reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

Hej!
no i leje buuu w domku szaro, że tylko się położyć i spać:sorry: ale Jaśkowi to nie przeszkadza bo maltretuje mi wnętrzności...dzisiaj na obiadek pomidorówka i naleśniki - tyle udało mi się wymyślić:-p

kasiadz wszystkiego najlepszego dla Tosi:-)
kaja dla Juleczki też urodzinowe buziaki ślemy:-)
Gosia o Matko! ta gorączka szaleje:-( zdrowiejcie kochani!
Cortina i Ciebie dopadło bidulko:( powrotu do zdrowia!
agisan udanych łowów lumpkowych:-)
Ania i jak tam? parasol poszedł w ruch? przysmaki kupione?;-)
domikcw wspołczuję bólu:( może coś Ci zaszkodziło?
smoniczka &&&&& za wizytę:-)

reklama
Na razie was nie nadrobię- z góry przepraszam, ale i mnie dopadło przeziębienie i to solidne. spędzam dzień pod pierzynką i staram sie wyleczyć z tego paskudztwa. Pozdrawiam wszystkie i pojawię się niebawem....

Bella - nawet dobry pomysł iśc do szpitala na krążek za free :)

Patik - menu masz w połowie takie jak ja u mnie tez pomidorowa i ryż z jabłkami, cynamonem, bita śmietaną.

Parasol odpuściłam wolałam kaptur, bo 2 ręce z siatami to parasol tylko w zęby :szok:

Kupiłam troszku do picia, składniki na ryż z jabłkami, pomidorową, syropy do kawy waniliowy i karmelowy dla bratowej bo chciała a nie ma lilda w okolicy, troszku do kanapek, masę owoców i 2 ciężkie siaty po ok 5-6 kg wtargałam do domu.

Człowiek idzie po cos a wraca z polowa sklepu... chyba praktyczniej iść z lista zakupów, niż tak brac na co ochota najdzie

Kurujcie się dziewuszki ja mykam robić pomidorową i ryżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżż

hej ciotki
zdrówka dla chorujących?

nocka jakoś przeleciała. zbiliśmy do 37,3 i dało się spać. ale jest na paracetamolu teraz bo rano było 38,7. mam nadzieję, że antybiotyk już zacznie działać i pozbędziemy się świństwa raz na zawsze.
agisan w jakich lumpkach z Poznaniu szukasz ciuszków? bo ja albo nie umiem szukać, albo do złych zawsze chodziłam i nic tam nie było :-D

Gosia. Mam dwa, bo ja najbardziej lubie jak ubrania sa na wage ;) Jeden to From London na sw. Marcinie, a drugi na Chrobrego za Termedica.

Nie wiem co na obiad - jem tyle slodkiego, ze juz nie mam sumienia robic slodkiego obiadu, chociaz Wasze pomysly brzmia smakowicie. A na pomidory mam w tej ciazy dlugie zeby. Ciekawe dlaczego.

Eve- kochaniutka, ja to cię wyedukować muszę (z szacunku i obowiązku wobec mojego ukochanego):tak: Wędkarz nie łowi śledzików- bo śledziki pływaja w morzu, czyli łowi je rybak. A moj wędkarz łowi tylko karpie- i to sportowo. Czyli nie do zjedzenia, tylko je wypuszcza. Te karpie sa lepiej dopieszczone ode mnie :-DA na sledzika zapraszam- pan Lisner mnie zaopatruje :-D

a.m.g- taki obiadek to szybka piłka. i pyszna. Ja kocham gotować, bardzo mnie to relaksuje. A jedzenie to moja obsesja. nawet sny mam o jedzeniu:-)

Gosia- zdrowka dla synka!
Cortina- i dla Ciebie duzo zrdowia!

Dziewczynki, mam dla nas dobre rady od mojego gina:
- zakaz głaskania brzuszka- wywołuje skurcze,
- przed badaniem na glukozę- nie jeść 2 dni słodyczy oraz produktów mogących zmienić wynik,
- na opryszczkę można stosować zovirax,
- na twardnienie brzucha- leżenie i 2 nospy,
Może którejś się przydadzą.:tak:

Gosia super, że spadła temp. Może już będzie lepiej:))

Mamy dziś pecha:/ doszły wczoraj dokumenty od auta i mąż, dziś go rejestrował, potem pojechał do pracy i nie było gdzie zaparkowac i wjechał w zakazana uliczkę, żeby wykręcić i ...mac straż go złapała, że on chciał tam parkować i mandat mu chcili dac. A jak z nim dyskutowali to podjechał koles obok, zaparkowal i wysiadł, a straż tylko mu machnela, i tłumaczą, że on to może bo ma przepustkę...przepustki nie okazał bo nie miał, poklocic się z moim mężem i szybko odjechal (a podobno winde miał konserwowac). Mąż się tak wsciek, że odmówił przyjęcia mandatu i teraz jutro musi jechać do tych ...i wyjaśniać.
Żal mi go bo on NIGDY prawa nie łamie itp. I tak go za klamczucha i oszusta mają:(

reklama
bella ja mam takie mrowienia wieczorami ale zapomniałam powiedzieć gince mojej ale to jest bardzo nie przyjemne
a jeszcze od prawie dwóch tygodni mam plamę czerwona idzie z pod kolana w kierunku kolana i się powiększa gina nie wiedziała co to jest a mąż straszy wylewem podskórnym w czwartek ideę do dermatologa skonsultować do internisty ciężko się dostać :-(

Ostatnia edycja:
Do góry