czesc Babolki !
Smoczniczka 75 zl masakra z tymi cyckonoszami ! ja kupilam swoj za 6o zeta i mnie serce bolalo
a najgorsze jest to ze czuje ze musze nowy bo cos mi sie ciasnawo robi
Kingajanik co do zabawek moja droga to moje dziecko wlasnie ma pol strychu (doslownie bo ma pokoj na strychu) i pol piwnicy
czesc kupilam ja, czesc kupili moi rodzice, chrzestna Mai, jak miala jakies uzbierane pieniazki tez kupowalysmy zabawki wymarzone i co ??? i wszystko lezy ! wiesz czym sie lubi bawic moje dziecko ? Moja stara komorka, Kalkulatorem zwyklym i gazetami/ulotkami rozklada to na stole i mowi ze pracuje w EMPIKU i mi sprzedaje wszystko po kolei notabene na zakupach u mojego dziecka zostawiam niebotyczne sumy
ma sklep stragan plastikowe owoce i warzywa ale ona i tak wyciaga mi te ktore sa w lodowce i sprzedaje namietnie wazac na prawdziewj wadze ! juz pomine lalki ktorych ma z 20 a bawi sie jedna
nigdy wiecej nie popelnie tego bledu i nie pozwole na to zeby zabawki zajely pol chaty ! dziecko musis sie uczyc byc kreatywnym a dzisiejsze zabawki ktore robia wszystko czego ucza ? niczego
jak przyjdzie czas "zabawek" proponuje ksiazke o zabawach fundamentalnych albo kilka pr Doroty Zawadzkiej ja je ulubie bardzo bo czesto pokazuje pomysly na fajne zabawy z dziecmi
agaod ale tym gulaszem to dowalilas ! chce gulaszuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu !!! jutro bede robila przez ciebie moja droga
Kasiadz cholernie mi przykro
ty biedulu latalas dopracy chcialas byc feerrrr a tu ci taka "nagrode" zgotowali
siet ! ale sie wkuT&%@!^$%
Patik ale romantyczny ten twoj maz
przerwy w spaniu wsolczuje
Zosia apeluje do ciebie ksiezniczko o mocny sen i nie budzenie w nocy matki patik
Anioleczek zakupy dla siebie i wracanie z czyms dla dzieci to u mnie norma
ide z mysla ze sobie cos kupie a w gruncie rzeczy wracam z niczym
tak jest od 6 lat odkad mala sie urodzila
dzis poszlam sobie za butami a wrocilam z ubraniami dla dziecinek moich ale i tak jestem zadowolona z zakupow hahaha
Poli twoj Leon z moim Olkiem to operatorami koparek moga zostac hahahaha
beda wtedy cale dnie kopac
wczoraj zjadlam surowe marchewki a maly szalu w brzuchu dostawal az bolalo chwilami normalnie
dzis pogoda barowa za oknem i Olka prawie nie czuje
moze odpoczywa po wczorajszym ;-)
Bella a Izie co ???
ja mojej pchly rano dobudzic nie moge
idzie spac po 20 a wstaje o 8 rano z moja pomoca, nie wiem do ktorej niebudzona by spala ;-)
MamusiaM jak bedziesz na szopingu wez kup mi arbuza a jak nie bedzie to bym groszku zielonego takiego z lupinki zjadla
Zanetka ty grzybie
hahaha wybacz grzybiareczko kochana
kiedy do mojego miasta wpadaz wozki obcykac ???
moze sie spotkamy ??? :-)
Klowee lepszego poczucia ci zycze ! jak slysze kolka to mam ciarki na plecach bo mi sie to kojarzy z moja kolka watrobowa brrrr
Angry straszne to co piszesz
bidusia ta twoja Zuzanka ! :-( moc zdrowia dla niej i dla ciebie ! ile ma mala bo nie widze suwaka i czuje sie niedoinformowana
Gnidka wcale ci sie nie dziwie ze nie masz ochoty nas czytac skoro u ciebie tak nei jasna sytuacja, myslalam wczoraj o tobie ! dobrze ze idziesz do dr bedziemy trzymac kciuki ! duza buzka kochana !!!
Ania wspolczuje samopoczucia mi sie dzis goraco w markecie zrobilo ale z mojej glupoty bo za szybko sie podnisolam
co tam malo piszesz, smaruj wiecej modzie nasz drogi
Martuszka to zes powalila mnie tym ... slicznym talerzem i sztuccami hehehe
na obiad nawet nie patrze, nie marze bo w moim stanie pozostaje mi polizanie monitora
uf przelecialam was wkoncu dokladnie
u mnie ok, caly dzien na nogach od rana zakupy, pralnia, sprzatanie, obiad, przedszkole ja nie mam 10 min laby ostatnio
musze zwolnic tylko mi cholernie ciezko polozyc sie na chwile a co dopiero na godiznke i odpoczatac tak uczciwie
musze sie nauczyc bo macica mi sie dalej nocami buntuje, nie dziwie sie jej
czuje sie bardzo dobrze odkad nei przytulam wc mam sporo energii nic mnie nie boli wiec moze dlatego ciezko mi zwolnic ?
sama nie wiem
ide na leżnig na sofie, zawitam tu pozniej