reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

Mi wychodzi ze dziewczynka, super by bylo:tak: Ale jak do zaplodnienia doszlo 2-3 dni pozniej to juz syn, i mam jakies przeczucie ze chlopiec bedzie. Ale poczekamy zobaczymy;-)

A dane do tabelki jakie? nick, imie, przewidywana data porodu, spodziewana plec? czy jakies inne?

reklama
a tutaj coś dla relaksu, co wam wychodzi i czy zgadza się z poprzednią ciążą u tych z was, które już mają dzieci?
kalkulator płci dziecka - kalkulator ciąży - ciążowy.pl

u mnie poprzednio dziewczynka i teraz dziewczynka, co by się nawet zgadzało:-) z resztą teraz też mam przeczucie na drugą pannę;-) a jak sobie wróżyłam kiedyś z obrączki to mi wyszły 3 córki i dopiero 4 syn - ale nie sądzę bym miała tyle dzieci:sorry2:

ha ha ha - u mnie niestety się nie sprawdziło - wyszło mi teraz, ze powinnam pierwszą mieć śliczną dziewczynkę a mam ślicznego synusia!!! Z drugim będzie pewnie podobnie, bo robiłam test owulacyjny wiec jej "wymierzony" poza tym u meża sami chłopcy!!!! :-d
:-)

u mnie się sprawdziło:)
była dziewczynka, teraz mi się też wróży na dziewuszkę:))

dane do tabeli nick, imię, wiek, miejscowość, termin porodu, płeć(ale to chyba jak będziemy wiedzieć podamy chyba, że któraś chce podać wymarzoną:)) jak nie chcecie czegoś podawać pomijacie i już:))

jak dla mnie teraz na odwrót to 100 :)
Ale miałam śmiesznego pana- miał problem z wydrukowaniem zaświadczenia o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej- pyta się jak wydrukować a ja na to ,,drukuj,, i już :) ale się zaczęlismy śmiać

Juas- sprawdzaliśmy mieści się:)

co do mebelków, to nie będziemy kupować żadnych, bo puki co nasze maleństwo będzie spało w naszej sypialni. czeka nas dopiero wykańczanie swojej części domu i tam urządzimy dziecku pokoik. Wtedy kupimy jakieś fajne meble. Też podobają mi się z ikei.

dziś jestem nieziemsko niewyspana:( choć spałam niby dobrze i dość długo:(

z kalkulatora płci wychodzi mi chłopiec...

reklama
Hej dziewczyny :-)

Zerknęłam na kalkulator płci dziecka. Poprzedni Maluch się potwierdził - chłopiec. Teraz wychodzi - dziewczynka :-):-):-)
W moim przypadku dziewczynkę potwierdza też teoria preżywalności plemników z hromosomami żeńskimi i męskimi :-)
Zobaczymy jak będze (choć muszę Wam się przyznać, że coś czuję, że to właśnie mała kobietka będzie ;-), a w poprzedniej ciąży też od początku obstawiałam chłopaka:tak:).

Do góry