reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

co do suwaka to trzeba utworzyć swój- albo kliknąć na któryś z naszych i otworzą się strony z suwakami , zrobić wg. instrukcji, skopiować BBcode, na bb wejść w panel kontrolny po prawej w górze, na dole po lewej edytuj sygnaturę i wklejamy w okienko. Podgląd -będzie wiadomo czy wyszedł. jak tak to zapisujemy :)

no właśnie jak tak robię to wyskakuje okienko plik za duży...

reklama
WSTAWIANIE SUWACZKÓW DO PODPISU

1 Wejdź na stronę z suwaczkami (przez kliknięcie na suwaczek jednej z forumowiczek lub przez wyszukiwarkę google lub wybranie jednej ze stron podanych w drugim poście).
2 Stwórz i wygeneruj swój suwaczek.
3 Skopiuj BB Code
4 Na forum w prawym górnym rogu wejdź w USTAWIENIA
5 W kolumnie po lewej kliknij EDYTUJ SYGNATURĘ
6 Wklej na białym polu BB Code
7 Niżej na stronie kliknij ZAPISZ SYGNATURĘ

Prosta technika cytowania kilku postów w jednym

Wystarczy kliknąć pod postem przycisk , który zamieni się na przycisk , co oznacza, że zaznaczyłaś ten post do cytowania. Kiedy wybierzesz w ten sposób wszystkie posty jakie chcesz zacytować naciskasz przycisk i w okienku odpowiedzi odnosisz się do każdego z postów osobno poprzez pisanie swoich odpowiedzi pomiędzy cytatami. Możesz również w ten sposób usuwać zbędną część cytatu, do której twoja odpowiedź się nie odnosi.

Jak wstawic avatarek ( zdjecie z boku postu)

musisz wejsc w
"USTAWIENIA" są na górze strony na różowym pasku
nastepnie z lewej strony w "EDYTUJ AVATAR"
przekieruje Cię na kolejną strone. Do wyboru masz avatary z BB ( jesli którś wybierasz zaznacz małe kołeczko pod obrazkiem i na dole strony "zapisz zmiany")
Jeśli chcesz mieć swój obrazek zaznacz opcję "użyj własnego avatara"
i wyszukaj go z komputera używajac opcji 2 "przeglądaj"

Po wybraniu obrazka zjedz na doł strony i kliknij w "zapisz zmiany"

Jak wstawiać zdjęcia

Klikasz odpowiedź, poniżej okna sa dodatkowe opcje. Klikasz ikonkę ZARZĄDZAJ ZAŁĄCZNIKAMI no i wyszukujemy zdjęcie, klikamy wyślij, a następnie zatwierdzamy ospowiedź

no i coś u mnie nie działa :-(
cały czas albo plik za duży albo niepoprawny...a robię wg instrukcji...

Wiatjcie
U nas dziś pada :(
Wiecie co tez tak macie ze wieczorem wam wysadza brzuch mąż się śmieje ze blizniaki beda
Na wadze nic nie skoczyło ale brzuch to masakra jak w 3 miesiącu bym była to moja 3 ciąża ale druga zakonczona w 13 tygodniu była

reklama
Cześć śpiochy. Ja ledwo zwlekłam się rano z łóżka. Wieczorem młody po kąpieli dostaje butle mleka i usypia- wczoraj razem z nim w opakowaniu usnęłam :) A i koło 3 mnie zgaga obudziła. To chyba będzie tak do końca jak przy pierwszej. Dobrze, że mdłości dziś nie było ale u mnie były wieczorne a nie poranne więc wszystko przede mną. Kiedy nasz temat wskoczy na pod-fora?

Do góry