LadyDo
Fanka BB :)
no za to piwo to pewnie też bym się wkurzała bez względu na swój odmienny stan...ale ich nie zmienisz...kiedyś jak byłam w Rosji to zaskoczyły mnie tamtejsze dziewyny bardzo wyluzowane jeśli chodzi o podejście do facetów i tak zaczęłysmy o tym romzawiać i byłam wszoku jak usłyszalam, że one nas nie rozumieją za co my się tak pieklimy...
"facet zawsze pójdzie a trzeba doceniać to, że zawsze wraca" - jak to usłyszałam to zdębiałam...a teraz z biegiem lat...gdzieś powoli zaczynam do tego dojrzewać...
i fajnie, że już na 13 masz wizytę - ja dopiero na 20go ale Twoja dzidzia starsza...
Macie długi weekend? Jakieś plany? Pytam te z polski, bo w GB pewnie Bożego Ciała sie nie obchodzi-nie??? :-)
"facet zawsze pójdzie a trzeba doceniać to, że zawsze wraca" - jak to usłyszałam to zdębiałam...a teraz z biegiem lat...gdzieś powoli zaczynam do tego dojrzewać...
i fajnie, że już na 13 masz wizytę - ja dopiero na 20go ale Twoja dzidzia starsza...
Macie długi weekend? Jakieś plany? Pytam te z polski, bo w GB pewnie Bożego Ciała sie nie obchodzi-nie??? :-)