reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

dzieki dziewczyny za odpowiedz w sprawie luteiny :tak:
jak zapodam sobie dwie wieczorem to rano one nie zawsze sa rozpuszczone :szok: a w jakich dawkach ja bierzecie ?

reklama
gnidka, mój psiak to labrador, posiada rodowód więc mamy pewność, że jego rodzice nie chorowali
Wczoraj jak napisałam, że moja kruszyna jest mało aktywna to chyba chciała mnie uspokoić i zaczęła się wiercić jak szalona;-)

Cortina, ja brałam luteinę 2x2 niemal cały czas bo do 22 tyg chyba no i wkładka byłą niezbędna niestety. Ale można się przyzwyczaić;)
Agaod- to wszytko jasne, jeśli labrador hehe. To jedne z najdelikatniejszych psów hehe. Znajomi mają właśnie takiego no i mają z nim 3 światy;) Kumpela mówi, że przy 2 dzieci tyle nie wstawała w nocy jak do niego. A na weterynarzy, operacje i leki wydali majątek hehe. I czy rodowód czy nie to one taki już urok mają;P Ale są za to śliczne, kochane i opiekuńcze:)
Martuszka, to trzeba skumać naszych mężusiów, niech brylują razem:p Ja też ciągle myślę, jaki będzie synek:) Mąż ma ciemną karnację, brązowe oczy i po cichu liczę, że Leoś z typem urody wda się niego, bo ja oklepana "szara" blondyna:p Też kiedyś robiłam tą symulację wyglądu dzidzi, nawet do nas podobny był tylko widziałam,że niektórym ludziom na necie wyszło identyczne dziecko więc to ściema na maxa:p

Co do mężów to mój w domu taki gburek a jak gdzieś wychodzimy to impreza jest jego...wszyscy go uwielbiają i śmieją się z jego żartów, nie wspomnę o starszych paniach bo poda wody, krzesło odsunie itp. Itd:))

Laski na co ta luteina jest?

Co do podobieństwa to Iza jak się urodziła to wykapany mąż...teraz jest mieszana ale charakterek ma mój, mąż się śmieje że to klon mój jest:)

Cotrina- ja biorę 2x2 luteina.
Poli-ja też myslę że to ściema :) nam wyszło takie dziecko :
nb3fc1.jpg

Ostatnia edycja:
a ciekawe jak mojej siostrze zrobiliby taką symulację. Ona ma 2 dzieci: chlopczyk sniady, czarne wloski i oczka a dziewczynka blondyneczka z niebieskimi oczkami. :-D

Luteina to nic innego jak progesteron. Ma za zadanie utrzymać prawidłowy rozwój dzidziola.. Ja już nie biorę, bo jej funkcję przyjęło wykształcone już łożysko.

Luteina to nic innego jak progesteron. Ma za zadanie utrzymać prawidłowy rozwój dzidziola.. Ja już nie biorę, bo jej funkcję przyjęło wykształcone już łożysko.

dodatkowo rozluznia miesnie macicy :-)
a magnez jaki bierzecie, pokazac mi tu prosze opakowanie to jakis sobie zakupie, zapomnialam zapytac lekarza ale raz po raz zdazaja mi sie skurcze w lydkach wiec mg wskazany :-)

Cortina - (zawsze kiedy czytam twojego posta chce mi sie loda z karmelem i orzeszkami :)) - ja biore Asmag Forte 3 x 2, ale pewnie są lepsze magnezy bo ten mój niepowlekany niestety i ciężko się łyka :)
Buziaki
_Zuza_

reklama
Do góry