reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

wpadłam tylko napisac, że mloda katar miala wodny, przeźroczysty, a teraz gluty leca :( żadnych innych objawów nie ma... nie wiem co o tym myslec...

NUTKA super, że Wam sie udał wypad :)
GNIDKA ooo jakie pyszności temu męzusiowi serwujesz :) no no no

reklama
Domik- moze to faktycznie jest od zabkow ten katar, jesli oprocz kataru nic wiecej sie nie dzieje... chyba ze alergiczny, cos pyli teraz co Lenke uczula.
Nutka- zazdroszcze wypadu:-) my sie do kina z M nie mozemy wybrac sesesese a co dopiero wybyc na cala noc:-D
Nadika- co u Ciebie kochana? dawno tu nie zagladalas...
Moje dziecko jeszcze spi... jest godzina 7.58 a on spi:tak: I polozylam go wczoraj o 19 jak zwykle... Fakt, ze troche wojowal w nocy, no ale mimo to...:-)
To ja z racji wolnego czasu udaje sie do kuchni robic kawe, ktora chetna? Smoniczka???;-)

Witam
Martik77 ja poproszę kawkę z mlekiem bez cukru
:-)
U nas nocka OK. Myślałam, że mały padnie godzinę później niż zwykle.... ale nie! zasnął o tej samej godzinie co zawsze czyli ok 20-tej. Spał trochę niespokojnie, ala wstał dopiero o 8-mej... normalnie wstawał o 6-tej... hihihi
Nutka-tak to już jest, że to my bardziej przeżywamy rozłąkę z dzieckiem niż one :-)
Gnidka ja wczoraj poszłam na łatwiznę; był plan na ciacho, ale koniec końców poleciałam do cukierni na dole po orzechowe pyszności :-)
Co do kataru przy ząbkowaniu.... niestety nic o tym nie wiem...ale jak nie ma glutów to nie ma zakażenia -to na pewno wiem :-)
pozdrawiam

Dzień dobry :) My spaliśmy do 8:30 czyli normalnie byłaby to 7:30... no cóż... a poszła gadzina spać godzine później... i jeszcze nocka była kiepska, że zasnął po pobudce dopiero jak dostał butle...

Martik dla mnie czarną poproszę!

Muszę się wziąć za siebie i zacząć dietę, bo tak sobie "nieświadomie" chodzę i dojadam po Antku, no... to się zdziwiłam dzisiaj na wadze :szok: wychodzi na to, że jem jeden posiłek dziennie... zaczynam rano i kończę wieczorem :-D

Gia - czasem też bym poszła na łatwizne, ale Antek jak widzi że cos jemy to krąży wokół nas jak orbita i o ile ja mu staram sie dawać jednak te zdrowsze rzeczy, to mój mąż się nie pierdzieli i daje mu wszystko :-D pomijam już fakt, że on nie wszystko chce probowac a jak spróbuje to i tak sie krzywi.

Dobra robie pranie i wybywam na miasto. Jest taka ładna pogoda, i liczę że się utrzyma :)

jak Wy to robicie, że Wasze dzieci tak długo śpią? no jak?:confused:

ja zapraszam na Kawę mrożoną z lodami i bita śmietaną:-p ja juz popijam. chcecie? odskocznia mi tez się należy, a co :)

domik u mnie Oliwia ostatnio miała katar 5 tyg! Byłyśmy u laryngologa i od razu stwierdziła katar alergiczny. Dostała syrop dla alergików i przeszło. Ale od dzisiaj mamy odstawić. Byłam u alergologa i ta ma jej zrobić testy skórne. Ja się pytam jak???? Jak dzisiaj byliśmy, to się tak darła, że aż się zapominała. Przez całą drogę do domu jeszcze przeżywała...

Hej

martik z rana kawa częstowała a ja serwuje teraz jeśli któraś ma ochotę...po pracy szybko zjedliśmy i wybralam sie z dzieciakami na spacer, wlasnie wróciliśmy i boje sie usiąść , bo jak zalegne to nie wstanę hehe

reklama
Patik- haha najgorzej jest jak czlowiek usiadzie :-p dopoki sie biega, zalatwia, cos robi to jakos tam leci ale jak sie wyluzuje I odsapnie na chwilke to juz sie zebrac ponownie tragedia:-p
Moje chlopaki spia a ja sobie godzine temu red bulla wciagnelam (wiem, wiem porabana jestem ) wiec nastepne 3-4 godziny mam z glowy:-D chyba jakis film wlacze, albo serial swoj nadrobie bo mam ze 2 odcinki do tylu :) Oglada ktoras z was Zemste(Revenge)??? Zarabisty serial, polecam :)

Do góry