reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

Hej dziewczyny u mnie też deszczowo kolejny dzień do tego wieje strasznie :(

Na moim balsamie na rozstępy nie jest napisane że od 3 miesiąca stosować tylko można go stosować cała ciąże i nawet jeszcze po ciąży.
mariderka- też trzymam kciuki obyś usłyszała serduszko

Ja się tak boję teraz pierwszego usg mam nadzieje że tym razem usłyszę serduszko maleństwa i nie powtórzy sie historia ze stycznia
unhappy.gif
ale jeszcze dwa tygodnie do wizyty

reklama
dzięki nati. bella, mamusia.
Ja na rozstępy smarowałam się czym popadło :) a i ta mam.
Spodnie jakies się znajdą bo w ostatnich miesiącach schudłam 16 kg więc będę powracała do swoich większych ubrań a ciążowe to mam i tak mi się zdaje, że całkiem niedawno je na półkę odkładałam :)

Hej Dziewczyny!

Ja takze do Was dolaczam ;)

To moja druga ciaza, w pierwszej niestety moj synek urodzil sie bardzo chory i spedzil z nami tylko kilka tygodni. Jestem szczesliwa ale i przerazona, choc wiem, ze musze byc dobrej mysli.

Witajcie!

Emilka

Witaj Emilka
Gratuluję fasolki :)
Współczuję utraty synka napewno to ogromny ból :( ja straciłam dziecko ale gdy byłam w 13 tc twój ból napewno był dużo większy ale teraz trzeba wierzyć że tym razem będzie wszystko dobrze.
Pozdrawiam

Ps: Widzę że też mieszkasz w UK

nati u mnie tez kolejny dzien leje i wieje,bardz dobrej mysli, te dwa tygodnie napewno beda Ci sie dluzyc ale postraj sie nie stresowac i myslec pozytywnie, mniejmy nadzieje wszystko bedzie w porzadku, bedziemy trzymac kciuki.

emilka witam i gratuluje serdecznie,bardzo mi przykro z powodu Twojej straty. Nie ma slow by opisac co przeszlas. Jeslesmy tutaj po to zeby dzielic sie radosciami i smutkiami wiec rozgosc sie i zapraszam do pisania. Na kiedy pierwsza wizyta?

mamusia zazdroszcze slonca i grila, az mi slinka leci na te twoje kulinarne przekaski ;-)

meriderka bede wypatrywac wiadomosci po lekarzu :-) prosze tez sie zaraz mi tutaj dzielic jak Ci sie udalo schudnac 16 kg??? :-) bedzie to przydatna wiedza po ciazy
:-D

bella mnie tez strasznie mdli i zbiera na wymioty, uhhh...cale szczescie nie wymiotuje narazie ale nie dobrze...strasznie nie dobrze... :-)

Nati, Emilka- barzdo mi przykro, teraz będzie wszytko dobrze:) Ja do wtorku jestem na L4 z powodu przeziębienia, w sumie juz mi duzo lepiej, został lekki katar i kaszel. Dzis byłam robić drugi raz betę, trochę się denerwuję by wynik prawidłowo przyrastał. Z ubraniami rzeczywiście będziemy miały trudniej niż rodzące latem hehe, pełno przecież jest sukienek z wysokim stanem czy luźnych tunik, nie trzeba nawet uderzać do sklepów ciążowych. My mamy inaczej, choćby z kurtką zimową czy dżinsami:) Jak odbiorę wynik bety po 15, będę dzwonić do gina by się dowiedzieć czy jest on ok i poproszę, by mnie przyjął zamiast 18- 15 w piątek. W niedzielę mam panieńskie siostry, chciałabym się tam wyluzować a nie denerwować poniedziałkowym badaniem. W piątek będę mieć 40 dc więc myślę, że mnie przyjmie

Dzieki dziewczyny. Obiecuje myslec pozytywnie i wierze ze wszystko bedzie tym razem dobrze.

Nati, przykro mi z powodu Twojego poronienia, musialo byc Ci ciezko, i masz racje , musmy byc dobrej mysli:) Tak, mieszkam w uk , a mianowicie w Szkocji, ale mysle ze system opieki jest taki sam wiec bedziemy mogly wymienic sie doswiadczeniami:)

LucyLu, ide w poniedzialek do GP powiedzie o ciazy. Mam niedoczynnosc tarczycy, wiec musi byc ona bardzo kontrolowana i musze brac wieksza dawke hormonu. Pewnie wyznacza mi 1 wizyte w szpitalu i usg w 11-13 tyg. wiec musze troszke poczekac. Jade pod koniec lipca do Polski to sobie porobie dodatkowe badania i jeszcze raz usg.

U nas takze wieje i pada deszcz, szaro i buro, ostatnie tygodnie byly piekne ale jestem przeciez w Szkocji, no coz:))

pa

poli miejmy nadzieje ze wyniki beda dobre i bedziesz mogla odstresowac sie na panienskim :-) Ciesze sie ze juz sie lepiej czujesz.Moja Siostra tez wychodzi za maz, za tydzien, wiec u nas goraczka przygotowan, dzisiaj bedziemy ogladac mecz u niej i przygotowywac rozne drobiazgi :-)

emilka ja kiedys, dawno temu tez mieszkalam w Szkocij, w Livingstone. Tam tez bylam w pierwszej ciazy, (chociaz urodzilam juz w Irlandii) i wspomniam opieke super, szczegolnie zajecia w szpitalu (same Polki wiec bylo gwarnie i wesolo)

Bedziecie ogladac mecz dziewczyny czy raczej nie? :-)

Emilka ja idę za dwa tygodnie do polskiego ginekologa jade do londynu wole się upewnić wcześniej czy wszystko jest dobrze bo w poprzedniej ciąży właśnie czekałam do 13 tygodnia na usg a okazało się że od 8 juz serduszko nie bije więc jestem teraz przerażona
poli-trzymam kciuki za wyniki

Co do meczu to ja raczej nie będę oglądać chyba że brat i mąż wrócą wcześniej z pracy a dzisiaj tak pada więc jest to możliwe

reklama
Do góry