reklama
poli0105
Fanka BB :)
Cortina, ja brałam luteinę 2x2 niemal cały czas bo do 22 tyg chyba no i wkładka byłą niezbędna niestety. Ale można się przyzwyczaić
Agaod- to wszytko jasne, jeśli labrador hehe. To jedne z najdelikatniejszych psów hehe. Znajomi mają właśnie takiego no i mają z nim 3 światy Kumpela mówi, że przy 2 dzieci tyle nie wstawała w nocy jak do niego. A na weterynarzy, operacje i leki wydali majątek hehe. I czy rodowód czy nie to one taki już urok mają;P Ale są za to śliczne, kochane i opiekuńcze
Martuszka, to trzeba skumać naszych mężusiów, niech brylują razem Ja też ciągle myślę, jaki będzie synek Mąż ma ciemną karnację, brązowe oczy i po cichu liczę, że Leoś z typem urody wda się niego, bo ja oklepana "szara" blondyna Też kiedyś robiłam tą symulację wyglądu dzidzi, nawet do nas podobny był tylko widziałam,że niektórym ludziom na necie wyszło identyczne dziecko więc to ściema na maxa
Agaod- to wszytko jasne, jeśli labrador hehe. To jedne z najdelikatniejszych psów hehe. Znajomi mają właśnie takiego no i mają z nim 3 światy Kumpela mówi, że przy 2 dzieci tyle nie wstawała w nocy jak do niego. A na weterynarzy, operacje i leki wydali majątek hehe. I czy rodowód czy nie to one taki już urok mają;P Ale są za to śliczne, kochane i opiekuńcze
Martuszka, to trzeba skumać naszych mężusiów, niech brylują razem Ja też ciągle myślę, jaki będzie synek Mąż ma ciemną karnację, brązowe oczy i po cichu liczę, że Leoś z typem urody wda się niego, bo ja oklepana "szara" blondyna Też kiedyś robiłam tą symulację wyglądu dzidzi, nawet do nas podobny był tylko widziałam,że niektórym ludziom na necie wyszło identyczne dziecko więc to ściema na maxa
Co do mężów to mój w domu taki gburek a jak gdzieś wychodzimy to impreza jest jego...wszyscy go uwielbiają i śmieją się z jego żartów, nie wspomnę o starszych paniach bo poda wody, krzesło odsunie itp. Itd)
Laski na co ta luteina jest?
Co do podobieństwa to Iza jak się urodziła to wykapany mąż...teraz jest mieszana ale charakterek ma mój, mąż się śmieje że to klon mój jest
Laski na co ta luteina jest?
Co do podobieństwa to Iza jak się urodziła to wykapany mąż...teraz jest mieszana ale charakterek ma mój, mąż się śmieje że to klon mój jest
martuszka5
Cotrina- ja biorę 2x2 luteina.
Poli-ja też myslę że to ściema nam wyszło takie dziecko :
Poli-ja też myslę że to ściema nam wyszło takie dziecko :
Ostatnia edycja:
martuszka5
a ciekawe jak mojej siostrze zrobiliby taką symulację. Ona ma 2 dzieci: chlopczyk sniady, czarne wloski i oczka a dziewczynka blondyneczka z niebieskimi oczkami.
poli0105
Luteina to nic innego jak progesteron. Ma za zadanie utrzymać prawidłowy rozwój dzidziola.. Ja już nie biorę, bo jej funkcję przyjęło wykształcone już łożysko.
Cortina
Luteina to nic innego jak progesteron. Ma za zadanie utrzymać prawidłowy rozwój dzidziola.. Ja już nie biorę, bo jej funkcję przyjęło wykształcone już łożysko.
dodatkowo rozluznia miesnie macicy :-)
a magnez jaki bierzecie, pokazac mi tu prosze opakowanie to jakis sobie zakupie, zapomnialam zapytac lekarza ale raz po raz zdazaja mi sie skurcze w lydkach wiec mg wskazany :-)
reklama
Ania1973G
Ja biorę taki ZDROVIT MAGNUM SKURCZ 50 TABLETEK - Domzdrowia.pl