reklama
Witam Was Lutóweczki :-)
Ale mam dziś lenia... z łóżka zwlekłam się późno, potem zabawy z synkiem, choć i to mi dziś ciężko przychodziło ;-) Najlepszy punkt dnia - na ogródkowym trawniku rołożony kocyk, na nim podusia, a na niej moja przytulona głowa
Jeśli chodzi o:
* pierwszy dzień ostatniej miesiączki - 29 kwietnia,
* owulacja - 13 maja,
* termin porodu, który wychodził mi w większości kalkulatorów - 2 luty.
Zobaczymy co wyliczy ginekolog na pierwszej wizycie (jeszcze całe 9 dni czekania)
Ale mam dziś lenia... z łóżka zwlekłam się późno, potem zabawy z synkiem, choć i to mi dziś ciężko przychodziło ;-) Najlepszy punkt dnia - na ogródkowym trawniku rołożony kocyk, na nim podusia, a na niej moja przytulona głowa
Jeśli chodzi o:
* pierwszy dzień ostatniej miesiączki - 29 kwietnia,
* owulacja - 13 maja,
* termin porodu, który wychodził mi w większości kalkulatorów - 2 luty.
Zobaczymy co wyliczy ginekolog na pierwszej wizycie (jeszcze całe 9 dni czekania)
Ostatnia edycja:
anioleczek12341
Fanka BB :)
ja niestety o ostatniej @ nie za bardzo mogę się wypowiadać, bo miałam ją niby 14 maja, ale była wywoływana lekami... do doktora jeszcze się nie wybieram, na razie mam jechać na scan do kliniki ostatni raz jak beta będzie 25 tys. czekam puki co jak w klinice będzie ok to pójdę sobie na wizytę do swojej dr która będzie prowadziła ciąże.
Objawów żadnych. wcześniej pobolewał mnie brzuch, a od wczoraj nic się nie dzieje
Objawów żadnych. wcześniej pobolewał mnie brzuch, a od wczoraj nic się nie dzieje
poli0105
Ja dziś się czuję bardzo dobrze, brzuch nie ciągnie, nic nie kłuje, przeziębienie już śladowe. Siku też mniej chodzę, jedynie piersi dokuczają oraz głód jak mnie dorwie to koniec Piekę właśnie ciasto z truskawkami Zakupiłam dziś rosmannowski olejek na rozstępy, bardzo polecany na wizaz.pl
eve1911
poli a ile zapłaciłaś za olejek? i już będziesz smarować? bo ja się właśnie zastanawiałam kiedy zacząc!
A mnie brzuch ciągle boli i jakby lekko ciagnie ale jestem już na duphastonie i nospie wiec zobaczymy co to bedzie. A piersi... MASAKRA! Całę mnie bolą a brodawki aż pięką. Też tak macie? Poza tym od jakichś 3 dni ciągle mnie mdli.
A mnie brzuch ciągle boli i jakby lekko ciagnie ale jestem już na duphastonie i nospie wiec zobaczymy co to bedzie. A piersi... MASAKRA! Całę mnie bolą a brodawki aż pięką. Też tak macie? Poza tym od jakichś 3 dni ciągle mnie mdli.
poli0105
Eve, mam podobnie, oprócz mdłości.Piersi mam jakby o 2 rozmiary większe i czuję dziwne mrowienie, brodawki bola momentami tylko. Brzuch kłuje przeważnie popołudniami i wieczorami. Olejek kosztował ok. 10 zł, już zacznę się smarować bo czuję, że brzuch się rozciąga
eve1911
Poli już się rozciąga? Ja piersi też mam sporo wieksze, taki jakby troszkę nabrzmiałe. Wczoraj mój mąż jak leżelismy w łózku stwierdził, że troszkę przytyłam w brzuchu, ale ja jakos tego nie widze. A ten olejek to jak sie nazywa? szukam czegos bardzo dobrego i na razie wszyscy mi olejek bambino polecali
reklama
Asiulinka28
Zaciekawiona BB
Dzieńdoberek
U mnie ostatni okres 08.05 a owulacja 20.05 dzidzia całkiem świadoma i zaplanowana tylko nie sądziłam że za pierwszym podejściem się uda
Tonya tak chcieliśmy żeby nie było za dużej różnicy ale u Ciebie to już w ogóle mało będzie i fajnie, ja nie mogłam bo cesarka w pierwszej ciąży
A dziś Karola właśnie ogląda bajki( tak wiem że to nie wychowawcze ) a ja odpoczywam ciągle śpiąca i sikająca więcej objawów nie mam ... jutro wizyta, tak wiem że zaduże się nie dowiem ani nie zobacze bo jeszcze wcześnie ale przynajmniej potwierdzę dzidzie ...
Pytanie do multimamuś jak radzicie sobie z noszeniem i podnoszeniem swoich "maleństw" ??
U mnie ostatni okres 08.05 a owulacja 20.05 dzidzia całkiem świadoma i zaplanowana tylko nie sądziłam że za pierwszym podejściem się uda
Tonya tak chcieliśmy żeby nie było za dużej różnicy ale u Ciebie to już w ogóle mało będzie i fajnie, ja nie mogłam bo cesarka w pierwszej ciąży
A dziś Karola właśnie ogląda bajki( tak wiem że to nie wychowawcze ) a ja odpoczywam ciągle śpiąca i sikająca więcej objawów nie mam ... jutro wizyta, tak wiem że zaduże się nie dowiem ani nie zobacze bo jeszcze wcześnie ale przynajmniej potwierdzę dzidzie ...
Pytanie do multimamuś jak radzicie sobie z noszeniem i podnoszeniem swoich "maleństw" ??