agaod
Fanka BB :)
- Dołączył(a)
- 7 Lipiec 2012
- Postów
- 457
ja miałam gulasz w zeszłym tygodniu ale tym opisem narobiłas mi smaczkaAgisan-moim zdaniem podstawa dobrego gulaszu to dobre mięso. Oczywiście minusem jest cenaJa ostatnio robiłam zupę gulaszową- i wyszła fantastyczna! Acha- i jesli robisz gulasz z wołowiny- to nie sól jej. Dopiero pod koniec gotowania. A gulasz robi sie długo, wolno pyrka sobie na małym ogniu, tak nawet 3, 4 godziny (w zależności od wielkości kawałków miesa i rodzaju mięsa).
No i już mam smaka na gulasz;-)



kingajanik niepotrzebnie się tym martwisz, tak jak dziewczyny piszą, zobaczysz, że Twoje maleństwo dostanie w prezencie fajne zabawki i wcale nie będzie potrzeby wydawania na nie pieniedzy:-) a im mniej zabawek ma dzidzia tym większy porządek w domu


