reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

Witam i ja :-) Też już po śniadanku i po muffince, napiekłam wczoraj całą blachę z malinkami jak któraś ma ochotę to poczęstuję :-)
W moich rejonach śnieg nie pada, ale jest potwornie zimno brrrrr

Eve
tulam mocno, trzymaj się kochana, dasz radę.
Sylwia wracaj szybko do zdrówka :-)
Poli, mój też dzisiaj na fuchę pojechał i też siedzę sama (nie licząc psa)

Właśnie, mój psiurek coś się pochorował od rana wymiotuje, jeść nie chce i taki osowiały chodzi:-( nie mam pojęcia co mu mogło zaszkodzić.

reklama
hej cioteczki
sylwia zdrówka!!
eve trzymaj się dzielnie! do lutego szybko przeleci - już bliżej niż dalej!

w nocy i u nas przymroziło :szok: zbieramy się na zakupy i jakoś zebrać się nie możemy :/
mam coraz częściej te głupie skurcze przepowiadające. chyba czas kupić magnez, żeby te moje dolegliwości się źle nie skończyły

SYLWIA zdrówka zyczę:*
SMONICZKA podziel się!!! ja nigdy nie piekłam muffinek:p moze czas zacząc bo tak pysznie o nich opowiadacie:)

i uwaga uwaga!!! poczułam kopniaka pod ręka i widzę jak się rusza/kopie. fajnie! cieszę się jak głupia:-D

Wy tu mówicie o jakiś skurczach przygotowujacych a ja nic takiego u siebie nie zauwazyłam... to źle?? jak to rozpoznac??

domikcw mufinki są najprostszą rzeczą jak dla mnie do upieczenia :tak:
co do skurczy to jest to takie napinanie, twardnienie brzucha na chwilę. ja przy tym czuję ogólnie dyskomfort :/
właśnie wiecie jak często te skurcze mogą się pojawiać o tym czasie?
no i spojenie mi dokucza już - i to konkretnie :/ sypię się - dosłownie :-D

Witajcie

U mnie cały 1 st. wiatr wieje i snieżek sypie, czyli pogoda taka,że psa żal na dwór wywalić...

Poszłam z psiurem na mały spacerek, dobrze,że puchówka już zakupiona, bo bym nie miała w czym wyjść.

Na obiad kalafiorową zrobiłam.. teraz troszku odpoczynku i lecę ogarynąć dom bo po obiadku wpadną znajomi na kawkę ...

Ja tam skurczy przepowiadających jako tako nie czuję, pewnie są, ale nie daja mi się aż tak we znaki :-D:-D

Sylwia zdróweczka...

witam.
Dziś u nas na dworze biało, a ją nie mam ani butów ani kurtki...:eek: Więc jestem uziemiona.:sorry:
Ja już posprzatalam i zaraz biorę sie za obiad.
Mój maluszek dzisiaj rano sie ze mną bawił. Na wzajem pukalismy do siebie.:tak::-D

Matko ale Leoś wysoko kopie:szok:2 cm powyżej pępka!! Wiecie co, coraz częściej nie mogę doczekać się, kiedy już będę mieć tego mojego synka poza brzuchem:happy2::-D
Żanetko, ja mam to samo.. Szukam więc kurtki intensywnie.

Jestem w szoku jeśli chodzi o wielkość brzuszka.. Pooglądałam sobie karty ciąży na 28dni.pl.. I tak masaaaa babeczek taki brzuch jak ja miały pod koniec 3 trymestru...Ciekawe ile będę mieć na końcówce? Pewnie ze 115 cm..hehe

Ostatnia edycja:
Dziewczyny jak ja Wam zazdroszczę tego śniegu:tak: u mnie na obiad na szybko wymyślona zapiekanka z kurczakiem, a na wieczór jestem umówiona z przyjaciółką na babski wieczór po sklepach, może jakieś kino:-) a no i upiekłam dziś babeczki z kartonika gellwe i zrobiłam blok czekoladowy z mleka w proszku:happy2: i tak dupsko rośnie.
dajcie trochę tego śniegu na kujawsko-pomorskie:tak:

Witam się i ja:)) u. U nas sypie ale jak dla mnie może zypac i do lutego:))

Ja mam zdecydowanie mniej skurczy jak leze:)

Gosi Z tego co wiem to do 12 dziennie jest ok. Oczywiście pod warunkiem, że nie skracaja szyjki:)

Ja też je odczuwam jako takie napinanie całego brzucha do środka, nie boli ale jest mało przyjemne:/

Sylwia zdrowa Kochana:*

Smoniczka jak pieso?

Miłej sobotki kobitki:)

reklama
Domikcw gratuluję kopniaczków :-) Moje maleństwo dzisiaj szaleje i co chwilę wywołuje uśmiech na mojej twarzy :tak:
Bella z psem cały czas tak samo, czyli nadal wymiotuje :-( chyba trzeba będzie weterynarza odwiedzić.

Mężulek już wrócił z fuchy więc zjedliśmy obiadek wypiliśmy kawusię i teraz się lenimy :-)
Udanego popołudnia :-)

Do góry