agaod
Fanka BB :)
ja miałam gulasz w zeszłym tygodniu ale tym opisem narobiłas mi smaczkanie wiedziałam, że wołowinę soli się na samym końcuteraz juz wiem i następnym razem spróbuję takim sposobem..ale czy nie będzie za mdła?Agisan-moim zdaniem podstawa dobrego gulaszu to dobre mięso. Oczywiście minusem jest cena Ja ostatnio robiłam zupę gulaszową- i wyszła fantastyczna! Acha- i jesli robisz gulasz z wołowiny- to nie sól jej. Dopiero pod koniec gotowania. A gulasz robi sie długo, wolno pyrka sobie na małym ogniu, tak nawet 3, 4 godziny (w zależności od wielkości kawałków miesa i rodzaju mięsa).
No i już mam smaka na gulasz;-)
kingajanik niepotrzebnie się tym martwisz, tak jak dziewczyny piszą, zobaczysz, że Twoje maleństwo dostanie w prezencie fajne zabawki i wcale nie będzie potrzeby wydawania na nie pieniedzy:-) a im mniej zabawek ma dzidzia tym większy porządek w domu ja osobiście wcale nie mam zamiaru szaleć z zabawkami, kiedzy dzidzia będzie mała, wystarczą jakieś przytulanki itp, u mnie jest jeszcze taka śmieszna sytuacja, że mam psa, który uwielbia wszelkie pluszaki i piszczałki i ma ich cała skrzynie to pewnie się podzieli z malutką będzie miał się dziecina z kim bawić