reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2013

Widze ze dziewczyny juz sie weekenduja :D
Boze ale mialam zakrecony dzien. Zarejestrowalam sie w szpitalu (NMH) termin mam na 7 sierpnia.
Gosiu pamietasz moze czy to juz jest ta wizyta na ktorej robia USG? Moze juz wtedy poznam plec?
Qrcze niby nie tak dawno rodzilam ale jakos zueplnie nie pamietam jak to bylo...

reklama
Dziewczyny zycze Wam szczesliwych 9 miesiecy i zdrowych dzieciaczkow.
Lutowe dzieci sa fajne mam taki egzemplarz w domu tylko z 2010 roku:-)

Witaj meriderka - gratulacje!

Luczka dzieki wielkie za wsparcie mentalne :D

Nie wiem jak Wy dzisiaj, ale pol dnia przespalam. Bylam wykonczona. Do tego pada i wieje wiec samopoczucie spada do minimum... Jst tyle do zrobienia w domu ale chyba swiat sie nie zawali jak jeszcze jeden dzien poleniu****e..

A co tam u Was?

Witam ja również nie ma żadnych objawów poza bolącymi piersiami no i ciagłymi wizytami w wc na siku. Martwie sie bo w pierwszej ciaży wymiotowałam ale za 3 tygodnie umówiłam sobie wizyte u polskiego gina to sie uspokoje a do tego czssu moze troche objawów wiecej przybedzie :)

hehe Nati zamiast sie cieszyc ze nie mas zbyt wiele objawow to sie martwisz? :D
Ponoc kazda ciaze przechodzi sie inaczej.

Pisze ponoc bo ja na razie mam to samo co za pierwszym razem - niekonczaca sie sennosc...
WC tez odwiedzam czesciej niz przedtem ale np jesli chodzi o bol piersi to teraz mam tylko bardziej czule a za pierwszym razem nie moglam zakladac stanika bo tak mnie bolaly.

reklama
Kochane proszę Was o poradę odnośnie przedszkola:
Sprawa wygląda tak:
W piątek zmieniła się dyrekcja Izowego przedszkola (panie przejęły przedszkole a nie wiedziały nawet, jakie jest czesne!)
Chcą wprowadzić dogotertapie, język migany i akademię zdrowych pleców wraz z gabinetem z e sprzętem rehabilitacyjnym, do tej pory prowadziły żłobek na godziny (nie mają doświadczenia w prowadzeniu przedszkola,)ale jest on w „trakcie reorganizacji” jak to ładnie nazwały.
Mimo, że chcą zostawić całą kadrę to wiem już teraz, że pani, która zajmowałaby się Bellą odchodzi na 100%.
Martwię się, że one chcą tam zrobić docelowo centrum rehabilitacji a nie przedszkole, (przedszkole ma tyle sal ile grup, więc nie wiem gdzie chcą zrobić ten gabinet!).
Chciałam córkę przenieść, ale ona głośno protestuje i płacze, że nie chce…
Ulegać córce czy jednak od września ją przenosić?
Moja mama sugerowała, że może chcą zrobić przedszkole integracyjne (to by było super), ale raczej wspomniałyby o tym od razu, bo to by działało na ich +.
A one obiecywały, że zostanie cała kadra nawet z nią nie rozmawiającL
No i nie wiem Dziewczyny, co mam robić?
Poradźcie coś?

Do góry