reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

Zapomniałam Wam powiedzieć, co nas jeszcze obudziło w środku nocy...RYKI JELENIA!! W centrum miasta!!!!Szok!! Na wsi koło lasu mieszkałam i tego nie słyszałam nigdy..Biedny tak przeraźliwie ryczał (a raczej szczekał)..Na początku myślałam, że to UFO wylądowało hehe, tak dziwny i głośny to odgłos..

Widzę każda miała ciężką nockę:/

Moje maleństwo zaczęło się ruszać..uff. Mówię Wam, jak szaleje strasznie czasem!! W sumie ma takie ataki szaleństwa min 2 razy dziennie ( a tak to normalnie kopie):-DJa az podskakuję hehe.

A dziś jedziemy do malutkiej dziewczynki, która skończyła miesiąc:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Hej Lutówki :-)

Mnie znowu męczy kaszel... dzidzi pewnie też z tym za dobrze nie jest, jak co chwila tak jej hałasuję i brzuch spinam :baffled:
Coś nie kopie od wczoraj. Za chwilę śmigam na zakupy... kupię coś dobrego słodkiego i może wymusze jakiegoś kopniaczka ;-)

Na obiadek faszerowana papryka. Daaaawno nie jedliśmy :-p

Poli rozbawilas mnie tym jeleniem:)
Mnie budzą 'porykiwania" bazantow hehe czlowiek śpi a tu nagle skrzek taki dziwny:)))

Martuszka Ty paskudo mala:))))) teraz mi się krokietow, pasztecikow, pierogow chce:)) wszystko jedno byle z kapusta i grzybami:))

Martuszka Ty paskudo mala:))))) teraz mi się krokietow, pasztecikow, pierogow chce:)) wszystko jedno byle z kapusta i grzybami:))

no bardzo przepraszam, ale to nie ja wczoraj cały dzień pisałam tu o pierogach i smaka robilam :-D
ja jako substytut kupiłam w Lubaszce na derbach paszteciki pieczarkowe w cieście francuskim. Z gorącym barszczykiem dają radę :tak:

Te skurcze są raczej bezbolesne, choć jak dla mnie trochę tak bolą, napinaja cały brzuch jakby dziecko chciało wyjść przez brzuch hehe, trwaja chwilę i mijają po zmianie pozycji. Po 20 tc już się pojawiają, brzuch robi się twardy cały jakby się wypinal tak...nie jest to bolesne ale jak dla mnie takie mało przyjemne:/ nie wiem czy pomoglam:/

Te skurcze są raczej bezbolesne, choć jak dla mnie trochę tak bolą, napinaja cały brzuch jakby dziecko chciało wyjść przez brzuch hehe, trwaja chwilę i mijają po zmianie pozycji. Po 20 tc już się pojawiają, brzuch robi się twardy cały jakby się wypinal tak...nie jest to bolesne ale jak dla mnie takie mało przyjemne:/ nie wiem czy pomoglam:/
To ja to miałam:/ Oby to nic groźnego..

reklama
Hej laseczki ja od rana szalę z porządkami tzn już skończyłam i się byczę teraz :-) mam jeszcze do zrobienia dwa pranka i obiadek i na tym koniec dzisiaj.
Co do tych skurczy to ja wczoraj i przedwczoraj miałam taki bardzo twardy brzuch pierwszy raz mi się to zdarzyło. Nic mnie bolało tylko brzuch miałam twardy jak kamień :-( po chwili minęło, mam nadzieję, że to nic poważnego.

Do góry