reklama
poli - świetnie że karta się znalazła. Gdzieś ktoś kiedyś mi mówil że to lekarz wydaje zaświadczenie w którym to tygodniu sie człowiek u niego pojawił, więc pewnie z becikowym problemu by nie było ale teraz to już mało ważne. Mężowi jakąs kare trzeba wymyślić za ten stress
Orchidea - super że jest lepiej. Swoją drogą nie przypominam sobie kiedy bylam u dentysty na nfz, jak raz mi zęba dobił to już więcej nie poszłam. Mam swoją panią dentystkę - naprawde dobrą i w miarę tanią - hmm może mam jakąs zniżke rodzinną u niej bo za całe leczenie kanałowe płaciłam 120zł. Poza tym jestem jedną pewnie z niewielu która uwielbia chodzić do dentysty
eve1911 - mam to samo co Ty jak musze sie z łóżka wygramolić to zawsze jest kłopot. Ja dziś miałam wstać przed 8 makaron ugotować bo dzis gazu nie ma ;/ ale niestety .... makaronu nie będzie, zwlekłam się z łóżka o 11.11
Właśnie zdałam sobie sprawę że pierwsze co robie jak wyjdę z łózka (prócz mycia się) to wchodze na baby boom. Ide myć kuchnie, przynajmniej jak nie będe dzis gotować to płyta choć jeden dzień będzie czysta , że nikt mi nie odradził kupowania płyty gazowej na czarnym szkle
Orchidea - super że jest lepiej. Swoją drogą nie przypominam sobie kiedy bylam u dentysty na nfz, jak raz mi zęba dobił to już więcej nie poszłam. Mam swoją panią dentystkę - naprawde dobrą i w miarę tanią - hmm może mam jakąs zniżke rodzinną u niej bo za całe leczenie kanałowe płaciłam 120zł. Poza tym jestem jedną pewnie z niewielu która uwielbia chodzić do dentysty
eve1911 - mam to samo co Ty jak musze sie z łóżka wygramolić to zawsze jest kłopot. Ja dziś miałam wstać przed 8 makaron ugotować bo dzis gazu nie ma ;/ ale niestety .... makaronu nie będzie, zwlekłam się z łóżka o 11.11
Właśnie zdałam sobie sprawę że pierwsze co robie jak wyjdę z łózka (prócz mycia się) to wchodze na baby boom. Ide myć kuchnie, przynajmniej jak nie będe dzis gotować to płyta choć jeden dzień będzie czysta , że nikt mi nie odradził kupowania płyty gazowej na czarnym szkle
martuszka5
Fanka BB :)
Eve- super że maż taki zaangażowany Lepszy taki niz malkontent, albo taki co mu wszystko jedno. Moj to podstawowe rzeczy zostawił dla mnie, a sam wybiera jakieś gadzety z kosmosu np. teraz kupuje tego żołwia, oczywiście oryginalnego (bo są podróby) Cloud B Lampka nocna Żółw projektor ORYGINAŁ (2776958766) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Śmiałam sie trochę, bo tam jest opis jak odróżnić oryginalnego zółwia.
I najbardziej rozbawiło mnie że musi byc oryginalny bo jak by nasz Synek dowiedział się że "powieki zołwia nieoryginalnego też są w formie kieszonki, ale zlewają się z całością głowy, zakończone czarną nitką to byłby rozczarowany".
A wybór ubranek u znajomego to nie stres. Po prostu bierz te reklamówy i z głowy
Śmiałam sie trochę, bo tam jest opis jak odróżnić oryginalnego zółwia.
I najbardziej rozbawiło mnie że musi byc oryginalny bo jak by nasz Synek dowiedział się że "powieki zołwia nieoryginalnego też są w formie kieszonki, ale zlewają się z całością głowy, zakończone czarną nitką to byłby rozczarowany".
A wybór ubranek u znajomego to nie stres. Po prostu bierz te reklamówy i z głowy
do Orek co maja dzieci i chca miec chwile spokoju:
W biedronce sa ciasteczka korzenne - pajacyki i do tego pisaki lukrowe do dekorowania, polecam serdecznie za 7.99zl godzina lezingu na kanapie ;-)
co do termometrow to ja chce taki jak maja w szpiltalach Thermo cos tam, gdzies z Gosia B. o nich "rozmawialam" mam aktulanie termometr nie pamietam jakiej firmy ale mu nie ufam i sprawdzam i tak zwyklym pod pache ;-)
thermoflash lx26 chyba klowee nawet potwierdzała, że z bezdotykowych tylko ten jakoś się sprawdzał. a z dousznych mam brauna i też go porównywaliśmy z rtęciówką i też jest ok.
ale mnie nastraszyłyście z dentystą :/ mi się zęby posypały bo do dzisiaj mam odruch wymiotny jak je myję i widzę, że się zepsuły, ale nie wybieram się póki co z tym... staram się szorować mimo wszystko, żeby nie poszło dalej
eve ja mam flanele i używam ich sobie jako podkłady jak gdzieś jedziemy, ale tak naprawdę tetrówką w ten sposób też może być wykorzystana. a tych tetrowych to mamy chyba z 15. ich akurat nigdy za wiele ;-)
poli dobrze, że karta się znalazła.
i więcej nie pamiętam :/ a doczytałam wszystko!
kingajanik
Zaangażowana w BB
ZNALAZŁAM KARTĘ CIĄŻY!!!! A mojego mężulka zatłukę za te nerwy..O początku zapewniał, że to mi wypadła, że on pamiętał, że mi dał jak wychodziliśmy ze SR... Z nerwów znów postanowiłam ją poszukać, już po raz 5..I patrzę do jego torby na laptopa (którą rzekomo sprawdzał 2 razy) i JEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
chyba zawsze jest tak z facetami, ilekros mój Adas cos zrobi albo zgubi to i tak jest na mnie Ale on to zawsze swiety Moja milosc
poli0105
Haha samo życie KingajanikAle za to mam dziś super humor dzięki tej karcie, nawet nie chce mi się złościć na tą moją sierotę. Żyję już następnym tygodniem- w pon wizyta u gina (wreszcie zobaczę mojego syneczka!) i zakupy wyprawkowe a we wtorek SR.
Zrobiłam właśnie krokiety z kapustą więc pora na leżakowanie i jedzenie winogrona
co do bezdotykowego termometru- za niecałe 50 zł jest w Lidlu i mój barzdo się napalił, by go kupić- ale czy to działa????
Zrobiłam właśnie krokiety z kapustą więc pora na leżakowanie i jedzenie winogrona
co do bezdotykowego termometru- za niecałe 50 zł jest w Lidlu i mój barzdo się napalił, by go kupić- ale czy to działa????
Ostatnia edycja:
jakoś pewnie dziala hehe ja nie mam zaufania. ten thermoflasha to jedyny do jakiego się przekonałam i innego bezdotykowego bym pewnie nie kupiła. musiałabyś poczytać opinie, ale z reguły większość bezdotykowych dobrych recenzji nie zbieraco do bezdotykowego termometru- za niecałe 50 zł jest w Lidlu i mój barzdo się napalił, by go kupić- ale czy to działa????
kasiadz
Haha samo życie KingajanikAle za to mam dziś super humor dzięki tej karcie, nawet nie chce mi się złościć na tą moją sierotę. Żyję już następnym tygodniem- w pon wizyta u gina (wreszcie zobaczę mojego syneczka!) i zakupy wyprawkowe a we wtorek SR.
ja mam z lidla i jestem zadowolona
poli0105
reklama
Zanetka_22
Martuszka widzę, że Twój małżonek jest z typu "napalaczy" coś jak mój :-) jak już się na cos nakręci to najlepiej żeby to było już, teraz, zaraz Jak zaczęłam gadać o łóżeczku i komodzie to 3 dni siedział na allegro i przeglądał, porównywał, szukał opinii itp. aż w końcu znalazł ideał (przynajmniej tak mu się wydawało) W sumie cieszę się, że widzę w nim radość jeśli chodzi o takie rzeczy. Wczoraj napomknęłam mu o termometrze na podczerwień to już znalazł 3 najlepsze kandydatury :-)
Mój Marcin owszem też jak na coś się napali to musi to mieć jak najszybciej, z tym, że jakoś do kupowania rzeczy dla dziecka mu się nie śpieszy. Chyba liczy, że ja się tym zajmę, na aukcjach z dzieciowymi rzeczami go jeszcze nie widziałam.
Poli super, że znalazłaś kartę ciąży. Masz już problem z głowy!:-)