reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Luty 2013

Bella. Kurcze - mocno nieciekawe te wyniki! Ja już zdecydowałam jadę na IP, torba spakowana, dzieci w drodze do dziadków. Lepiej chyba panikować niż potem żałować.
Rób to co Ci intuicja podpowiada! Przy takich wynikach myślisz, że wystarczą leki w domu? Myślę, że jednak oddział... Trzymam kciuki!

Dzięki Dziewczyny! Odezwę się ze szpitala.

reklama
Agisan trzymam za Ciebie kciuki:****
jestem pewna, że szpital mnie czeka, do tego tak jak Poli napisała będzie to bezpieczniejsze...tylko jak myślę o zostawieniu Belli to same mi łzy lecą:(

AGISAN&BELLA !
kciuki.jpg

x2 ja i Olo trzymamy mocno !!!

siedzę i wyję sama w domu:( mam przyjść jutro na wizytę, zobaczy małą i wypisze skierowanie do szpitala bo trzeba ją już monitorować...

teraz to chyba będę Was prosiła o kciuki aby mi się poród jak najszybciej zaczynał bo właśnie sobie uświadomiłam, że do prawidłowego terminu to ja mam miesiąc jeszcze:baffled:

Boże, dziewczyny czytam Was i mam dreszcze, TRZYMAM KCIUKI Z CAŁYCH SIŁ
zaciskajcie nogi ile sił macie tylko:tak:
ja dzisiaj coś kiepsko się czuję, pod prysznicem mało orła nie wywinęłam jak mi się słabo zrobiło:baffled:

siedzę i wyję sama w domu:( mam przyjść jutro na wizytę, zobaczy małą i wypisze skierowanie do szpitala bo trzeba ją już monitorować...

teraz to chyba będę Was prosiła o kciuki aby mi się poród jak najszybciej zaczynał bo właśnie sobie uświadomiłam, że do prawidłowego terminu to ja mam miesiąc jeszcze:baffled:

3mam kciuki za Ciebie cały czas. Wszystko będzie dobrze, nie denerwuj się. W sumie zaraz będziesz w 36 tygodniu, a to jest już w pełni bezpieczny termin!!

Bella mocno zaciskamy kciuki, jak ja pomyślę o 3 dniach w szpitalu przy porodzie i zostawienie małego w domu to wyć mi się che... współczuję bardzo, ale Iza da radę, a Ty musisz być pod kontrolą.

Agisan trzymam kciuki! Oby Cię puścili do domku!

Błękitna co za dupek w Ciebie przyłożył... jak jechał pod wpływem alkoholu to przynajmniej mu prawko zabiorą, dobrze, że Tobie i Zosi się nic nie stało!

oj dziewczyny widzę, że już nerwowo zaczyna się robić, skurcze, napinanie, zaraz pora zacząć rozpakowywanie...

my dziś byliśmy na KTG i padło słowo szpital, dzidzia przez pierwsze 20 min się nie ruszała i już położna mówi, że jak się nie ruszy to nas położą na oddział, ale pobujała brzuchem, poprzekręcałam się i parę razy dostałam kopniaka i nas wypuścili... ufff a za tydzień USG - może w końcu poznam płeć:confused:

reklama
Agisan, Bella trzymam mocno kciuki &&&&
Błękitna co za dupek, dobrze że to się stało na parkingu jak nikogo w aucie nie było.
Zastanawiam się czy zaczął mi odchodzić czop czy to tylko gęsty śluz :baffled:

Dzisiaj w planach zakupy do szpitala przydało by się w końcu torbę spakować a od jutra zaczynam prać i prasować rzeczy dzieciowe.

Dzisiaj też zaczynam szkołę rodzenia, szkoda że tak późno. Ciekawe czy się załapię na wszystkie zajęcia :dry:

Do góry