reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

Dzisiaj wielkie sprzątanie u lutówek, mnie też nie omineło. Posprzątałam, pomyłam gary, wstawiłam pranie a teraz bolą mnie plecy ale jeszcze tylko obiad muszę zrobić i odpoczywam :)

reklama
U mnie też sprzątanie dzisiaj było. Piękna pogoda za oknem więc teraz pootwierałam okna i się wietrzy- bardzo przyjemnie w domku się zrobiło. Miałam nic nie gotować ale naszło mnie na ogórkową i pyzy z mięsem więc się gotują. Zaraz będziemy z Wojtkiem jeść obiadek-synuś chyba głodny bo fika w brzuchu jak szalony.
Czekam na pana,który ma przyjechać wymierzyć drzwi zewnętrzne- potrzebują wymiany przed zimą.

Hej dziewuszki
Ja ograniczam sobie trochę komputer więc od wczoraj nie zaglądałam, ale naskrobałyście :rofl2:

Patik współczuję bólu, mnie też czasami coś kuje pod żebrami, jakby mi tam ktoś palec wkładał, ale wystarczy zmienić pozycję i już jest ok. Na szczęście kręgosłup mi nie dokucza.

Annaroksana gratuluję córeczki !!!! :-)

U mnie też piękna pogoda, ale jakoś nie mam nastroju na spacery tylko rundka z psiakiem i tyle. Obiadek miała ze wczoraj więc dzisiaj lenie się i odpoczywam :-)

Wizytujące się lutówki życzę powodzenia:-)

czesc !

Poli ty nie masz rwy kulszowej ? w ciazy to czesta przypadlosc :confused:

czytam ale nie mam cos weny na pisanie, w nocy spac nie moge budze sie po milion razy a w dzien nie ogarniam :dry: wybaczcie :sorry2:

reklama
Wizytowiczki ! udancyh wizytacji :-D

POli moze idz do rodzinnego niech cie wysle do jakiegos rehabilitatnta, moze rosnacy brzuch ma wplywa na kiepski stan twojich plecow ?

Do góry