reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

reklama
No i wylądowałam w szpitalu . Krwawiłam i pogotowie zabrało mnie do szpitala. Już nic się nie dzieje ale zostaje jutra.. teraz to mam takiego stracha, że do operacji nie ruszam się z łóżka. Dobranoc babeczki.
zdrówka życzę! do operacji? chyba coś przegapiłam

dziewczyny macie problemy z trzymaniem moczu? ja przy tosi nie miałam takich problemów a teraz co kichnięcie to lecę sie przebierać:szok:masakra! trzeba intensywnie ćwiczyć mięśnie kegla

Annaroksana trzymaj się dzielnie i zdrowka dla Was:***

Kasiadz ja mm ten problem glowmir jak wymioowalam:/ teraz przy bardzo ostrym kaszlu też coś potrafi polecieć:/ mi się to dopiero po porodzie zrobiło;((

Ale mnie rozlozylo czuje się jakbym grypę miala, głową mi pęka a od smarkania cały nos mnie już boli:(
W aptece pani mi nie chciala propolkow sprzedać jak powiedzialam, że w ciąży jestem i mówi wie pani propolisu nie polecam a u pani jeszcze młoda ciążą,połowy nawet nie ma...wrrr no wecie co:( mąż też mówi że mały brzuszek mam:((

annaroksana trzymaj się dzielnie i dużo zdrówka!
aniołeczek Gratulacje!!!! zdolniacha z Ciebie:-)
kasiadz nie do końca z trzymaniem moczu na co dzień, ale zdarzyło mi się kilka razy, że byłam w toalecie, wydawało mi się że zrobiłam siku do końca, ubieram się a tu czuje że mi dalej leci:baffled: niewiele ale zawsze - dobrze że mam wkładkę:sorry::zawstydzona/y:
bella ​zdrowiej szybko!!!

annaroksana - trzymaj się, grzecznie leż do operacji a potem szybko wracaj do domku (i dużżżo odpoczywaj)

bella - współczuję zwłaszcza tego bolącego, obszczypanego nosa :baffled: Smaruj maścią majerankową.
Mi przy katarze trochę pomaga. Teraz smaruje nochalek mojego synka. Chyba jeszcze bardzoej go to przeziębienie rozkłada :baffled:

Dziewczyny kurujcie się.
annaroksana dużo odpoczywaj żebyś nam szybko doszła do formy.

Z trzymaniem moczu nie mam problemu ale za to jak kicham to czuje takie mrowienie w lewym oku:-) śmieszne uczucie

Witam się z rana:-)
U mnie dziś paskudna pogoda, deszcz pada i strasznie jesiennie się zrobiło.:angry: Nie lubię takiej pogody. Mój chłopak dziś w pracy więc muszę się za porządki sama wziąć i może jakieś ciasto skombinuję, tylko jeszcze nie wiem jakie:szok::confused2:

kasiadz ja z trzymaniem moczu problemów nie mam, jeszcze ani razu nie popuściłam w ciąży. Jedynie co to muszę częściej do toalety chodzić, ale z tym to chyba każda lutówka ma problem:-)

Bella wiem co to znaczy być przeziębioną i nie zazdroszczę, szczególnie tego podrażnionego nosa od smarkania:eek: Życzę szybkiego powrotu do zdrowia:rofl2:

reklama
Witajcie...

Na śniadanie zjadłam banana i 5 krówek...:-D

Pogoda taka sobie więc chyba z lekka chałupę ogarnę a na obiad brak pomysłu... może klopsiki z sosie koperkowym?

o chyba tak...

Do góry