reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Luty 2013

reklama
Hej Dziewczyny

Widze ze nas juz jet sporo, witam wszystkie nowe Panie:)

Ja takze czuje sie bardzo zzeczona, troszke pobolewa mnie glowa, ale mdlosci troszke ustapily. Niestety mysle ze objawy jeszcze przed nami.

Jestem troszke w tyle z wiadomosciami, wiec troszke nadrobie:) Co do imienia Daniel to dla mnie najpiekniejsze imie. Moj synek ma tak na imie (dla plci meskiej wchodzily tylko w gre Daniel i dawid, ale Daniel zwyciezyl).

Ja czuje ze tym razem moze bedzie dziewczynka, ale zobaczymy, bardzo bym chciala blizniaki hihi, ostatnio szukalam info o blizniakach, ale to chyba bardiej "chcenie " niz przeczucia.

Witajcie
Ja już po wizycie, pęcherzyk ma 8,1 mm co wskazuje na 4,6 dzień cięży a termin mi wyznaczyła na 14 luty :) ładna data. Teraz tylko czekać aż serduszko zapuka ...
mam zwolnienie mam zaświadczenie
kolejna wizyta 28.06 i będzie już wszystko wiadomo na pewno

anioleczek12341 będzie dobrze, tylko trzeba myśleć pozytywnie !!

Co do mdłości, ja się aż boje jak się zaczną (oby nie) w zeszłej ciąży jak zaczeły się w 8 tygodniu tak śkończyły w 16 tygodniu masakra i nic a nic nie pomagało od rana do wieczora, no może migdały pomagały w pewnym stopniu, a tak wszystko było krótkoterminowe. Fakt nie brałam B6 ale przy kolejnej wizycie spytam o to.

Imiona na chwilę obecną mamy już umówione, były jeszcze jak "groszek" był tylko w planach, dziewczynka to Oliwka a chłopczyk to Tymek, pewnie się zmieni jeszcze w ciągu 8 miesięcy :) a Gabrysia i Daniel baaardzo ładne :)

ja mam corcie martynke jak bedzie teraz chlopiec to pewnie bedzie olivier a jak dziewczynka to amelka ale jeszcze nie ustalilam tego z mezem he
Bardzo bym chciala blizniaki miec u mnie w rodzinie byla 3-ka blizniat

Nie mowimy na razie nikomu, ba moj maz sam jest sceptyczny i mowi: A ta kreska to nie powinna byc taka sama jak kontrolna? Generalnie You Know Nothing Jon Snow....

Witam fankę "Walki o tron" - czytałaś czy tylko oglądałaś?

Cześć nowe lutuweczki i stare też witam :-)

U nas z imionami jest jedno kryterium: nie może być oklepane...i plany były na Daniela, a ja tu czytam, że same Daniele w naszej grupie :-D Ale może też się trafi Monika...choć pewnie imiona się nam jeszcze 10 razy zmienią ;-)

Z witaminami nie przesadzajcie, bo ja brałam od poczatku poprzedniej ciąży i trafił mi się do urodzenia niezły kolos 4kg, lekko nie było...teraz tylko folik biorę

Na mdłości potwierdzam imbir i migdały, ale naprawdę działała tylko pozycja horyzontalna - mdłości obyście nie nadeszły tym razem, bo przy raczkującym brzdącu nie poleżę sobie...

Asiulinka gratki udanej wizyty i dobrych wieści, ja się w końcu umówiłam na za tydzień.

Asiulinka, zazdroszczę, że już jesteś po wizycie:) i bardzo sie cieszę, że z dzidzią wszytko super. Jeszcze 4 dni i ja zobaczę swoją! Padam ze zmęczenia, dobranoc!

reklama
Widzę, ze nasze grono się powiększa :-) Witajcie Mamuśki :-)

Asiulinka
- cieszę, ze z Twoim Maleństwem wszystko OK :) To chyba pierwszy 'zmierzony' Malch w naszym gronie ;-)

Do mojej wizyty jeszcze ... niecały tydzień.

U mnie w dalszym ciągu objawy ciążowe prawie żadne. Oby tak do końca ;-)

Dobrej nocki życzę, do jutra.

Do góry