reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

cześć dziewczyny!
zupełnie nie mam weny do pisania, w ogóle jakoś energia ze mnie wyparowała :baffled: tak więc daję znać, że żyję i mam dzisiaj w planie totalne lenistwo bo mąż w domu więc się mlodym zajmie. może pójdę tylko z nimi na spacerek jakiś i tyle

reklama
Ja dzisiaj poszłam sobie do kosmetyczki i wyregulowałam pięknie brwi- już czuję się ładniejsza :-D:-D:-D kupiłam farbę do włosów i czekam na wenę...
Obiadu szykować nie muszę bo zostało mi masę jedzenia z weekendu a do środy trzeba powyjadać bo potem wyjeżdżamy.

Co do nagości to jak większość z was będę się przy dziecku przebierać, jak wejdzie do łazienki też tragedii nie będzie, mąż to bardziej wstydliwy, raczej będzie unikał pokazywania sie toples córci.

Zrobiła buły z czekolada wedle tego przepisu http://babeczka.zuzka.pl/2011/07/buleczki-maslane/ i połowe ciasta wykorzystałam na swój sposób, czyli podzieliłam te pozostałe pol ciasta na 2 części i z każdej zrobiłam wałek gruby naszpikowałam kawałkami śliwek i na górę kruszona wyszło coś ala sztrudel śliwkowy bardzo pyszny w smaku :)

Załączniki

• SAM_1889.jpg
    SAM_1889.jpg
    20,2 KB · Wyświetleń: 39
  • SAM_1891.jpg
    SAM_1891.jpg
    20,2 KB · Wyświetleń: 41
Ostatnia edycja:
reklama
ja tam nie czytam już artykułów o szczepieniach, w necie jest tego pełno i tylko w głowie mieszają. Każdy musi postąpić zgodnie ze swoim sumieniem, ewentualnie poradzić sie swojego lekarza. Uważam że owszem zdarza się ze szczepionka zaszkodzi jednak jest mniej takich przypadków gdy zaszkodzi po podaniu niż przypadków powikłań chorób u dzieci nieszczepionych. Rozmawiałam kiedyś z byłą ordynatorką w szpitalu i mówiła że na rękach jej dzieci na krztusiec umierały...... a ona nie mogła im pomóc;(

ależ mam ochotę na batonika........

ja dzień przed tą drugą glukozą nie jadłam słodkiego i mój ostatni posiłek był o 18 a potem do rana tylko woda i wynik wyszedł ok, a za pierwszym razem o 21 zjadłam pizze i popiłam pepsi i wyszła cukezyca:zawstydzona/y:

Do góry