reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Luty 2013

Witam nowe lutóweczki
Ja ostatnią @ mialam 29 kwietnia owulacja 14 maja ja mam 30 dniowe cykle
Z objawów to bolące piersi mdlości i zmęczenie

Ja córcie nauczylam schodzic i wchodzic po schodach za rękę. Wchodzic na sofę do przebierania i jakos sobie radzimy :-)

reklama
Witam w ten piękny słoneczny dzień :-)

Wczoraj totalnie nic mi się nie chciało, bolała mnie głowa... a dziś... zapowiada się całkiem fajny dzień :-). Nic mnie noe boli, senność nie doskwiera (przynajmniej na razie ;-)).

eve - ja w pierwszej ciąży po prawie każdej kąpieli używałam oliwki dla dzieci (nie pamiętam, czy była to bambino czy jakaś inna, ale dziecięca) :-). Tak jak pisałam wcześniej - zero rozstępów na brzuchu.

Asiulinka
- mój synek już duży jest (prawie 3 latka), choć i tak nie obchodzi się bez podnoszenia. Wczoraj i przedwczoraj mały non stop chciał sie huśtać, tak więc co chwila było wsadzanie i wyciąganie z huśtawki.

Miałam tyle każdej na odpisywać a teraz nicków nie pamiętam :)
Schudłam na diecie -gacy
okres ostatni-27 kwietnia ( termin z kalkulatorów 31-3 luty), w karcie ginka wpisałam mi 3 luty
WITAM nowe lutóweczki
U nas dziś ciepło a na niebie pojawiają się coraz liczniejsze obłoczki.
W piątek byłam u lekarza - usg mi nie robił, na macanego obstawiła piąty tydzień. Przepisała duphaston jakby mnie bolał brzuch. Po lekarzu zabrałam koleżankę z Lo i nocowała u nas. Wczoraj w południe ją odwiozłam i wieczorem mieliśmy grilia u kolegi z pracy mojego A. (usprawiedliwiam moją 2-dniową nieobecność)
Młody śpi a jak wstanie wybieramy sie na Nałęczów lub Kazimierz, o ile nie zacznie padać w międzyczasie.

Ostatnia edycja:
Dziewczynki, dziś od rana cos bardzo się stresuję, temp mi troszku spadła do 36,89.. Wiem, że to nie dużo, ale przez ostatnie dni miałam w granicach 37-37,13.. Może to dlatego, że przeziębienie minęło? Mąż twierdzi, ze niepotrzebnie się nakręcam.. Do lekarza jeszcze 5 długich dni:/ Stresuję się strasznie bo staraliśmy się osiem miesięcy, mąż choruje na hashimoto, po wakacjach mieliśmy uderzać do kliniki..

poli0105 - wydaje mi się, że mąż ma rację ;-) spadek temperatury na pewno ma związek z tym, ze się podkurowałaś :-)

meriderka - widziałm, że zamieściłaś swoje dwie kreski w wątku z fotkami :-). Życzę udanej wycieczki :-)

Ja dziś zabrałam się wreszcie za prasowanie. Tyle tego mam... a za chwilke rozwieszam kolejne pranko. Oj jeszcze trochę i znów przybędzie nam rzeczy do prania i prasowania :-D.

Tak sobie Was czytam i wiecie co? Fajnie pogadać z dziewczynami, które też są we wczesnej ciąży. niestety nasze społeczeństwo jest takie, że dopóki się nie ma ogromnego brzucha to uważają, że tej ciązy de facto nie ma :)

a co do smarowania to chyba już też zacznę! jest możliwe żebym już miała rozstępy na piersiach? Tak to wyglada, ale moze to tylko coś z naczynkami...

udanej niedzieli wszystkim ;*

eve1911 a może to tylko żyły które zaczynają być widoczne na klatce piersiowej ??, ani się obejrzymy a już brzuchole będą :)

mamusiaM takie maleńkie śliczne i pachnące ubranka ;) ja się za prasowanie coś zebrać nie mogę może dziś wieczorem jak nie pójdę znów spać "z kurami"

we Wrocławiu się już chmurzy :/ ale spacer 3 godzinny zaliczony, zakupy też, przymierzałam się do drzemki ale zanim zaczęłam o tym myśleć to już Karola się obudziła i oo no trudno dam radę.
i myślę nad planami na popołudnie ...

i całe popołudnie deszczowe, ale udało mi się zdrzemnąć, i teraz udało mi się poprasować :) Karolcia już śpi, więc trochę czasu na odpoczynek
a powiedzcie mi dziewczyny jak u Was z bólem brzucha ?? bo u mnie ciągle czasem intensywnie :/
Jutro mam wizytę ...

reklama
Do góry