reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Luty 2013

Hej dziewczyny u mnie też deszczowo kolejny dzień do tego wieje strasznie :(

Na moim balsamie na rozstępy nie jest napisane że od 3 miesiąca stosować tylko można go stosować cała ciąże i nawet jeszcze po ciąży.
mariderka- też trzymam kciuki obyś usłyszała serduszko

Ja się tak boję teraz pierwszego usg mam nadzieje że tym razem usłyszę serduszko maleństwa i nie powtórzy sie historia ze stycznia
unhappy.gif
ale jeszcze dwa tygodnie do wizyty

reklama
dzięki nati. bella, mamusia.
Ja na rozstępy smarowałam się czym popadło :) a i ta mam.
Spodnie jakies się znajdą bo w ostatnich miesiącach schudłam 16 kg więc będę powracała do swoich większych ubrań a ciążowe to mam i tak mi się zdaje, że całkiem niedawno je na półkę odkładałam :)

Hej Dziewczyny!

Ja takze do Was dolaczam ;)

To moja druga ciaza, w pierwszej niestety moj synek urodzil sie bardzo chory i spedzil z nami tylko kilka tygodni. Jestem szczesliwa ale i przerazona, choc wiem, ze musze byc dobrej mysli.

Witajcie!

Emilka

Witaj Emilka
Gratuluję fasolki :)
Współczuję utraty synka napewno to ogromny ból :( ja straciłam dziecko ale gdy byłam w 13 tc twój ból napewno był dużo większy ale teraz trzeba wierzyć że tym razem będzie wszystko dobrze.
Pozdrawiam

Ps: Widzę że też mieszkasz w UK

nati u mnie tez kolejny dzien leje i wieje,bardz dobrej mysli, te dwa tygodnie napewno beda Ci sie dluzyc ale postraj sie nie stresowac i myslec pozytywnie, mniejmy nadzieje wszystko bedzie w porzadku, bedziemy trzymac kciuki.

emilka witam i gratuluje serdecznie,bardzo mi przykro z powodu Twojej straty. Nie ma slow by opisac co przeszlas. Jeslesmy tutaj po to zeby dzielic sie radosciami i smutkiami wiec rozgosc sie i zapraszam do pisania. Na kiedy pierwsza wizyta?

mamusia zazdroszcze slonca i grila, az mi slinka leci na te twoje kulinarne przekaski ;-)

meriderka bede wypatrywac wiadomosci po lekarzu :-) prosze tez sie zaraz mi tutaj dzielic jak Ci sie udalo schudnac 16 kg??? :-) bedzie to przydatna wiedza po ciazy
:-D

bella mnie tez strasznie mdli i zbiera na wymioty, uhhh...cale szczescie nie wymiotuje narazie ale nie dobrze...strasznie nie dobrze... :-)

Nati, Emilka- barzdo mi przykro, teraz będzie wszytko dobrze:) Ja do wtorku jestem na L4 z powodu przeziębienia, w sumie juz mi duzo lepiej, został lekki katar i kaszel. Dzis byłam robić drugi raz betę, trochę się denerwuję by wynik prawidłowo przyrastał. Z ubraniami rzeczywiście będziemy miały trudniej niż rodzące latem hehe, pełno przecież jest sukienek z wysokim stanem czy luźnych tunik, nie trzeba nawet uderzać do sklepów ciążowych. My mamy inaczej, choćby z kurtką zimową czy dżinsami:) Jak odbiorę wynik bety po 15, będę dzwonić do gina by się dowiedzieć czy jest on ok i poproszę, by mnie przyjął zamiast 18- 15 w piątek. W niedzielę mam panieńskie siostry, chciałabym się tam wyluzować a nie denerwować poniedziałkowym badaniem. W piątek będę mieć 40 dc więc myślę, że mnie przyjmie

Dzieki dziewczyny. Obiecuje myslec pozytywnie i wierze ze wszystko bedzie tym razem dobrze.

Nati, przykro mi z powodu Twojego poronienia, musialo byc Ci ciezko, i masz racje , musmy byc dobrej mysli:) Tak, mieszkam w uk , a mianowicie w Szkocji, ale mysle ze system opieki jest taki sam wiec bedziemy mogly wymienic sie doswiadczeniami:)

LucyLu, ide w poniedzialek do GP powiedzie o ciazy. Mam niedoczynnosc tarczycy, wiec musi byc ona bardzo kontrolowana i musze brac wieksza dawke hormonu. Pewnie wyznacza mi 1 wizyte w szpitalu i usg w 11-13 tyg. wiec musze troszke poczekac. Jade pod koniec lipca do Polski to sobie porobie dodatkowe badania i jeszcze raz usg.

U nas takze wieje i pada deszcz, szaro i buro, ostatnie tygodnie byly piekne ale jestem przeciez w Szkocji, no coz:))

pa

poli miejmy nadzieje ze wyniki beda dobre i bedziesz mogla odstresowac sie na panienskim :-) Ciesze sie ze juz sie lepiej czujesz.Moja Siostra tez wychodzi za maz, za tydzien, wiec u nas goraczka przygotowan, dzisiaj bedziemy ogladac mecz u niej i przygotowywac rozne drobiazgi :-)

emilka ja kiedys, dawno temu tez mieszkalam w Szkocij, w Livingstone. Tam tez bylam w pierwszej ciazy, (chociaz urodzilam juz w Irlandii) i wspomniam opieke super, szczegolnie zajecia w szpitalu (same Polki wiec bylo gwarnie i wesolo)

Bedziecie ogladac mecz dziewczyny czy raczej nie? :-)

Emilka ja idę za dwa tygodnie do polskiego ginekologa jade do londynu wole się upewnić wcześniej czy wszystko jest dobrze bo w poprzedniej ciąży właśnie czekałam do 13 tygodnia na usg a okazało się że od 8 juz serduszko nie bije więc jestem teraz przerażona
poli-trzymam kciuki za wyniki

Co do meczu to ja raczej nie będę oglądać chyba że brat i mąż wrócą wcześniej z pracy a dzisiaj tak pada więc jest to możliwe

reklama
Do góry