reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

reklama
domikcw, przypomniałaś lutówkom o dniu dziecka, poszły szukać prezentów i nie mają czasu pisać na bb:-p najchętniej to nic bym nie kupowała, bo zabawek dzieci mają full, ale że starsza wie o dniu dziecka to i dla synka coś muszę kupić, chyba będzie to jakaś mała maskotka do przytulania, bo ciągle chce zabierać siostrze jej maskotki, a ona mówi, że mu nie da, bo to jej przytulanki;-).

Hej babolce
a co tu sie dzieje... a raczej nie dzieje??? ja rozumiem, ze cieplo, ze fajnie, ze grille:-p ale gdzie was wszystkie wywialo??? Wracac mi tu szybko:-D:tak::-D
Wszystkiego najlepszego kochane moje w DNIU MATKI:-D milego dnia zycze wam wszystkim:-)

images (1).jpg
Wszystkiego naj mamusie!:)

Miałam dziś rano rozmowę w sprawie pracy w banku. Trzymajcie kciuki , aby się udało. Mają dać odpowiedź 10 czerwca.:))
Pozdrawiam
;)

Załączniki

• images (1).jpg
    images (1).jpg
    12 KB · Wyświetleń: 188
Gia- jak tam po rozmowie??? nic sie tu nam nie chwalisz:-D mozemy juz puszczac te kciuki czy nadal trzymac?:tak:
Cortina- nie da rady tu porzadku zrobic heheh, lutowki sa nie do ogarniecia:-p
Chcialam wam tylko powiedziec, ze jutro zaczynam urlop. I lece do Polski na ponad 2 tygodnie ochrzcic gada malego:-) I pewnie nie bede miala mozliwosci tu zagladac. A chcialabym miec co poczytac jak wroce!!!:-p:rofl2::angry: ale jesli bedzie tak jak teraz to nawet jednej strony nie wyprodukujecie!:-p Obraze sie na was, obiecuje:tak: strzele takim fochem...;-) hehhe

a jeszcze mamy komplet czworeczek w paszczy kluski w pakiecie z nieprzespanymi nockami, oraz od wczoraj katar gratis, wiec mam wesolo ze hej :-D
milego dnia... u nas pada... znowu:-(

Gia- jak tam po rozmowie??? nic sie tu nam nie chwalisz:-D mozemy juz puszczac te kciuki czy nadal trzymac?:tak:
Cortina- nie da rady tu porzadku zrobic heheh, lutowki sa nie do ogarniecia:-p
Chcialam wam tylko powiedziec, ze jutro zaczynam urlop. I lece do Polski na ponad 2 tygodnie ochrzcic gada malego:-) I pewnie nie bede miala mozliwosci tu zagladac. A chcialabym miec co poczytac jak wroce!!!:-p:rofl2::angry: ale jesli bedzie tak jak teraz to nawet jednej strony nie wyprodukujecie!:-p Obraze sie na was, obiecuje:tak: strzele takim fochem...;-) hehhe

a jeszcze mamy komplet czworeczek w paszczy kluski w pakiecie z nieprzespanymi nockami, oraz od wczoraj katar gratis, wiec mam wesolo ze hej :-D
milego dnia... u nas pada... znowu:-(

Kochana, rozmowa była w poniedziałek i wydaje mi się,że facet ( manager ), który ze mną rozmawiał jest na "tak". Ale wiadomo - różnie bywa... 10 czerwca jeśli ( kiedy! ) zadzwoni to przechodzę dalej i mam kolejną rozmowę. Tym razem w kadrach w Katowicach.... Więc .....oby , oby.... bardzo bym chciała i trochę się boję jak to będzie z Adasiem... żłobek już dawno zapisany...na razie nawet tam się nie upominam - bo po co? póki jestem w domku...nie ma takiej potrzeby...

Dziewczyny Martik77 ma trochę racji ... nie udzielamy się zbytnio na forum... Ja też nie jestem bez winy.;)
Żeby trochę tu rozruszać.... trochę popiszę...
Domikcw co na Dzień Dziecka? Dużo...hihihi... miało nie być kupowania zabawek, bo Adaś już tyle tego ma....ale same wiecie jak to jest :)
Są klocki edukacyjne z Biedronki ( bo obniżyli cenę :) ); puzzle zakupione z gazetą Dziecko ; oraz dwie książeczki również z Biedronki ( bo jedyne 4,99 za sztukę ). Dużo? Z pewnością..... Dlatego też przydała by mi się praca. po pierwsze - nie miała bym tyle czasu na bieganie po sklepach ( hihihi! )i mężu by nie fuczał ,że ZNOWU coś małemu kupiłam....A propo zakupów....
Dziewczyny zakupiłam ostatnio książkę Pameli Druckerman " W Paryżu dzieci nie grymaszą ". Póki co nie zaczęłam jeszcze jej czytać. Z recenzji które znalazłam w necie wychodzi, iż jest to cudowna wręcz książka, wyjaśniająca wszystkie problemy wychowawcze....hmmmm... jakoś nie wierzę w to by nie by nie było ani jednej osoby mniej zadowolonej z tej książki.... Czytała ją któraś?? Co myślicie o niej?
Czy któraś z Was stosowała Kurację do pielęgnacji biustu Bielenda Sexy Mama? Miałam do wykorzystania w Rossmanie 20 % zniżki z okazji Dnia Mamy i właśnie to sobie zakupiłam. Szczerze to dla kobiet karmiących nie za wiele tych kosmetyków mają ( do biustu ;) )....
SEXY MAMA Skuteczna Kuracja do Pielęgnacji Biustu - Bielenda
Co tam jeszcze u nas? Mały próbuje sam chodzić, mój cykorek woli chodzić trzymając mnie za palucha ...hihihi... Czy wasze dzieciątka też tak lubią was podgryzać? Jak mnie jak dziabnął w udo to teraz jeszcze mam siniaka... Mój mały wampirek! Mówię mu,że boli i tak dalej...a on i tak próbuje.... ten upór ma chyba po mnie niestety :crazy: .
Kiełki nadal wychodzą - te z góry ,a z dołu nadal się czają.
No to by na teraz tyle było... Mam nadzieję ,że jak jutro zajrzę na forum to odezwiecie się ....;)
pozdrawiam
:)

GIA oby poszło po Twojej myśli z pracą! fajnego masz synusia :) moja mala nie gryzie nas, ale gryzie kołdrę :eek: i się przy tym śmieje... nie wiem o co jej biega. muszę w takim razie wpaśc do biedronki :p lubię książeczki, szkoda, że Lena lubi je tylko wywalac z półki :rofl2: kocha tylko jedną o zwierzątkach na wsi

MARTIK udanego urlopu, będziemy się starac dla Ciebie :p

u nas wszystkie 4 wylazły, ale atakują 3 .... maskra jednym slowem

reklama
martik77, udanego urlopu:tak::tak::tak:, dołączamy od dziś z kompletem czwóreczek;-)
GiaModern, &&&&& za pracę zaciśnięte. Mój oszołom od dawna biega sam, wspina się wszędzie, oczy dookoła głowy to za mało, żeby go upilnować:szok:. Mój syn też zmienia się czasem w piranię, jak przytula się do mojej nogi to już mam odruch odsuwania się, bo kilka razy tak mnie ugryzł, że hej. Gia, a co Adaś robił na tym zdjęciu, że ma taką skupioną minę?
domikcw, łączę się w bólu wychodzących zębów, u nas przez zęby non stop chce wisieć na piersi, tylko woła "am, am" i pokazuje na piersi, masakra.
Ostatnio Misek ma nowe hobby, jak koty mają puste miski, to wyciąga kocie chrupki z szafki i stawia koło misek, żebyśmy karmili kotki, biega z paczkami kocich chrupek, pokazuje je kotom i woła do nich "am, am, am". No i od pewnego czasu mamy wielki come back słowa "mama", kiedyś mówił ładnie "mama", później zostałam sprowadzona do funkcji karmicielki i jak wracałam do domu to wołał do mnie "am, am" pokazywał na piersi i przysysał się jak szalony, a teraz znów woła ładnie "mama" na różne tony i widać, że sprawia mu to dużą frajdę.
I obudził się, koniec wolnego.

Do góry