reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

Marta a co za książkę kupujesz??

Agisan ja to się boję, że to mi skurcze wywoła:( pije stodal i propolki jem, zaraz poplukam szalwia gardło bo martwi mnie to:((

reklama
Bella ja na kaszel piłam synka syrop Lipomal on też jest ziołowy, więc śmiało.

A mnie strasznie w nocy bolał brzuch normalnie nie dałam rady się przewrócić z boku na bok, taki ból. w poprzedniej ciąży tego nie miałam. staram się także oszczędzać ale ile tu się na oszczędzasz przy małym ADHD:-)

Wstałam i ja:)
Wyspana wiec współczuję tym co miały ciężką noc.
Muszę dzis ogarnąć domek bo maz wraca:) będzie z nami aż 5 dni:) jestem taka szczęśliwa z tego powodu:)
Na obiad jajko sadzona z ziemniakami i brokułem:)
Nadal zimno:( jak ja nie lubię zimy....

Cześć.
Ja dziś wstałam o 9 dopiero, a Wy takie ranne ptaszki no.:baffled:
Śniadanko zjedzone i muszę ogarnąć pokój, ale jakoś mi się nie chcę.
Bella, ja niestety Ci nie pomogę, bo w ciąży jeszcze kaszlu nie miałam, ale dziewczyny pewnie dobrze radzą:-)

Szwagierka zapisała mnie do laryngologa bo mój pierwszego kontaktu jest do d...idealny do przepisania leków jakie chcesz i zwolnienia, ale boję się brać od niego leki w ciąży. Mam nadzieje, że ten laryngolog mi coś pomoże bo ten kaszel jest okropny:(

Hej Kobitki :-)

Widzę, że tu znowu kaszel co niektóre męczy :baffled: Współczuję :baffled: Mi też Drosetux trochę pomagał, więc jakby co mogę polecić.

U mnie nocka przespana... ale i tak nic mi się dziś nie chce...

reklama
witam,
przyłączam się do tych, co miały wczoraj bol brzuszka. Ja od dwóch dni mam napiety, i boli mnie tuż pod piersiam kolo żeber, a wczoraj doszedł ból na samym dole :( wieczorem bolało przed snem-ale dziś jest na razie ok.
Myslicie że to macica się rozciąga albo podnosi do gory, ze tak boli pod piersiami??

Ja dziś zamierzam cały dzien tylko leżeć na kanapie i NIC nie robic.

Bardzo mi się podoba w tej szkole rodzenia :) jak ktoś nie ma wogóle doswiadczenia, tak jak ja, to naprawdę taka szkoła duzo daje.
Wczoraj było kąpanie Zuzi. Pani wyrywała tatusiow z tłumu. Ciagle straszyłam mojego ukochanego że go zaraz zgłoszę do kąpania :) Ale wtedy on powiedział, że mnie zgłosi do karmienia piersią (które jest na następnych zajęciach) :szok::-D

Do góry