczyła (wykończyć go jeszcze umiem, ale zacząć musiała ona) i tak teraz chodzi za mną żeby coś wydziergać, ale ja to takie beztalencie jestem... jedynie haft krzyżykowy mi dobrze idzie, ale tym to raczej ciucha nie zrobie, a marzy mi się sweterek dla synusia i teraz muszę poczytać i może zacznę coś tworzyć, bo mi to spac nie dało...

ja tylko wpadłam się przywitac. wyję z bólu. nie wiem co mi się stało. pojechałam na zakupy z mężem i nagle zaczeło mniecoś kłóc w prawej piersi i czułam jakby mi ktoś tam z 5 kg połozył a potem ból rozlewal się do łopatki i tasz szlo ramie i reszta ręki. boli jak diabli i oddechu nie mogę głęboliego wziaśc... nie wiem co mi jest....

KAJA trzymaj się. może akurat to nie okaze się najgorszym złem. nie czytaj głupot w necie. będzie dobrze:*

trzymajcie się dziewczyny, miłego weekendu:*

domikcw może pora do lekarza iść? oby ból przeszedł...
kaja mam nadzieję, że to jednak nie bolerioza... jeśli tak to musowy antybiotyk i nie wiem co dalej w ciąży, ale nie czytaj nic w necie bo tym się tylko można zdolować! zobacz co powiedzą lekarze i koniecznie daj znać!!!

Witam z uśmiechem na ustach, bo kupiliśmy wózeczek:-D(opis w odpowiednim wątku). Oj dziewczyny, widzę ciągle kłopoty jakieś się czepiają:( 3mam kciuki, by dolegliwości nie okazały się czymś groźnym!!!! Miłego dnia!!!

Oj Cortina nie kuś, za mną chodzi mój ukochany Desperados..Zresztą jak już któraś pisała, ja tez papuga- jak gdzieś zobaczę jakieś jedzenie to konam:p Gesslerka gotowała to spać nie mogłam, tak bym zjadła te jej dania:( Wczoraj widziałam pizzę w tv, więc dziś wizyta w Pizza Hat obowiązkowa była.. A dopiero leciała reklama pierogów z mięsem i umieram:((

Mój mąż dziś zaszalał pod hurtownią z wózkami hehehhe. Przy parkowaniu wjechał mojego taty autem w ogrodzenie:eek:.1 raz odkąd go znam jakkolwiek uszkodził auto hahahaha. 2 rysy z przodu zrobił i złamał ramkę na tablicę rejestracyjną...Olaaa bogaaa:-pNikt inny na świecie nie wielbi auta tak jak mój tato:-D Objeździliśmy całeee miasto, markety i stacje benzynowe by znaleźć taką cholerną srebrną ramkę na tablice- wszędzie czarne:szok:Więc pozostało jutro sie przyznać:p Oby mąż nie został zdegradowany na mało lubianego zięcia....

Ostatnia edycja:
ooo pizza ! mozje jutro :p jak Magde Geslerowa ogladalam i widzilam ta pizze przez nia jedzona mmmmmmmmmmmmmmmmmmmm slina mi na podloge kapala :-) strasznie wplywowa sie zrobila bu haha :eek:

reklama
Witam się wieczornie

zajechalismy do domu o 16 a byłam tak skonana,że jak padłam na wyro tak gniłam przed tv do teraz.

Pozwiedzaliśmy z rodziną troszku potem obiad zamówiłam krem z brokułów, frytki z kąskami z kurczaka w panierce i mojito w wersji bez rumu

Objadłam się jak bąk...

Czuję się jak po mega imprezie zmęczona a nic takiego nie robilismy tylko chodzilismy sobie z 4 godzinki.

Idę zjeść, wykąpać się i lulu chyba o 20 zaliczę...

Do góry