reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Luty 2013

Patik! Powodzenia z przymierzaniem!!!

U mnie też repertuar garderobiany coraz mniejszy, ale co tam wytrzymam! Dosyć mam już swoich jedynych ciążowych dżinsów, bo mi gumka brzuch przecina na pół, a nie mam z kolei zamiaru teraz kupować nowych. Wczoraj mnie natchnęło, żeby przerobić stare legginsy jeansowe na gumce, które i tak były na mnie w pasie za duże i i zjeżdżały z pupy. Znalazłam jakiś nieużywany pas ciążowy i chyba zaraz coś potnę, spruję i przyłatam. Zobaczymy z jakim efektem, bo to będzie szycie ręczne, haha :)))

Za te pierogi to Was normalnie podziwiam!!! Sama w życiu nie robiłam, tylko kleiłam i aż mi wstyd!!! A zjadłabym taką michę ruskich, oj zjadłabym. Zapewne przypłacając mega zgagą....

Ostatnia edycja:
reklama
Witam się i ja :)

Odsiedziałam dziś swoja glukozę, w smaku takie sobie sama slodycz, ale nie mdliło nie wróciło z powrotem więc ok.

Jedynie 1 godzina to była walka by nie zemdleć a 2 juz na lajcie.

Teraz wcisnełam kawkę late i bułeczki maslane sztuk 5 dopcham pomidorową i idę w kimę.

Malunia tak skakała po tej glukozie, że myslała,że mi wyskoczy bokiem :-D

W sobote gości mielismy, wczoraj dzień lenia...

Bella podrzuc kilka pierogów, wczoraj zjadłam 6 z kapusta i grzybami podsmażone z cebulką ale mogła bym jeść jeśc i jeść :)

Sama rzadko robię, szybciej jest kupić , ale jak kupuję to takie domowe, niemrożone i są pyszniutkie...

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizytki, my mamy za tydzień na 18 ale szybko zleci i podejrzymy, czy koza ułożyła się głową w dół.

czesc Orki :-D

ale ja zmeczona jestem robieniem nic przez caly weekend :shocked2::-D:eek:
nic nierobienie mi nie sluzy :sorry:
leniwca mam strasznego, jeszcze chodze w pizamie :confused:

prze Poli sie zasiedzialam na smyku, dzieki poli za cynk ! obkupilam mlodego na 62 troche jeszcze czekam na przeceny w TESCO dac znac jak bedziecie cos wiedzialyyy !!!

ide sie ogarnac bo tak caly dzien przechodze wkoncu w tej pizamie ;-):zawstydzona/y:

hej
też się wpadłam przywitać i muszę pochować pranie, a potem zbieram się do mojej lekarki. już mi ręce opadają, a w przychodni jestem co tydzień - chyba mnie tam będą mieli dosyć.
poli pewnie próby wątrobowe będziesz musiała zrobić. ja jak narzekałam, że mnie coś swędzi to mi na wizycie lekarka od razu do tego krew pobrała.

Cortina! Hahaha. Choć zrobimy sobie piżamowe przyjęcie! Ja też jeszcze snuję się w koszuli. Jedną rzecz mi dzisiaj odwołali, więc nie muszę się spinać i pozwoliłam sobie na takie małe niezdyscyplinowanie ;)

Poli. A tym smykiem to mi namieeeszaaaaałaś :) Miałam się powstrzymać od zakupów do czasu wyprzedaży... Oj oj... Gryzę paznokcie :)

Ostatnia edycja:
Cortina! Hahaha. Choć zrobimy sobie piżamowe przyjęcie! Ja też jeszcze snuję się w koszuli. Jedną rzecz mi dzisiaj odwołali, więc nie muszę się spinać i pozwoliłam na takie małe niezdyscyplinowanie ;)

Poli. A tym smykiem to mi namieeeszaaaaałaś. Miałam się powstrzymać od zakupów do czasu wyprzedaży... Oj oj...

juz sie nie musisz powstrzymywac, juz sa wyprzedaze :-D szalej i sie chwal co nakupilas ! :-D

pizama party dzis o 15 0 zapraszamy z Agisan :-D

Cortina! Hahaha. Choć zrobimy sobie piżamowe przyjęcie! Ja też jeszcze snuję się w koszuli. Jedną rzecz mi dzisiaj odwołali, więc nie muszę się spinać i pozwoliłam sobie na takie małe niezdyscyplinowanie ;)

Poli. A tym smykiem to mi namieeeszaaaaałaś :) Miałam się powstrzymać od zakupów do czasu wyprzedaży... Oj oj... Gryzę paznokcie :)

to się szybko decyduj- to, co ja zamówiłam, już wykupione!! Ale warto, bo 50%taniej;)

Ja dziś poddenerwowana przez ten brak snu:/ Obiadek się pichci- pulpeciki w sosie musztardowym. Przepyszne buraczki z jabłkiem dostałam od babci, więc obiadek będzie 1 klasa:D

No mam nadzieję, że zleci badania, będę spokojniejsza. A w Smyku kupiłam kombinezon 62, 3pak pajaców 56, pajac welurowy 62 i 3pak pajaców 68;)

Ostatnia edycja:
witam po weekendzie:)
imprezka byla udana choc do teraz czuję się zmeczona tymi wszystkimi pracami. pojedzona do teraz byłam, no ale jak zaczełyście pisac o tych wszystkich pysznościach to mnie w żoładku ssie!!! musze coś zjeśc...ale co?? coś mega dobrego mi się chce:p

wszystkim chorowitką, bolacym brzuszką i ząbką zycze powrotu do zdrowia:)
tyle ię naczytałam, ze nie wiem co napisac....

miałam porządki robic w szufladach i ubranka małej posortowac ale......... nie chce mi się:p:-D

Dziewczyny mam problem :( wizyta dopiero 6 grudnia więc muszę poczekać z pytaniami do gina. Otóż dokucza mi strasznie od jakiś dwóch tygodni drętwienie rąk a dokładniej dłoni. Najgorzej jest w nocy albo jak coś robię np. szyje. Nie jest to jakiś ból ale takie nieprzyjemne uczucie. Wyczytałam, że jest to objaw zespołu cieśni nadgarstka, który w ciąży dość często występuje, jest niegroźny i po porodzie mija i że najlepiej zażywać Magnez i wit. B6. Wiecie może coś więcej na ten temat??

reklama
Kwasia. Też to miałam tylko ja po urodzeniu młodszej. Bardzo nieprzyjemne uczucie. Byłam nawet u ortopedy, a on stwierdził, że jestem za młoda na zespół cieśni. Rzeczywiście samo przeszło po jakimś czasie :)

Do góry