reklama
martusionek
Fanka BB :)
Bella ja na kaszel piłam synka syrop Lipomal on też jest ziołowy, więc śmiało.
A mnie strasznie w nocy bolał brzuch normalnie nie dałam rady się przewrócić z boku na bok, taki ból. w poprzedniej ciąży tego nie miałam. staram się także oszczędzać ale ile tu się na oszczędzasz przy małym ADHD:-)
A mnie strasznie w nocy bolał brzuch normalnie nie dałam rady się przewrócić z boku na bok, taki ból. w poprzedniej ciąży tego nie miałam. staram się także oszczędzać ale ile tu się na oszczędzasz przy małym ADHD:-)
anioleczek12341
Wstałam i ja
Wyspana wiec współczuję tym co miały ciężką noc.
Muszę dzis ogarnąć domek bo maz wraca będzie z nami aż 5 dni jestem taka szczęśliwa z tego powodu
Na obiad jajko sadzona z ziemniakami i brokułem
Nadal zimno jak ja nie lubię zimy....
Wyspana wiec współczuję tym co miały ciężką noc.
Muszę dzis ogarnąć domek bo maz wraca będzie z nami aż 5 dni jestem taka szczęśliwa z tego powodu
Na obiad jajko sadzona z ziemniakami i brokułem
Nadal zimno jak ja nie lubię zimy....
poli0105
Bella. inhalacje to dobry pomysł, mi pomogły+ syrop z cebuli i masę herbatki z cytryną!
Ania1973G
Witam sie i ja.
Zasnęłam koło 1 spać nie mogłam, wstałam o 8 śniadanko zjadłam i się zastanawiam co dalej.
Chyba dziś dzień lenia sobie zrobię i już...
Zasnęłam koło 1 spać nie mogłam, wstałam o 8 śniadanko zjadłam i się zastanawiam co dalej.
Chyba dziś dzień lenia sobie zrobię i już...
Zanetka_22
Cześć.
Ja dziś wstałam o 9 dopiero, a Wy takie ranne ptaszki no.
Śniadanko zjedzone i muszę ogarnąć pokój, ale jakoś mi się nie chcę.
Bella, ja niestety Ci nie pomogę, bo w ciąży jeszcze kaszlu nie miałam, ale dziewczyny pewnie dobrze radzą:-)
Ja dziś wstałam o 9 dopiero, a Wy takie ranne ptaszki no.
Śniadanko zjedzone i muszę ogarnąć pokój, ale jakoś mi się nie chcę.
Bella, ja niestety Ci nie pomogę, bo w ciąży jeszcze kaszlu nie miałam, ale dziewczyny pewnie dobrze radzą:-)
Szwagierka zapisała mnie do laryngologa bo mój pierwszego kontaktu jest do d...idealny do przepisania leków jakie chcesz i zwolnienia, ale boję się brać od niego leki w ciąży. Mam nadzieje, że ten laryngolog mi coś pomoże bo ten kaszel jest okropny
reklama
martuszka5
witam,
przyłączam się do tych, co miały wczoraj bol brzuszka. Ja od dwóch dni mam napiety, i boli mnie tuż pod piersiam kolo żeber, a wczoraj doszedł ból na samym dole wieczorem bolało przed snem-ale dziś jest na razie ok.
Myslicie że to macica się rozciąga albo podnosi do gory, ze tak boli pod piersiami??
Ja dziś zamierzam cały dzien tylko leżeć na kanapie i NIC nie robic.
Bardzo mi się podoba w tej szkole rodzenia jak ktoś nie ma wogóle doswiadczenia, tak jak ja, to naprawdę taka szkoła duzo daje.
Wczoraj było kąpanie Zuzi. Pani wyrywała tatusiow z tłumu. Ciagle straszyłam mojego ukochanego że go zaraz zgłoszę do kąpania Ale wtedy on powiedział, że mnie zgłosi do karmienia piersią (które jest na następnych zajęciach)
przyłączam się do tych, co miały wczoraj bol brzuszka. Ja od dwóch dni mam napiety, i boli mnie tuż pod piersiam kolo żeber, a wczoraj doszedł ból na samym dole wieczorem bolało przed snem-ale dziś jest na razie ok.
Myslicie że to macica się rozciąga albo podnosi do gory, ze tak boli pod piersiami??
Ja dziś zamierzam cały dzien tylko leżeć na kanapie i NIC nie robic.
Bardzo mi się podoba w tej szkole rodzenia jak ktoś nie ma wogóle doswiadczenia, tak jak ja, to naprawdę taka szkoła duzo daje.
Wczoraj było kąpanie Zuzi. Pani wyrywała tatusiow z tłumu. Ciagle straszyłam mojego ukochanego że go zaraz zgłoszę do kąpania Ale wtedy on powiedział, że mnie zgłosi do karmienia piersią (które jest na następnych zajęciach)