reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

Poli tak to właśnie jest z tymi facetami://
1500 mandatu?? Ja bym mojemu chyba ...urwała:(

Czytałam jeszcze teraz, że dochód będzie liczony jak do rodzinnego a więc minus koszty, podatek, zus ,czyli tak jak do lapki...tylko wg. Mnie to dziecko się dolicza jednak...

reklama
ja obawiam się, że nawet jak wliczymy Wojtka to i tak się nie załapiemy :-(
mój właśnie zadzwonił z nowiną że w połowie stycznia ma konferencję kwartalną w Zakopanem!! Na to ja mu się roześmiałam do słuchawki i kazałam od nas pozdrowić jego przełożoną :-)

Cześć Dziewczyny!

Nie mam coś dziś humoru, chyba wczoraj mi się wyczerpał :) Mam dziś babski wieczór z moimi małolatami i nawet nie mam pomysłu na jakąś szczególną atrakcję. Echh
Grzejnik w łazience przestał grzać, a jak chciałam go odpowietrzyć jak zwykle to okazało się, że prawie całą śrubę wykręciłam i nic. Grrr..

I też mnie wkurza ten macierzyński i myślenie typu załapie się nie załapie. Może się okazać, że mi 1 dzień zabraknie, bo mój termin wg gina to 28 luty. A dajcie spokój.... Choć ja osobiście obstawiam raczej 24-ty, to i tak będzie to irytujące jeśli oczywiście ustawa przejdzie.

Gosia - trzymamy kciukasy!

Witaj Lorena!

Ostatnia edycja:
Dziewczyny faktycznie z tymi terminami to macie kosmos. Ja mam datę na 1 lutego a ginka twierdzi że będzie wcześniej więc i tak nie mam co marzyć. Ale Wam nie zazdroszczę :no:

Agisan posylam Ci trochę mojej energii:))

U mnie wystarczy przespać dwie noce bez pobudki i kupić setkę prezentów dla córki i humor świetny:))

ja też mam termin na 28 llutego i wyc mi się chce z tej niesprawiedliwosci:angry::wściekła/y:

ale czasem termin wychodził na 2.03. więc może:-D no ale wtedy to jak się urodzi w terminie to urlop macierzyński się zaczyna?? tak gdzieś słyszałam ale ile w tym prawdy to nie wiem... tak czy siak nie załapie sie:(

a ja bede zadwolona jesli na swiadczeniu rehabilitacyjnym po urodzeniu dostane 3 miesiące , bo ja musze odrazu szukac pracy ;/ bo na 1 wypłacie meza z kredytem i zaległosciami nie damy rady, chodzbysmy chcieli na rzesach stanoc. ale spoko ja pójde do zakładu on na 1 zmiane ja na 2 zmiane , w miedzy czasie babcia przypilnuje i damy rade.

Pisałam już, że do becikowego liczymy też dziecko...Mój mąż dziś przechodzi sam siebie...:szok:Znów mnie podk......Nie mam już siły dziś na to...:no:Takiego mam nerwa:(
Teściowa już poszła, biorę się za obiad- polędwiczki miodowo- musztardowe

reklama
Do góry