reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

Agisan nie potrafię opisać tego bólu. zaczął mnie boleć krzyż i po chwili brzuch, na wysokości spojenia łonowego i troszkę wyżej. To trwało tylko chwilę, teraz jest zupełnie normalnie. Ale żadne plamienia nie wystąpiły.

reklama
Zanetka. Mysle, ze to taki jednorazowy strzal. Mi sie tez cos podobnego sporadycznie przytrafia i znika. Obserwuj. Gdybys miala jakies dolegliwosci skurczowe, wez nospe, a przy plamienu jedz do szpitala polozniczego, bo lepiej dmuchac na zimne...

Co my sie nerwow najemy z tymi przeroznymi dolegliwosciami to nasze...

Dobrej nocy

Witam, ja niewyspana i lekko wystraszona.. W nocy okropnie brzuch mi się napinał, ale tak jakby w środku.. Nie mogłam się przekręcić i co chwilę sie budziłam tak mi to przeszkadzało.. Oby to nic groźnego:((( A wieczorem męczył mnie strasznyy ból pleców. Mąż mi je rozmasował z ciutką Amolu...Oby Leoś zarał się ruszał.. Wieczorem strasznie szalał jak zwykle

Zanetko, jak to jednorazowe i krótkotrwałe to na pewno nie groźne

Witajcie

jestem nieprzytomna... w domu zlądowalismy koło 23 a zasnęłam koło 1.

Po 3 jakieś siły nieziemskie mnie obudziły i tak leżałam myślałam do 6 a potem do 8 przysypiałam i wstałam zjeśc siknąc i tak jestem sobie jak snięta ryba.

Wizyta ok choć nie obejrzeliśmy buźki i serca do końca też nie więc usg uzupełniające za 4 tyg bo gwiazda ułozyła sie głową w gół i na brzuszku oglądając mamy kręgosłup wtulając sie w macicę na maxa i za nic nie chciała się przekręcić buźka do sondy

Miłego dnia wam

Cześć wszystkim!

Ja też się obudziłam z bólami żołądka, ale raczej spowodowanymi zjedzeniem 3 jabłek zagryzionych dumlami o 22:00...

Bella trzymam kciuki za dzisiejszy dzień.

Dziewczyny mam nadzieję, że gorączki zelżały, a bóle "rozeszły się po kościach" przez dzisiejszą noc.

Dziś podwójne połowinki, liczę na to, że po badaniu będzie powód do świętowania (choć nerwy oczywiście lekkie są). Idę się doprowadzić do porządku ;)

Do napisania.

Ostatnia edycja:
Witam Was!

ja też niewyspana - pobudka 3.50:dry: i obracanie się z boku na bok......:dry: bezsensu
I humor też mam jakiś do d.... Chyba pogoda jest dziś takim nienastrajającym czynnikiem..
I tak mi się źle oddycha- strasznie ciężko.
Bella mnóstwo &&&&&&&&& dla Ciebie :tak:

witam i ja :)

u mnie sny tez dziwne, chociaż typowe dla mnie: całą noc sniły mi się krokieciki z kapustą i grzybami, pierogi i paszteciki. Budzilam się a kolejny sen...znow o krokietach! :szok:Rano Ukochany zawiózl mnie do sklepu, krokietów nie było, ale kupiłam w cukierni 2 paszteciki z pieczarkami w cieście francuskim i właśnie wciągam z gorącym barrszczykiem :-D

Bella- kciuki!
Poli- biedna, umęczyłaś sie pewnie strasznie....
Dobrze że chociaż wizyty udane :)

reklama
Do góry