reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

Bella. Kurcze - mocno nieciekawe te wyniki! Ja już zdecydowałam jadę na IP, torba spakowana, dzieci w drodze do dziadków. Lepiej chyba panikować niż potem żałować.
Rób to co Ci intuicja podpowiada! Przy takich wynikach myślisz, że wystarczą leki w domu? Myślę, że jednak oddział... Trzymam kciuki!

Dzięki Dziewczyny! Odezwę się ze szpitala.

reklama
Agisan trzymam za Ciebie kciuki:****
jestem pewna, że szpital mnie czeka, do tego tak jak Poli napisała będzie to bezpieczniejsze...tylko jak myślę o zostawieniu Belli to same mi łzy lecą:(

AGISAN&BELLA !
kciuki.jpg

x2 ja i Olo trzymamy mocno !!!

siedzę i wyję sama w domu:( mam przyjść jutro na wizytę, zobaczy małą i wypisze skierowanie do szpitala bo trzeba ją już monitorować...

teraz to chyba będę Was prosiła o kciuki aby mi się poród jak najszybciej zaczynał bo właśnie sobie uświadomiłam, że do prawidłowego terminu to ja mam miesiąc jeszcze:baffled:

Boże, dziewczyny czytam Was i mam dreszcze, TRZYMAM KCIUKI Z CAŁYCH SIŁ
zaciskajcie nogi ile sił macie tylko:tak:
ja dzisiaj coś kiepsko się czuję, pod prysznicem mało orła nie wywinęłam jak mi się słabo zrobiło:baffled:

siedzę i wyję sama w domu:( mam przyjść jutro na wizytę, zobaczy małą i wypisze skierowanie do szpitala bo trzeba ją już monitorować...

teraz to chyba będę Was prosiła o kciuki aby mi się poród jak najszybciej zaczynał bo właśnie sobie uświadomiłam, że do prawidłowego terminu to ja mam miesiąc jeszcze:baffled:

3mam kciuki za Ciebie cały czas. Wszystko będzie dobrze, nie denerwuj się. W sumie zaraz będziesz w 36 tygodniu, a to jest już w pełni bezpieczny termin!!

Bella mocno zaciskamy kciuki, jak ja pomyślę o 3 dniach w szpitalu przy porodzie i zostawienie małego w domu to wyć mi się che... współczuję bardzo, ale Iza da radę, a Ty musisz być pod kontrolą.

Agisan trzymam kciuki! Oby Cię puścili do domku!

Błękitna co za dupek w Ciebie przyłożył... jak jechał pod wpływem alkoholu to przynajmniej mu prawko zabiorą, dobrze, że Tobie i Zosi się nic nie stało!

oj dziewczyny widzę, że już nerwowo zaczyna się robić, skurcze, napinanie, zaraz pora zacząć rozpakowywanie...

my dziś byliśmy na KTG i padło słowo szpital, dzidzia przez pierwsze 20 min się nie ruszała i już położna mówi, że jak się nie ruszy to nas położą na oddział, ale pobujała brzuchem, poprzekręcałam się i parę razy dostałam kopniaka i nas wypuścili... ufff a za tydzień USG - może w końcu poznam płeć:confused:

reklama
Agisan, Bella trzymam mocno kciuki &&&&
Błękitna co za dupek, dobrze że to się stało na parkingu jak nikogo w aucie nie było.
Zastanawiam się czy zaczął mi odchodzić czop czy to tylko gęsty śluz :baffled:

Dzisiaj w planach zakupy do szpitala przydało by się w końcu torbę spakować a od jutra zaczynam prać i prasować rzeczy dzieciowe.

Dzisiaj też zaczynam szkołę rodzenia, szkoda że tak późno. Ciekawe czy się załapię na wszystkie zajęcia :dry:

Do góry