domikcw
Fanka BB :)
też o tym słyszalam tylko fakt jest taki ze babki chcą się spotkac, rozmawiac i doradzic przed porodem, opiekuja sie podczas porodu ale sobie licz za to nieźle. u Ciebie Kasiadz 500 zł a u mnie 1000 zł. no to już jak dla mnie przesada... nie każdą kobietę na to stac. szkoda, że coś ''lepszego''(nie wiem jak to inaczej nazwac) dostępne jest dla wybranych... takie życie no ale damy rade nie???
ORCHIDEA nie przejmuj się bo i mnie czsem takie mysli nachodza. to chyba normalne. tyle się staraliśmy o dzidziusia a jak zobaczyłam II kreski to mysli sie kotłowały czy dobrze zrobilismy, ze sie boje i co teraz bedzie ale kocham moją córeczkę nad zycie i za nic w świecie bym nie zmieniła tego że w lutym pojawi sie moja pannica
dobranoc:*
ORCHIDEA nie przejmuj się bo i mnie czsem takie mysli nachodza. to chyba normalne. tyle się staraliśmy o dzidziusia a jak zobaczyłam II kreski to mysli sie kotłowały czy dobrze zrobilismy, ze sie boje i co teraz bedzie ale kocham moją córeczkę nad zycie i za nic w świecie bym nie zmieniła tego że w lutym pojawi sie moja pannica
dobranoc:*